- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.261
sen kararlısın yani çıkma işinde evde bilgisayar yok mu? Eğer tazminat verirlerse alırsın bilgisayar alalalala eşine söyle teyzeleri merak ediyor bebeğimizi de ...Biz çok alıştık de ...
canım bizim seninle doğum tarihletrimizde aynıydı galiba.son sat tarihleri.inşallah üçlü testin iyi çıkar.gönlünü ferah tut.benimde salı günü.inşallah yolundadır herşey.allahım sağlıkla kucağımıza bi alsaydık bebişlerimizi.bizimkide göstermedi cinsiyeti.sağlıklı sıhhatli olsunda yeterki.Gübaydın kızlar bugüb dktıra gidicem 3 lü testim var inşşal h ii çıkar bide inşallah bebşimin cinsiyetini öğrencez herkes haber bekliyo tabi gösteririse bi türlü göstermiyo kendini herkesin erkek belki benimde erkek olur yaa bi tane kzıı var erkek olursa ii olur aslında hayıorlısı artık
merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı müberek olsun.nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Herkes iyidir umarım.Bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu doktor kız olabilir ama kesin konuşmadı.Kız gibi duruyor edi.tehlikem falan kalmamış bende bebekte gayet iyiyimiş.100 gr olmuş bebeğim.Cinsiyeti belli olan varmı daha arkadaşlar?
Herkese Günaydııııııınnnn!!!
Tatil bitti :1closedeyes:
Yine işyerindeyizakannehir
Tatil boyunca midem bulanmadı, bu sabah yine bulantım başladı...
Benimki galiba psikolojik....
günaydın canımcım,.son günlerde hiç istifra etmedim.ama bugün ilk gün işe başladım,sabah midem felaket oldu..ne hikmetse,.işlemi alakalı nedir:roflol: :roflol:
herkese merhaba umarım herkes iyidir ve bol bol dinlenmiştir. bu arada ben dün ilk defa küçük hafif pıtlar hissettim karnımda iki kere vurdu çok heyecan vericiydi.erkek bebişler daha önce hissettiriyormuş kendini.ama 16 haftalığım henüz hissetmek için erken değil mi? aranızda daha erken var mı hisseden?
hiç bisey kalmamış cmrt gününe hadi hayırlı haberler ver bize...bende nasip olursa cumartesi doktora gidicem,.çok heyecanlıyım,.büyük ihtimal cinsiyeti belli olur.. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
Ne güzel canım yaaaa bazıları erken hissedebiliyor ama doktorlar diyor ki 2.ci hamileliği olanlar daha çok iyi anlar hareketleri erken haftalarda ilk gebeliği olanlar çok iyi dinlemesi gerekiyormuş bazen bende acaba mı diyorum çok hareket var bu aralar ama bazen bağırsak hareketleri diyorum yatarkende sanki kalp atışı gibi bir ses elimi karnıma götürdüğümde bitmiş oluyor.....herkese merhaba umarım herkes iyidir ve bol bol dinlenmiştir. bu arada ben dün ilk defa küçük hafif pıtlar hissettim karnımda iki kere vurdu çok heyecan vericiydi.erkek bebişler daha önce hissettiriyormuş kendini.ama 16 haftalığım henüz hissetmek için erken değil mi? aranızda daha erken var mı hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?