• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki haiç kıskanmıyo ama kendi eşyalarınıda vermiyo mesela akülü arabama ben binerim onada bisiklet alırız diyo hiç kıskançlık yok şimdilik bende doğduktan sonra ne yapacam bilmiyorum karyolasında yatıyo evin ayrı bi odası de yok nasıl olcak nerde yatıracem hiç bilmiyorum

oda konusunda sıkıntımız yok,bebek benimle ytaçak bir süre,sonrada boşta bir oda var orayı oğluma düzeeğim,bebeğide onun odasına geçirirm diye düşündüm,,,boştaki oda daha büyük...benim bi arkadaşımda aynı durumda çoukları aynı odaya koymuş ama oğlan bebek geçe ağlayına oda uyanıyor,,,çoçuğun uykusu bozulmuş....

Selkie'cim canım yaa bence gereksiz filan değil bazen insanı delirtiyolar gerçekten...senin birikim birden patlamış bence
Sahi unuttum sormayı eşin arabayla ilgili bişi dedimi???

dedimya ağladım diye gitmek istemediğim için,birde eşimde telde sinirlerimi bozdu diye,işte araba yüzünden sinirlerimi bozdu benim,pek bişey demedi ama ben kırıldım yinede....

sayı yok ama ne kadar okuybşlisen oku canum allah rızası için valla yazık ya çok zor bi durum

hormonlar değişiyo yaa normal böle şeyler en ufak şeylere ağlıyoruz

bend ebaya ağladım sabah

ii olur yaa biraz açılırsın canım gez dolaş eğlen kimseyi kafana takma yazık eşinelede aryı bozma değmez onlar için
biraz hormonlardan sanırım ,çok karamsarım bu aralar....herşeye gıçık oluyorum...Çok üzgünüm çoook:1ninca:

sende benim gibi duygusal mı oldun hayırdır?

valla oldu bişeyler ama bende anlamış değilim,sinirlenip ağlıyorum...

size de iyi bayramlar..arkadaşlar :)
amniyosentez ya da CVS yaptıracak arkadaşların Allah yardımcısı olsun.ben inanıyorum ki Allah (cc) bu mübarek günlerde dualarımızı kabul edecek ve hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah....

Güzel ve duygulu MART ANNE ADAYLARI;
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ...Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum...Evet bu bayram farklı bizim için çünkü anne adayıyız bizde....Sizi bugün üzdüm galiba ama dediğim gibi içimde alan BAYRAM Coşkusu yok ama sizleride üzmeye hakkım yok....Ama bir o kadar da mutluyum ilk bayramım ve meleğimle ...Seneye Allah izin verirse kollarımda olacak.
İyi ki sizleri tanıdım elimden biseyler geliyorsa ne mutlu bana....Buraya KK 'ne Kasım ayındaki rahatsızlığım için araştırma yaparken buldum ve birçok arkadaşım oldu sizleri görmesemde (İnşallah buluşacağız bayramdan sonra İSTANBUL-KOCAELİ)
Kendinize ve meleklerinize 2.anne olanlarda çocuklarına iyi bakın....Eşlerinize de tabii...Onlar olmasa bu duyguyu yaşarmıydık :CüvCüv::CüvCüv:Bu sevgiyi hissedermiydik?:dance:
HERŞEY GÖNLÜNÜZE OLSUN
SEVGİYLE
PANCUBEN:nazar:a.s.a.s...

Son düzenleme:
meleksen kullanıcısından alıntı
Canım kızım eda 28yaşında sana hamile olduğumu öğrendiğimde hem sevindim hemde acaba doğru zamanmı diye düşündüm. Ama ne zaman içimde büyümeye başladın kesinlikle doğru zaman dedim. Her geçen gün senin büyümeni izliyor seninle konuşuyordum kızım babanıda çok seviyodun. Bazen öyle hareketli oluyodunki ağrılarım çok oluyodu. Ama baban gelip okşadığında hemen duruyodun. Sanki babamı özledim o gelsin der gibi o geldimi duruyodun. Herşeyini almıştık anneannen ve teyzene o hafta bu kız sabrademicek erken doğcak herhalde diyordum. Çünkü artık çok rahatsız etmeye başlamıştın. Pazartesi günüydü teyzen çantamızı hazırlamak için gelmişti. O mutfaktayken ona yardım olsun diye kovayı ben koyayım dolsun dedim sen alır yerleri silersin dedim. Ama hesapta hiç olmayan birşey oldu. Tam banyodan çıkarken ayağım kaydı ve tam senin üstüne düştüm. Korkmuş ağlıyordum abla nolur bebeğime birşey olmasın diye elim ayağım titriyor karnımda ağrı vardı. O sırada anneannende geldi hemen baktılar bir şey yoktu görünürde hemen dr.umuzu aradım söyledim. Korkma dedi birşey olmaz suyun gelmemiş kanama olmamış dedi. Düştüğümde saat12:00'di. Saat 17:00 civarında lavobaya gittiğimde idrarla karışık kan gelince korktum. Dr.umuzu aradım hemen gel dedi. Ağrılarım vardı daha hastaneye vardık 2.kata çıkçaktık asansörle asansörde sancım arttı. Dr.umuzun yanına girdim ultrasona soktu hemen bana dediği sadece bebeğin kalp atışları zayıf hemen sezeryana almalıyız seni dedi. Yalnız bu düşmeyle alakalı bir olay değil dedi.Bebeğin eşinden ayrılmış dedi. Ameliyathaneye aldılar beni hemen belden aşağımı uyuşturdular.Ama keşke genel anestezi yapsalardı.Çünkü herşeyi gördüm ve duydum.sezeryan başladı tek düşüncem senin sağlıklı bir şekilde doğmandı korkuyordum sana birşey olcak diye ağlıyarak seni bekledim dr.lar seni aldılar yan tarafa yatırdılar ben ne olur kızımı gösterin desemde beni duymuyorlardı sadece tombiş ayaklarını görebildim annem öyle çok istedimki seni kucağıma alıp bağrıma basmak koklamak öpmek ne kadar çok beklemiştim seni annecim ama nasip olmadı doyamadım yavrum sana ama halan seni görmüş pembe beyaz çok tatlıymışsın.Ben seni görmek isterken dr.lar benim derdime düşmüş kanama durmuyor diyorlardı.Hemen başka hastaneyi aradılar acil olarak oraya götürceklerdi fakat ben kendimi kaybetmişim kan kaybından gözümü açtığımda ambulansın içindeydim.Dr.um dikişlerimi geri sökmüş bastırıyordu kanama dursun diye narkozun etkisi geçince dr.um bastırdıkça ben bağırmalara başladım ağrıdan kanama çok olduğundan istifra etmeye başladım kendimi kaybettim tekrar sonra dr.um öznur aç gözlerini diyor onun sesini duydum ama açamıyorum zorlada olsa açtım biraz hastaneye girmiştik ben sedyede hani filmlerde nasıl acil hastaları koşturarak sedyele götürüyorlar aynı öyle hızlı götürüyorlardı ameliyathaneye girmemle narkozu vermeleri bir oldu.Sonrasını hatırlamıyorum. 20:00gibi ameliyatıma başlamışlar 2saat sürmüş.Ben sabah 5-6 gibi kendime geldiğimde yoğun bakımdaydım hemen hemşireye ne olur haber verin aileme hemde kızımın durumunu sorun dedim kızım seni düşünmekten ve narkozun etkisinden babanın telefon numarası bile aklıma gelmedi dayının numarasını verdim.Hemşire aramış geldi yanıma kızını başka hastaneye götürmüşler küveze koymuşlar merak etme dedi.Ogün 13:30 civarı normal odaya çıkardılar seni sordum kızım küvezde dediler.Her tarafımda kablolar olmasına rağmen gayret ettim kızım ya benden önce çıkarsa nasıl bakçam emzircem dedim hep senin için savaştım kızım seni en iyi şekilde bakabilmek için ocağın 12sinde doğumu yaptım çok çabuk kendimi toparladım dr.um bile şaşırdı.kızım 16ocakta dr.um senin durumunun iyi olmadığını ve kanamayı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldıklarını söyledi ogün kahroldum dünyam yıkıldı o anki hislerimi kelimelere bile dökemiyorum.Hayatımın en zor günlerinden biriydi.Bunu bile atlatamadan ertesi gün yani 17ocakta seni kaybettiğimizi söyleyince dr. hıçkırıklara boğuldum hayatım karardı birden dr. bana herhangi bir isteğin varmı elimden geleni yaparım dedi kızımı bana geri getirebilcekmisiniz dr. bey dedim.Herkes ne diyeceğini şaşırdı.Çünkü ben başka birşey istemiyordum sadece annem seni istiyordum rahmim alınmış pek umrumda değildi açıkçası esas benim için sen önemliydin.Yavrum seni kaybedeli yaklaşık 5ay olcak ama acın hala bir kor gibi yüreğimi yakıyor güzel kızım benim babasının küçük prensesi annen ve baban seni çooooook özlüyor yavrum seni hiçbir zaman unutmayacağız.Annem şuan bunları yazarken bile gözyaşlarına boğuldum.Kelimeler boğazıma dizildi bu kadar yazabildim.ANNEN VE BABAN SENı ÇOOOOK SEVıYOOOOOR YAVRUM GÜZEL KIZIM EDA........

çok duygulandım yaa... sizinle paylaşmak istedim allah hepimiz için hayırlısını versinn

Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.

Selamlar arkadaşım, Geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı ve saçını sürekli gitti kestirdi hatta abarttı doğal boya diye boyattı bile saçlarını ben boyatmasına karşıydım ama kestirmesi konusunda bende destekledim. Maşallah nur topu gibi derlerya bir kızı var şu an. Ben hamileymişim saçımı kestirdikten sonra öğrendim. Bayram öncesi yine kestircem.

arkadaşlar aranızda amniyosentez hakkında fikri olan var mı? doktor ban yaptır diyor. 1:243 çıkmış bir değer. sizinkiler nasıldı

Oncelikle ne olursa olsun sonuç güzel olur inşallah.
Tavsiye olarakta başka bir doktor ile görüş derim. Ama burada bir arkadaşımızda da aynı şey oldu birkaç doktora gitmesine rağmen amniyosentez demişler.
Bu arada benim yaşım da 30 ve değerim 1:810 sınır da 1:250 yazıyor. Sınıra yakınsın herhalde o yüzden öyle demiş doktorun.
Allah sağlıklar versin sana ve bebeğine.

ya erken biliyorum ama aklıma geldikçe bir şeyler araştırıyorum anne bakım çantaları gördüm bugün...çok hoşlar...diğer cicili bebek çantaları gibi değil anne için şık ve kullanışlı ne dersiniz?

mesela bu adrestekiler hoşuma gitii..... Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe

yaaa sinirden ağlıycam burda bi mağzadan bu marka çanta aldım çok beğenmiştim şimdi siteden fiyatına baktım65tl ben aldım 85 tl ya bide indirim yaptım falan dediler resmen kandırıldım ya mafoldumben

Back
X