• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saolasın canım hoşbulduk çok duygulandım beni birtek özleyen senmişsin demekki mafoldumben
Bende sizi ösledim geldimmm..
Ya acaip kendimi yorgun ve tahamülsüz hissediyorum hiçbirşeye tahammül edemez oldum patlamaya hazır bomba gibiyim heran:oklava:
bu arada sen ayrıldın mı işten canım???

canım benim olur mu herkes özlemiştir seni görmemişlerdir daha üzme kendini :1hug:
yok canım daha işten ayrılmadım yerime eleman bakıyor daha yaa zaten bana kalsa ben doğuma kadar otururum da bizim patron uyuzluk yapıyo amaaan boşverrr dimi yani bende rahat rahat yatarım evde heheh kaydirigubbakcemile3

kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu.bir erkek daha geliyor kısmetse.nilücüm eklermisin bizide listeye tatlım:CüvCüv:

ayy ayy oğluma bi erkek kardeş daha geliyor teyzesi yer onu :emir_bebek:

hayırlı olsun tatlımm opuyorumnanaktan
aynıyız ama ben öğrenemedim daha benneyaptımki
2 hafta sonra 3 lü için gittiğimizde söyleyecekmiş :umursamaz:

ya bu arada bişey sormak istiyorum size
1-2 saattir kasıklarımda ağrı var kramp gibi değiş değişik bi ağrı
sizde de oldu mu hiç böyle ağrılar
biraz korkuttu beni mafoldumben
canım korkma bendede oluyor bazen.bebekler büyüyorya ondanmış.allah esirgesin.aklına kötü şeyler getirme.benide belim çok ağrıyor bugün.

slm arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 mart da anne olucam anne olacak bütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ve isteyen herkese de allah nasip etsin çok güzel bi sayfa düşünen çok iyi etmiş...
canım tebrikler hoşgeldin amin canım cümlemizi korusun allhım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiiz.senin kaç haftalık.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.

Cok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Sana ve oğluna uzun ömürler versin Allah.

canım benim olur mu herkes özlemiştir seni görmemişlerdir daha üzme kendini :1hug:
yok canım daha işten ayrılmadım yerime eleman bakıyor daha yaa zaten bana kalsa ben doğuma kadar otururum da bizim patron uyuzluk yapıyo amaaan boşverrr dimi yani bende rahat rahat yatarım evde heheh kaydirigubbakcemile3

ayy ayy oğluma bi erkek kardeş daha geliyor teyzesi yer onu :emir_bebek:

Tamam üzülmüyorum artıkınkaydirigubbakcemile5
Bencede aslında en güzeli evde oturup rahat rahat stressiz geçirmek hamileliği:icecream:
Neyse tazminatını versinde istediği kadar uyuz olsun senin için önemli olan para vermesisositososito

canım korkma bendede oluyor bazen.bebekler büyüyorya ondanmış.allah esirgesin.aklına kötü şeyler getirme.benide belim çok ağrıyor bugün.

biliyorum pembecim bende de karın ve kasık ağrıları olur ara ara
ama bu çok farklıydı, baya ağrıdı
özellikle hareket ettikçe şiddetlendi
şimdi duruldu şükür, inş. herşey yolundadır :delphin:

teşekkürler arkadaşlar bugün 15. hafta ayın 7sinde kontrolum var bizde ozaman öğreniriz cinsiyetini gerçi farketmez sağlıklı olsunda ilk bebeğimiz heyecanlıyız tabii..

biliyorum pembecim bende de karın ve kasık ağrıları olur ara ara
ama bu çok farklıydı, baya ağrıdı
özellikle hareket ettikçe şiddetlendi
şimdi duruldu şükür, inş. herşey yolundadır :delphin:
canım benim allah esirgesin getirme aklına kötü şeyler bizler acemi anneler olduğumuz için korkuyoruz haklıısn benimde sabah kasıklarımda ağrı vardı korktum bayağ geçti neyseki.rabbime emanet bebişlerimiz.

Tamam üzülmüyorum artıkınkaydirigubbakcemile5
Bencede aslında en güzeli evde oturup rahat rahat stressiz geçirmek hamileliği:icecream:
Neyse tazminatını versinde istediği kadar uyuz olsun senin için önemli olan para vermesisositososito

aynen hayatım aynen kalbimi okudun valla :sm_cool: Şeniz
sen nasılsın bu arada bebişin nasıl işler yoğun herhalde bizim yoğun bayram sonrası yaa laelaelaelaelae

öncelikle hoşgelmişsin canımcım,a.s.bilgilerini yazarsan senide listeye eklerim:1hug:

tabi sevinirim teşekkür ederim cinsiyeti belli olduktan sonra yazarım bu arada (skorpion74) yanlış yazmadım umarım arkadaşım çok üzüldüm allah sabır versin sanada ne desek boş tabi allah ailene sana uzun ömürler versin..:çok üzgünüm:

teşekkürler arkadaşlar bugün 15. hafta ayın 7sinde kontrolum var bizde ozaman öğreniriz cinsiyetini gerçi farketmez sağlıklı olsunda ilk bebeğimiz heyecanlıyız tabii..
hadi bakalım canım hayırlısı sağlıklı olsunlarda.bizimde önümüzdeki hafta üçlü testimiz var inşallah gösterir o zaman.dediğin gibi ilk bebek ya hepimiz heyecanlıyız.

arkadaşlar hepinize selamlar...
ben bugün itibariyle 16+2 günlük hamileyim. bebişimizin cinsiyetini hala öğrenemedim doktorlarımın tecrübesizliğinden ... artık 18.nci hafta 3lü teste gittiğimde öğreneceğim.
yediklerine içtiklerine göre büyüklerimiz bebeğin cinsiyetini söylerler ya bugün acaip derecede canım turşı istiyor sizce benim bebeişimin cinsiyeti ne ?
İkincisi belirtilerimden ağızıma tatlı namına bişey sürememem.
Üçüncüsü hiç kusma yaşamadım
Sizce ne? lütfen sizde yazın
Sevgiler
Adige
Araştırmacı
Sat:02 Haziran
Kilo:62
yer: İst

kızlar hepinize çokkkk teşekkür ederim.kuju hoşgeldin tatlım.scorpion geçmiş olsun canım çokkk üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın.kendinize çok iyi bakın ben bir hafta şehir dışında olucam.bebekleriniz ve siz Allaha emanet olun

arkadaşlar hepinize selamlar...
ben bugün itibariyle 16+2 günlük hamileyim. bebişimizin cinsiyetini hala öğrenemedim doktorlarımın tecrübesizliğinden ... artık 18.nci hafta 3lü teste gittiğimde öğreneceğim.
yediklerine içtiklerine göre büyüklerimiz bebeğin cinsiyetini söylerler ya bugün acaip derecede canım turşı istiyor sizce benim bebeişimin cinsiyeti ne ?
İkincisi belirtilerimden ağızıma tatlı namına bişey sürememem.
Üçüncüsü hiç kusma yaşamadım
Sizce ne? lütfen sizde yazın
Sevgiler
Adige
Araştırmacı
Sat:02 Haziran
Kilo:62
yer: İst
canım hoşgeldn sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini allahım.canım göstermiyorsa kız olabilir.ekşiye kız derler genellikle ama sağlıklı olsun yeter.üçlü testte gösterir inşallah.bizimkide belli değil.17 içindeyim bende hayırlısıyla önümüzdeki hafta üçlü testimiz var o zaman gösterir diye bekliyorum.

Back
X