2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizllaar oncelikle bayraminiz simdiden kutlu olsun nice bayramlara bebsilerle insallah..

Kizlar,ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi gobegimde cok yok.. Sadece halsizlik var, bazen korkluyorum hersey yolundsami diye.. en son 3 bucuk hafta once gitmistim ultrasona.. bi sonrakinede 4 hafta var .. Nedense korkuyorum bazen. Siz bebisleri hissetmeye basladinizmi? Gerci ilk gebeliklerde 20 haftada hissedilirmis.. Ama ben iple cekiyorum yaaa.. Bi hissedebilsemm..

merhaba mihriban merak etme benimde gobeğim yeni yeni büyüyor geçen hafta hissettim ama şu sıralar pek hissedemiyorum çok nadir hissediyorum ben de ilk zamanlar oyle hissediyordum acaba birşeymi olmuş diye artık güzel şeyler düşünüyorum perşembe 3lü test için kan verdim sen verdinmi

Merhaba Mihriban, ben de henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim, aslında zayıf olanlar daha çabuk hisseder diyorlar ama sanırım şu 20. hafta meselesi doğru, çünkü ben karnımdaki hareketleri o kadar da ayırt edemiyorum, bağırsak hareketi mi bebek mi bilemiyorum. Ama bebişler kısa süre sonra hissettirecekler kendilerini merak etme.
Göbeğinin çok çıkmamasını da dert etme, 6. aydan sonra esas kilo alımı başlayacak ve göbeğimizi sığdıracak yer bulamayacağız:))

sinpac senin de mi ikili sonucun kötü çıktı. ne yapacaksın? benim 1:243 dr. hemen amniyosentez dedi. üçlü bile değil yani. inan çok zor bir durum. Allah sabır güç hepimize.

selam kızlar iyi bayramlar kaydirigubbakcemile2 bende 9 marta bekliyorum meleğimi inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

selam tatlım ben 16. haftamdayım yeni hissetmeye başlamıs gibiyim şimdiden de hissediliyormuş 20. haftada kesin ne hareket yaptığını falan anlayabiliyormusuz bende çok merak ediyorum

Bencede zor iş..erkek kıyafetlerinde ceşitler daha az oluyor,secmekte zor oluyor,genelde siyah,lacivert falan daha cok oluyor.bende öyle minicik bebeğe koyu renk giydirmeyi sevmiyorum..gömlek ,pantolonda cok cici duruyor,ama en azından kızımdan biliyorum ,hiç kıpırdamadıklarında bebekken cok güzel duruyor ama hareketlendikten sonra gömlekle hiç rahat edemiyor.pantolaon içinden cıkıyor,düğmeleri kemiriyor falan..iki kere giyerse cok giymiş diye düşünüyorum nerdeyse:)

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun

Masaallah sen cabuk hissetmeye baslamissin,bende cok dinliyorum kendimi acaba bebek hareket ediyormu diye,bazen birseyler oluyor gibi ama bence bagirsaklar.. Ben test yaptirmadim canim,sizin durumunuzda riski cok az dedi doktor,30 yasindan kucuklerde riski az oluyormus bende yaptirmadim..

Bende aynen bazen dedigim gibi boyle birsey atiyor gibi yada damak atiyor gibi his oluyor ama bence bagirsaktan geliyor,cunki daha cok erken hissetmem icin galiba :uhm: ,
[

QUOTE=peri_iii;9207417]selam tatlım ben 16. haftamdayım yeni hissetmeye başlamıs gibiyim şimdiden de hissediliyormuş 20. haftada kesin ne hareket yaptığını falan anlayabiliyormusuz bende çok merak ediyorum[/QUOTE]

Himm.. acaba benim hissettigimde bebekmi acbaa bilemiyorumki,cunki sitelerde okudum genelde ilk gebelikde 20.haftadan once hissedilmez yaziyor.. Bebek hareketi sanilan hareket bagirsak hareketleridir yaziyor.. bende sasirdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…