2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selkie, hiç sıkma canını, benzer durumları bende yaşıyorum inan ki, benim eşimde, ailesine, görümceme ve görümcemin çocuğuna bişeyler almaya ve para yardımı yapmaya bayılır, ki bizim durumumuz da malum, ben doğum masrafları için şu an para biriktirmeye çalışıyorum, eşim götürüp onlara veriyor maaşını, hiç kafanı yorma yani, ne yaparsan yap bu durumu değiştiremezsin, bende çok çaba sarfettim ama değişen bişey olmadı, kendini ve çocuklarını düşün, umursamaz davranışlar sergile, ilgilenme, o zaman o senin üstüne düşer emin ol...

Semahamit, canım gözünaydın, çok sevindim senin adına, 3 lü testin de iyi çıkar umarım..

canım benim sonuna kadar haklıısn ama biraz sakin olmaya çalış.böyle yaparak bebeğinde etkileniyor.diyorumya biaizmkide böyleydi hatta hala böyle.bir defa da sen her akşam işten gelip bu halinle yemek yapıyosun sofrayı hazırlıyosun bende kaldırıyım tabakları yıkayım bulaşıkları demez.erkekler bu kadar odun işte.biraz kendini geri çek bence tavır yapma ama o sorduğunda konuş yanında otur ama ilgilenme.bebeklerle ilgili şeyler oku.ne biliyim kendini oyala ama üzülme ne hissettiğini gerçekten anlıyorum kendini hırpalama yeterki.

haklısınız vallahi,değişmiyor bu kalaslar,ne yaparsan yap,ben şimdi çıkıçam evi toplyıp,gideyim alıveriş yapayım oğluma eşofman takımı alayım bir kaç tane,sonra gideim telefon bakayım kendime,beğeneyim bir tane,sonrada akşam ondan para isteyeyim,gidip telefonu alayım,ben harçamasam o başka yerlere harçıyor zaten...en azından bozuk telefondan kurtulmuş olurum....

günaydınlar arkadaşlarım..güzel günler,mutlu günler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan [/QUOTE]

Günaydın Nilücüm, nasılsın bugun?

Dilanın dediklerine sonuna kadar katılıyorum, hiç umursama vicdan da yapma, al paraları kendin at bir kenara biriktir, içinde rahat olsun, bu erkeklere müstehak valla :))

günaydınlar arkadaşlarım..güzel günler,mutlu günler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın Nilücüm, nasılsın bugun?[/QUOTE]

iyiyim canımcım,ALLAHA şükür.biraz hüzünlüyüm,aslında bi neden yok ama heran ağlayacakmışım gibi.tuhafım yani.bunda yarın doktora gitmeminde etkisi var,.bebikimi özledimmafoldumbenne durumda sağlıklımı.çok merak ediyorum,.büyümüşmü vs.bide feridun düzağaç ın BENİ BIRAKMA şarkısını dinliyorum sürekli,.çok hüzünlü,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Belki güneş bir gün bizim için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum
Susadıkça yüzün düşer aklıma
Korkar oldum düşlemekten

Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten

Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem
Hiç bilmek istemem;

Hatta düşünemem
Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkular da benim umutlar da
Beni bırakma

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok duygusal allahım bende bir görsyedim bebeğimi salı günü üçlü testler bir iyi çıksa:Saruboceq:.
nilücüm çok güzeldi.mafoldumben

Selkie,
Canım yaa,
Bunların hepsi inan aynı...

Ama :
Bence asla annesine yada kardeşine kötü deme... Çünkü onlar ne kötülüğü yaparsa yapsın o görmez. Görse bile sana açık etmez sen kötü dediğin için, sonunda sen haklı çıkma diye... Onlar senin a.ına etse, yine kötü sen olursun... Onun için bence aman çok iyiler de... Sen böyle dedikçe, bir süre sonra sen söylemeden o kendini salak hissetmeye başlar zaten... Benim de ailem var der... Ve kendini enayi gibi hisseder... Sana daha bağlanır ama her hareketinde salaklığını yüzüne vurusan hayatta takmaz seni, hep sen kötü olursun...

İkinci olarak bence adamın çok elinin altındasın. Adam ne zaman istese seni buluyor... Bırak biraz da bulamasın... Seni cepten arayıp da bulamazsa, sen de telefonum çekmiyor, bozuldu dediğinde o kendi eliyle alır telefonu... Adamın her an elinin altındasın... Biraz daha az zaman ayır adama ki, özlesin seni...

Üçüncü olarak, bence bu bebek doğup da ele ayağa gelince, kendine şöyle bir iş için bakın... Belki bir cafe açabilirsin, belki bir bijuteri ama senin kendi elinde kendi paran olursa; bu adam sana avucundaki kuş olarak bakamaz... Korkar, ters davranırsam çeker gider der... Senin de onun karşısında duruşun değişir...

Kardeş inan bu erkek soyunun hepsi aynı... Sana bu kadarını söyleyeyim... Hareket, tavırları da aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…