- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.161
benimki haiç kıskanmıyo ama kendi eşyalarınıda vermiyo mesela akülü arabama ben binerim onada bisiklet alırız diyo hiç kıskançlık yok şimdilik bende doğduktan sonra ne yapacam bilmiyorum karyolasında yatıyo evin ayrı bi odası de yok nasıl olcak nerde yatıracem hiç bilmiyorum
Selkie'cim canım yaa bence gereksiz filan değil bazen insanı delirtiyolar gerçekten...senin birikim birden patlamış bence
Sahi unuttum sormayı eşin arabayla ilgili bişi dedimi???
biraz hormonlardan sanırım ,çok karamsarım bu aralar....herşeye gıçık oluyorum...Çok üzgünüm çoook:1ninca:sayı yok ama ne kadar okuybşlisen oku canum allah rızası için valla yazık ya çok zor bi durum
hormonlar değişiyo yaa normal böle şeyler en ufak şeylere ağlıyoruz
bend ebaya ağladım sabah
ii olur yaa biraz açılırsın canım gez dolaş eğlen kimseyi kafana takma yazık eşinelede aryı bozma değmez onlar için
sende benim gibi duygusal mı oldun hayırdır?
ya erken biliyorum ama aklıma geldikçe bir şeyler araştırıyorum anne bakım çantaları gördüm bugün...çok hoşlar...diğer cicili bebek çantaları gibi değil anne için şık ve kullanışlı ne dersiniz?
mesela bu adrestekiler hoşuma gitii..... Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
bende baktım bunlara jokerde çok güzel bu çantalar....ma jokerde çok pahalı burda uçuzmuş...
çok güzel çantalar ama çok ağır olur di mi bebişin eşyaları ile birlikte delikafadulden
muhtemelan ağır olur...ama ablamdan bildiğim kadarıyla diğerleri de ağır oluyor...:bbo:
internetten mi baktın?
Avvio Canvas Çanta - Anne ve Bebek - joker.com.tr burda daha ucuzmuş
Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.
arkadaşlar aranızda amniyosentez hakkında fikri olan var mı? doktor ban yaptır diyor. 1:243 çıkmış bir değer. sizinkiler nasıldı
ya erken biliyorum ama aklıma geldikçe bir şeyler araştırıyorum anne bakım çantaları gördüm bugün...çok hoşlar...diğer cicili bebek çantaları gibi değil anne için şık ve kullanışlı ne dersiniz?
mesela bu adrestekiler hoşuma gitii..... Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?