- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.641
ıyyykkk iğrenç hatun...
bebişim üzülme ya geçicek belki psikolojiktir kocan seni bırakamıyo diye moralin bozulmuştur ondandır derin derin nefes al...
ya elimdende bişii gelmiyoki...
Canımcım, geçmiş olsun, bu aralar havalarda kötü, üşütmüş olmazsın dimi? Benimde karnım da acayip gaz oluştu, ve kabız oldum kızlar yaa, aranızda kabız olan var mı, kuru kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor, çok zor bir durum-muş bu kabızlık..
sende git yanında zamna geçirmeyi dene tv ye dalma ayrı şeylerden zevk almaya alışmayn kızlar bu tehlikeli bişeyyyy setvmesenizde birlikte yapmaya çalışın çünki ayrı ayrı eğlencelerin devamı alışkanlık olarak kötü oluyor yaşayan arkadaşalrım var sende git tavla oyna balkonda yında otur sigarasını diğer tarafa üflesin sana gelmemesine özen göst3ersin yani seni yanında taşımaya alışsın tiryaki anneler günde bir sigara içebildiğine göre sanada arada bir gelen bir iki duamn bulutu çok zarar evrmez hiç değilse eşinle birlikteliğin devam etsin onun yapmadıkalrını sen yap ve eğlenceli olduğunu fark ettir huzur en önemli şey şünki ve biz bunu eşlerimizde bulup onalra yaşatmalıyız.
evet buldum güzeller güzeli benim mutlucum hehe....çok mütevaziyim yıııı...
Günaydın Yazcım, hayırlı haberlerle gel inşallah, dualarım seninle olacak.
Hadi bakalım güzel haberler ver bize....
[
canımcım inşallah güzel haberlerle dönersin..:1hug:
çok ama çok teşekkürler kızlar.desteğiniz bana çok iyi geliyor.yazcım günaydın opuyorumnanaktan
canımcım inş.güzel haberlerle dönüceksin bakalım tahminim tutacakmı bence kızın olucak gibi geliyor bana hayırlısı allah tan şekerim :Saruboceq:
iyide sen dr.a bugün gidiyosunda ben nie gitmiyom yaaaa banane bende istiyorum bebeişimi görmek
Teşekkür ederim...
Kocam haftaya yok...
Bizim evde parti yapalım mı?
Bir sürü hamile, kusa kusa yemek yerizcokacimcoook
amin canım inşallah.sende görürüsün umarım cinsiyetini sorma aynı sorlar bende devar .aileden işten çevreden herkez soruyor cinsiyetini.canımcım inş güzel çıkar testlerin.bende yarın saat 10 a aldım randevuyu,.her doktora gidişimde acayip heyecanlanıyorum..delikafadulden delikafadulden birde herkes cinsiyetini sormaya başladı,.yolda arkadaşlar,akrabalar,.nasipse yarın doktorum cinsiyetini söylerse,şu sorulardan kurtulacam:hulya: gamyoncuiremsu
günaydın hepinize kızlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum hepinize.
biz bugün nasipse doktora gidicezhihoyyyt.çok heyecanlıyım her seferinde öyleyim zaten.ultrasonda kımıldadığını görünce rahatlıyorum.inşaallah meleğim iyidir sağlıklıdır:Saruboceq:.dua edin bizim için olurmu kızlar.belki bugün cinsiyet öğreniriz.bana da etraftan okadar çok tahmin ve meraklı sorular varki ben bile merak ettim.ama göstermesede sorun değil.ben hertürlü seviyorum onu.
canımcım inşallah güzel haberlerle dönersin..:1hug:
bana şuana kadar hep erkek tahmininde bulundular..bakalım tutcekmiCADIARZU CADIARZU
Teşekkür ederim...
Kocam haftaya yok...
Bizim evde parti yapalım mı?
Bir sürü hamile, kusa kusa yemek yerizcokacimcoook
ben geldim, merhaba herkese,
izinli günlerimin bedelini ödüyorum, o yüzden pek sizinle olacak vakit yok bugünlerde.
umarım herkes iyidir, cuma günü güzel haberlerle başlamıştır ve öyle biter.
ben iyiyim çok şükür, dünden beri midem biraz rahat.
Kizlar eger Göbeginizde, Gögüslerinizde yada Kalcanizda kasinti varsa sakin kasimayin...
Bu catlak yada yirtik herneyse olusacagi anlamina geliyor...kasimakda bunu tetikliyor tabi...
Saolun arkadaşlar tşk ederim hepinize..Bende sinek ısırığı gibi sivlceler var ve acaip tatlı kaşınıyo..Duş jeli de değiştirmedim ki...Kendi doktorumu aradım böcek ısırığı olabilir dedim böcek ısırığındaki bakteri bebeğe geçmez dedi alerji olmuş olabilirsin cildiyeye git dedi bayram girdi araya..bgn gitçem kısmetse
Duş jeli ve sabun değiştirmedim ki...Sadece geçen hafta çooook yumuşak şeker yedim..Belki yumurtadır diye şuan yumurtayıda kestimm
bakalım bgn anlaşılır ne olduğu ama inşallah bebeğe bi zararı yoktur yaaaa
canım alerji olmuş galiba vücudunda eşindede varmış telaşlanma ihmal etmeden git cildiyeye.vücudumuz şu anda daha hassas.yalnız sucuk salam fazla yeme.ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç salam sosis yemedim sucukta yakıyorum ancak pişirirken öyle yiyorum.Merhabalar arkadaşlar...İnşallah herkes iyidir..
Sinpac'cım geçmiş olsun...
Ya kızlar ben pek iyi değilim...
aklıma bişi takıldı dünde size bahsettim ama kimse ilgilenmedi...
bende 1 haftadır deri döküntüsü var ve kaşınıyor..Sivrisinek ısırdı sandım ama eşimde de var...
Geçen hafta sucuk ekmek yedik sultanahmette..Sucuk tam pişmemişti bende o akşamdan beri var bunlar...Ya birde bende toksplazmaya karşı bağışıklık yok maalesef( herbir virüsü almışım ama bunu kapmamışım nedense) acaba virüs aldım da bunlarda onun belirtilerimi????
Bugün fırsat bulabilirsem cildiyeye gidicem...
bende çok oluyor kaşıntı ve gerilme.nasılda güzel kaşınıyor ablam yeni doğum yaptığı için o söyledi sakın kaşıma çatlıycak karnın diye bende hemen badem yağı aldım ama bakalım faydası olucakmı.Kizlar eger Göbeginizde, Gögüslerinizde yada Kalcanizda kasinti varsa sakin kasimayin...
Bu catlak yada yirtik herneyse olusacagi anlamina geliyor...kasimakda bunu tetikliyor tabi...
banada 20 kişiden 2si kız dedi 18i erkek erkek tuttu genelde tutuyor ama çin takvimi tutmadı
dialcım güle güle kullan ayakkabılarını.hamileyken daha iyi oluyor böyle ayakkabılar.benim ayaklar hemen şişmeye başladı zaten topuklu asla giymiyorum ama böyle ortopedik bir ayakkabı alsam rahat olur.bitane bundan aldım dün bitanedeee....
bitane bundan aldım dün bitanedeee....
ecrincim bakalım tutacakmı tahminin öğrenirsem görücez.sende git gör anacım arayı açma fazla oğluşunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?