- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.201
Kizllaar oncelikle bayraminiz simdiden kutlu olsun nice bayramlara bebsilerle insallah..
Kizlar,ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi gobegimde cok yok.. Sadece halsizlik var, bazen korkluyorum hersey yolundsami diye.. en son 3 bucuk hafta once gitmistim ultrasona.. bi sonrakinede 4 hafta var .. Nedense korkuyorum bazen. Siz bebisleri hissetmeye basladinizmi? Gerci ilk gebeliklerde 20 haftada hissedilirmis.. Ama ben iple cekiyorum yaaa.. Bi hissedebilsemm..
Merhaba Mihriban, ben de henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim, aslında zayıf olanlar daha çabuk hisseder diyorlar ama sanırım şu 20. hafta meselesi doğru, çünkü ben karnımdaki hareketleri o kadar da ayırt edemiyorum, bağırsak hareketi mi bebek mi bilemiyorum. Ama bebişler kısa süre sonra hissettirecekler kendilerini merak etme.Kizllaar oncelikle bayraminiz simdiden kutlu olsun nice bayramlara bebsilerle insallah..
Kizlar,ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi gobegimde cok yok.. Sadece halsizlik var, bazen korkluyorum hersey yolundsami diye.. en son 3 bucuk hafta once gitmistim ultrasona.. bi sonrakinede 4 hafta var .. Nedense korkuyorum bazen. Siz bebisleri hissetmeye basladinizmi? Gerci ilk gebeliklerde 20 haftada hissedilirmis.. Ama ben iple cekiyorum yaaa.. Bi hissedebilsemm..
Kizllaar oncelikle bayraminiz simdiden kutlu olsun nice bayramlara bebsilerle insallah..
eet yhaa erkek bebeki gzl giydirmek çok zor iş.ama ufacık şişme eleklere ve askılı tulumlara bayılıom ben gömlek süveterle çok yakısıo ama bebek rahat edermi gömlekle şimdiden bilemiom.olsun bakacaz çaresine artık dediin gibi onlar sağlıklı olsun yeterki
selam kızlar iyi bayramlar kaydirigubbakcemile2 bende 9 marta bekliyorum meleğimi inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi
selam kızlar iyi bayramlar kaydirigubbakcemile2 bende 9 marta bekliyorum meleğimi inşallah hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi
merhaba mihriban merak etme benimde gobeğim yeni yeni büyüyor geçen hafta hissettim ama şu sıralar pek hissedemiyorum çok nadir hissediyorum ben de ilk zamanlar oyle hissediyordum acaba birşeymi olmuş diye artık güzel şeyler düşünüyorum perşembe 3lü test için kan verdim sen verdinmi
Merhaba Mihriban, ben de henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim, aslında zayıf olanlar daha çabuk hisseder diyorlar ama sanırım şu 20. hafta meselesi doğru, çünkü ben karnımdaki hareketleri o kadar da ayırt edemiyorum, bağırsak hareketi mi bebek mi bilemiyorum. Ama bebişler kısa süre sonra hissettirecekler kendilerini merak etme.
Göbeğinin çok çıkmamasını da dert etme, 6. aydan sonra esas kilo alımı başlayacak ve göbeğimizi sığdıracak yer bulamayacağız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?