• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yAA Kusuruma bakmayın yaaa işler yoğun o yüzden ilgilenemedim...Miğdem birde çok fazla yanıyor öğlen yemekte kurufasulye,plav cacık vardı sanırım o mahveddi benibenneyaptımki
yeni gelen anne adayları hosgelmişler
Blueangel tebrik ederim artık bu listeye şaşmıyorum MART ayı ERKEK ...:nazar::nazar::nazar:
Kız bebeklerine de :nazar::nazar::nazar:
annelerine de sağlıklı günlerrrrrr

aynen hayatım aynen kalbimi okudun valla :sm_cool: Şeniz
sen nasılsın bu arada bebişin nasıl işler yoğun herhalde bizim yoğun bayram sonrası yaa laelaelaelaelae

İyiyim canım yaa çok yoğunum..Dün özellikle başımı kaldıramadım ve müthiş bir baş ağrsı ile eve gittim saat 8'de Yaprak dökümü'nün özetini izlerken uyumuşum sabah 8'e kadar ancak kendime geldim...
Ya canım sana bişi danışıcam( diğer arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim) ben daha patronuma hamile olduğumu sölemedim 3,5 aylık oldu..sence nasıl söyliyim pat diye odasına gidip sizinle bişi konuşucam ben hamileyim demek saçma geliyo..Ayrıca çok iş dışında muhabbetimiz yok baya mesafeliyiz nasıl söylesem bilemiyorum bir an önce söylemem lazım...

İyiyim canım yaa çok yoğunum..Dün özellikle başımı kaldıramadım ve müthiş bir baş ağrsı ile eve gittim saat 8'de Yaprak dökümü'nün özetini izlerken uyumuşum sabah 8'e kadar ancak kendime geldim...
Ya canım sana bişi danışıcam( diğer arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim) ben daha patronuma hamile olduğumu sölemedim 3,5 aylık oldu..sence nasıl söyliyim pat diye odasına gidip sizinle bişi konuşucam ben hamileyim demek saçma geliyo..Ayrıca çok iş dışında muhabbetimiz yok baya mesafeliyiz nasıl söylesem bilemiyorum bir an önce söylemem lazım...

Canım bence söyle de...Özel bir konuda sizinle görüşmem gerekiyor diye ...ben bebek bekliyorum 3 ,5 aylık olduğunu da ilet ....Yooo pat diye odasına girme elbette ama sen dosya filan bisey götürüyorsan imzalamak için ozaman söyleyebilirsin...

bende birşey imzalatmaya girdiğimde söylemişti artık çok dosya kaldırıp taşıyamam beni mazur görün diye hemen anladı zaten iki ay sonrada yerimi değiştirdi.daha sakin olan yorucu olmayan bir yere verdi.

canım bence biran önce söylemelisin ama öyle pat diyede olmaz müsait olduğunuzda sizinle özel bi meselede görüşmek istiyorum de bırak kendisi seni çağırsın bence
3,5 aylık hamileyim diye de söyle bu önemli martta doğum olacağını da söyle tabiiki...
işten ayrılmıcan dimi canım bakabilecek kimsen varmı annen kayınvaliden?

Hoşbulduk canım nabersin nasıl gidiyo hamilelik?
Çoktandır görüşemedik kaydirigubbakcemile5
sağol tatlım iyi allaha şükür.bulantılar bitti ama mide yanmaları başladıonun içinde şurup kullanıyorum zaten.önümüzdeki hafta üçlü testim var allahın izniyle inşallah oda iyi çıkar.sanırım gösterir artık cinsiyetide.

Ozaman yarın sizinle özel birşey konuşmak istiyorum diyeyim..
Bu dakikadan sonra lafa nasıl giricem işteee düşünsene diyaloğu
Ben:
-Sizinle özel birşey konuşmalıyım
Patron:
-Tabi Buyur seni dinliyorum
Ben:
-Ben 3,5 aylık hamileyim
Patron:-kafamçokkarıştı

böylemi olcek yani kızlaarrzemuszemus
Ben geri dönmeyi istiorum sanırım kayınvalidem bakar ama hemen doğumdan sonra 2 ayın sonunda dönmek istemiyorum ne biliyim 6 aylıkken dönebilsem çok ii olur ama patron izin vermez çünkü yerime bakabilecek kimse yok..

biz geldikkk canlarımopuyorumnanaktan.malum benim büyük temizlik var oyüzden pek giremiyorum özlüyorum sizi.yarın bizde gidicez kısmet olursa meleğimle doktora.kızlar ben şimdi bugün 16.ıncı haftaya girdim ya söylermi sizce cinsiyetini.zaten bizim etraf bizden merakılı iddaaya giren bile varzemuszemus

Ozaman yarın sizinle özel birşey konuşmak istiyorum diyeyim..
Bu dakikadan sonra lafa nasıl giricem işteee düşünsene diyaloğu
Ben:
-Sizinle özel birşey konuşmalıyım
Patron:
-Tabi Buyur seni dinliyorum
Ben:
-Ben 3,5 aylık hamileyim
Patron:-kafamçokkarıştı

böylemi olcek yani kızlaarrzemuszemus
Ben geri dönmeyi istiorum sanırım kayınvalidem bakar ama hemen doğumdan sonra 2 ayın sonunda dönmek istemiyorum ne biliyim 6 aylıkken dönebilsem çok ii olur ama patron izin vermez çünkü yerime bakabilecek kimse yok..

canım hakkında hayırlısı ne olacaksa olacak bişekilde söylemen lazım bence sonuçta hamilesin eninde sonunda doğacak yani kaydirigubbakcemile3
izin konusunu ben hiç bilmiyorum ama yasal hakkını arkadaşlardan yada netten öğren canım çünkü doğumdan sonra bi izin hakkın var yerimseniben

sağol tatlım iyi allaha şükür.bulantılar bitti ama mide yanmaları başladıonun içinde şurup kullanıyorum zaten.önümüzdeki hafta üçlü testim var allahın izniyle inşallah oda iyi çıkar.sanırım gösterir artık cinsiyetide.

oh ne güzel bulantıların bitmesi..Göbişin çıkmıştıropuyorumnanaktan...Bende acaip bir iştah açılması var yahu..hemen midem kazınıyor...Hımm senin 3 lü test vakti gelmiş benim baya bi var..Benimkide daha belli etmedi haftaya perşembe gidicem 15 haftalık olcak artık gösterir inşallah yaramaz..
İnşallah iyi olur onun sonucu da..Benimde haftaya tiroid ölçümü var onu yaptırmaya gidicem bakalım..Allah herkesin bebeğini korusun Skorpion'a çok üzüldümmmm

biz geldikkk canlarımopuyorumnanaktan.malum benim büyük temizlik var oyüzden pek giremiyorum özlüyorum sizi.yarın bizde gidicez kısmet olursa meleğimle doktora.kızlar ben şimdi bugün 16.ıncı haftaya girdim ya söylermi sizce cinsiyetini.zaten bizim etraf bizden merakılı iddaaya giren bile varzemuszemus

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efem nerdesin ayol sen kaç zamandır konuşamıyoz özledim valla nasılsın tatlım bebiş nasıl :emir_bebek:
16 mı olduk biz benim bu hesap işine kafam ermiyor iyice beynim sulandı yaniiiiii
kafamçokkarıştı

sen nasılsın beknurcum herşey yolundadır inşallah.

İyiyim çok şükür canım hamilelik iyi gidiyor biraz yorgunluk dışında..

Ya tatlım ben sanırım deri alerjisi oldum bacaklarımda benekler çıktı ve kaşınmaya başladı baştan sivrisinek sandım ama kollarıma ve sırtıma yayıldı ve kaşınıyor doktora söyledim alerji olabilir cildiyeye git dedi..Bikaç gündür gidemedim ihmal ettim yrn gidicem acaba hamilelikte alerji olmak bebeğe etkilimidir???

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efem nerdesin ayol sen kaç zamandır konuşamıyoz özledim valla nasılsın tatlım bebiş nasıl :emir_bebek:
16 mı olduk biz benim bu hesap işine kafam ermiyor iyice beynim sulandı yaniiiiii
kafamçokkarıştı

iyiyim canımcım sen nasılsın bende özledim büyük temizliğe başladık ondan pek giremiyorum:hulya:.bebişte iyi bayramda ilk pıt pıt larını hissettim coşturdu beni sıpadelikafaduldenyarın doktora gidicez inşaallah herşey yolundadır.vallahi kağan kocatepenin sitesine göre 15+0 15+6 günler 16 hafta oluyor.bende onun yalancısıyım şekerim yoksa benimde aklım karışıyor bu hesap işine.senin uyku tulumuna bayıldım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin annesi ellerine sağlık.

canım hakkında hayırlısı ne olacaksa olacak bişekilde söylemen lazım bence sonuçta hamilesin eninde sonunda doğacak yani kaydirigubbakcemile3
izin konusunu ben hiç bilmiyorum ama yasal hakkını arkadaşlardan yada netten öğren canım çünkü doğumdan sonra bi izin hakkın var yerimseniben

İzin konusunu ben çok iyi biliyorummm
İŞ kanunu işe baya içli dışlıyım..O yüzden sana sürekli diyorum hakkını yedirnme tazminatını al diyeeee kaydirigubbakcemile5 Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli izin hakkın var bunu doktor uygun görürse doğumdan önce son 3 haftaya kadar çalışıp kalan 5 haftanı doğumdan sonraya bırakabilirsin...Ayrıca 6 ayda ücretsiz izin var ama çoğu işveren bunu kabul etmiyor maalesefff

iyiyim canımcım sen nasılsın bende özledim büyük temizliğe başladık ondan pek giremiyorum:hulya:.bebişte iyi bayramda ilk pıt pıt larını hissettim coşturdu beni sıpadelikafaduldenyarın doktora gidicez inşaallah herşey yolundadır.vallahi kağan kocatepenin sitesine göre 15+0 15+6 günler 16 hafta oluyor.bende onun yalancısıyım şekerim yoksa benimde aklım karışıyor bu hesap işine.senin uyku tulumuna bayıldım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin annesi ellerine sağlık.

kolay gelsin iyi günde kirlet canım zemuszemus
bende kağan kocatepenin sitesine bakıyorum bide dr.nevra var ona bakıyorum
uyku tulumunun dün akşam ön tarafını bitirdim bilr bu akşam kocişte mesaide oturur örerim inş. :lepi:

Back
X