• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
6 hafta da ben keseyi görmüştüm 7. Hafta da gitttim kalp atışını duyuramadık hafif kıpırtı var ama erkek gelmişsin dedi bana şimdi de stres yapıyorum burda okumadığım şey kalmadı 🫠
Kaçtı canım değerin keseyi gördüğünde 😊

Vala kabul etmedim düğüne 7 ay kala kıralık ev bakarken kocam olcak şahıs anasının evının üstüne ev yapmış tuğla falan hepsi örülmüş iç kısmı kalmıştı bende çalışıyordum bir geldım ki ev yapılıyor kocam demez mi süprizzz dedim Allah senı ne yapmasın bu ne kötü süpriz yani bacım el mahkum oldu ne yapam kabul ettim mecbur
Tühhh kötü olmuş valla canım Allah sabır versin diyelim 🫠

kızlar merhaba, inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🏻🥰ben de yeni öğrendim 436 şu an değerim 4 haftalık diye görünüyor uygulamadan yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmam vardı bu aralar daha bir arttı
bu şekilde olan var mı
dış gebelikte yumurtalık ağrısı oluyor genelde deniyor, henüz gitmeyeceğim 5 haftayı geçmeyi bekliyorum ilk kontrol için ama içim içimi de yitiyor😕
Kız neye dış gebelıge taktınız siz bacım git doktora görün zaten keseye bakacak bir sonraki doktor randevun zaten kalp atışına bakcak

Kızlar fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? Benim iş arkadaşım 14. Haftasında ikili tarama testi down sendromu durumu 1/136 gelmiş ve riskli oluyor tabi bende böyle onda görünce bu durumu fetal dna yaptırsam mı diye düşünmeye başladım ya.
Ben yaptırmayacağım öğrenince bir şey değişmeyecek ki diye düşünüyorum 🥲😔

Kız neye dış gebelıge taktınız siz bacım git doktora görün zaten keseye bakacak bir sonraki doktor randevun zaten kalp atışına bakcak
Valla hepimizin psikolojisi bozuk iyi bişeye hiç birimizin de bünyesi alışık değil herhalde sürekli bişeyler buluyoruz 😂

Kızlar birde benım ilk kızımda tüp bebekti doktor hep alttan muayene etti 3 aylık olana kadar sonra doktorum normal doğum yapmıyorum demişti doktorumu degıstırmek zorunda kalmıştım başka doktora gıttım 5 aylık oldugunda benden kırmızı kan geldi bende gittim dogumu yapcak olan doktora oda karından muayene edıyordu hep o günde karından baktı hiçbirşey yok deyıp eve göndercektı ben alttan muayene etmesını söyledim eğer alttan muayene etmeseydi ben kızımı evde doğuracaktım alttan muayene etmesiyle bırlıkte 8 cm açılmam olduğunu doktor ve yatış verdı yani doktor alttan muayene ederse korkmayın hatta ben 9 ay boyunca alttan muayene etmesını isticem

Kızlar birde benım ilk kızımda tüp bebekti doktor hep alttan muayene etti 3 aylık olana kadar sonra doktorum normal doğum yapmıyorum demişti doktorumu degıstırmek zorunda kalmıştım başka doktora gıttım 5 aylık oldugunda benden kırmızı kan geldi bende gittim dogumu yapcak olan doktora oda karından muayene edıyordu hep o günde karından baktı hiçbirşey yok deyıp eve göndercektı ben alttan muayene etmesını söyledim eğer alttan muayene etmeseydi ben kızımı evde doğuracaktım alttan muayene etmesiyle bırlıkte 8 cm açılmam olduğunu doktor ve yatış verdı yani doktor alttan muayene ederse korkmayın hatta ben 9 ay boyunca alttan muayene etmesını isticem
Benimkisi kendi isteğiyle etmiyor ya

Back
X