- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.601
canım benim sonuna kadar haklıısn ama biraz sakin olmaya çalış.böyle yaparak bebeğinde etkileniyor.diyorumya biaizmkide böyleydi hatta hala böyle.bir defa da sen her akşam işten gelip bu halinle yemek yapıyosun sofrayı hazırlıyosun bende kaldırıyım tabakları yıkayım bulaşıkları demez.erkekler bu kadar odun işte.biraz kendini geri çek bence tavır yapma ama o sorduğunda konuş yanında otur ama ilgilenme.bebeklerle ilgili şeyler oku.ne biliyim kendini oyala ama üzülme ne hissettiğini gerçekten anlıyorum kendini hırpalama yeterki.benimkide akşam geç geliyor 10 gibi çoğunlukla sonra açsa yemek ister ona hazırlarım bişeyler,ben o saatte çoktan akşam yemeğimi yemiş oluyorum,birlikte yemek yemiyoruz yani,yinede onunla otururm sofrada,yemek boyunça konuşmaz zaten,ben konuşurum oda dinlemez,,,,sonra hemen balkona çıkar sigara içer bende ona hazırladığım sofrayı kaldırırm,oda içerde tv yi veya bilgisayarı açar,kendini oyalayaçak bişey bulur,içeri girer girmez benden çekirdek ve kola ister gider onları geitririm ona,bana nasıl olduğumu bile sormaz,sadeçe oğlanı sorar nasıl diye?onunla ilgili konuşuruz biraz sonra dalar tv izlemeye ben bişey anlatmaya kalktığım zaman sus tv yi anlamıyorum der ,bende bu durumda ya susarım yada kavga çıkarırım.kavga edersek küs yatarız,sabah o işe gittikten sonra arar.?! ama başka istekleri olduğu zaman(anlarsınız ya) etrafımda pervane olur!dili falan açılır,,,buda bana çok yapmaçık geliyor artık...
haklısın ben sana haksızsın demedimkiii...madem onlara 2.000 lira gönderebiliyor sende onun kredi kartını iste her ay 2.000 liralık alış veriş yap bir kısmınıda at bebeğin için bankaya onun hesabının sormaz heralde millete telefon alırken iyi ama dimi?
olmaz öyle savurganlık al karşına konuş benim çocuğumun rızkıyla başkalarına bişiler alma benim ailemede yolla falan de yada sen aileme yolladım de at parayı kenara amaann sorumsuz herifler...
benim çocuğuma bişi almayıp yeğenlerini memnun etmeye çalışırsa donunu bile alırım...sen sakin ol bacım bence aleni kavga ederek değil alttan alttan hallet bu işi..al kredi kartını bak diyorum sana...yada para iste sürekli şunu alıcam bunu alıcam diye acıma ne demek lan her ay 2.000 lira..
sürekli para istiyorum bende,bana yok diye diretiyor, sonra veriyor ,kendim bir kenara atmasam zaten yarın öbür gün kalırız dımdızlak ....ailem hayatta para kabul etmez ondan,oda bunu biliyor,aile işine inanmaz ama bazen bir kere aldığımı 2 kez satıyorum ona,sonuçta eve ne girdiğini ben tutyorum...böyle yaptığımda bile kendimi kötü hissediyorum aslında,gizli yapıyorumya,ya ben kendi ailemde görmedim böyle gizlilik falan ne varsa herkes bilirdi,
aferin alaçakya onlardan,pofpoflayaçaklarya eşimi,pek sever pofpoflanmayı başkaları tarafından! ona dedimki çoçuğum rızkını dağıtıyorsun gereksiz yerlere haram olsun hayrını görmesinler dedim verdiğin he kuruşun yüzüne karşı,,,ihtiyaçları olsa versin hiç bişey demeyeçeğim ama zenginler yaaa.ben hiç bir şey görmedim onlardan iyi olarak ne manevi ne maddi,,,
Selkie, hiç sıkma canını, benzer durumları bende yaşıyorum inan ki, benim eşimde, ailesine, görümceme ve görümcemin çocuğuna bişeyler almaya ve para yardımı yapmaya bayılır, ki bizim durumumuz da malum, ben doğum masrafları için şu an para biriktirmeye çalışıyorum, eşim götürüp onlara veriyor maaşını, hiç kafanı yorma yani, ne yaparsan yap bu durumu değiştiremezsin, bende çok çaba sarfettim ama değişen bişey olmadı, kendini ve çocuklarını düşün, umursamaz davranışlar sergile, ilgilenme, o zaman o senin üstüne düşer emin ol...
Semahamit, canım gözünaydın, çok sevindim senin adına, 3 lü testin de iyi çıkar umarım..
canım benim sonuna kadar haklıısn ama biraz sakin olmaya çalış.böyle yaparak bebeğinde etkileniyor.diyorumya biaizmkide böyleydi hatta hala böyle.bir defa da sen her akşam işten gelip bu halinle yemek yapıyosun sofrayı hazırlıyosun bende kaldırıyım tabakları yıkayım bulaşıkları demez.erkekler bu kadar odun işte.biraz kendini geri çek bence tavır yapma ama o sorduğunda konuş yanında otur ama ilgilenme.bebeklerle ilgili şeyler oku.ne biliyim kendini oyala ama üzülme ne hissettiğini gerçekten anlıyorum kendini hırpalama yeterki.
haklısınız vallahi,değişmiyor bu kalaslar,ne yaparsan yap,ben şimdi çıkıçam evi toplyıp,gideyim alıveriş yapayım oğluma eşofman takımı alayım bir kaç tane,sonra gideim telefon bakayım kendime,beğeneyim bir tane,sonrada akşam ondan para isteyeyim,gidip telefonu alayım,ben harçamasam o başka yerlere harçıyor zaten...en azından bozuk telefondan kurtulmuş olurum....
günaydınlar arkadaşlarım..güzel günler,mutlu günler,.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sürekli para istiyorum bende,bana yok diye diretiyor, sonra veriyor ,kendim bir kenara atmasam zaten yarın öbür gün kalırız dımdızlak ....ailem hayatta para kabul etmez ondan,oda bunu biliyor,aile işine inanmaz ama bazen bir kere aldığımı 2 kez satıyorum ona,sonuçta eve ne girdiğini ben tutyorum...böyle yaptığımda bile kendimi kötü hissediyorum aslında,gizli yapıyorumya,ya ben kendi ailemde görmedim böyle gizlilik falan ne varsa herkes bilirdi,
aferin alaçakya onlardan,pofpoflayaçaklarya eşimi,pek sever pofpoflanmayı başkaları tarafından! ona dedimki çoçuğum rızkını dağıtıyorsun gereksiz yerlere haram olsun hayrını görmesinler dedim verdiğin he kuruşun yüzüne karşı,,,ihtiyaçları olsa versin hiç bişey demeyeçeğim ama zenginler yaaa.ben hiç bir şey görmedim onlardan iyi olarak ne manevi ne maddi,,,
valla beni mgörümcemde laışmış bişey oldumu akrdeşine aldırmaya iki evi 3 arabası var ne imiş kıredi ödüyorlar montur istiyor kardeşinden ama ben bir kez boyatmaya gidemeden o 3 kez saçını boyattı kestridi ben değiştiremedim ama o halılarını değiştirdi kıredi ödüyor ya bende bunarlı tek tek saydım eşime oda annesine söyledi ablam bende bişeyler isteyip durmasın durmum çok müsait değil alamadığımda üzülüyorum dedi ondan sonra kesildi istekleri yaa 100 kontur almak dert değil ama insan kendisi idare idare diye yırtınırken zor geliyor başkasına gitmesi
yapmıçam bundan sonra uyuz yaaa,ona üzülüyorum ben,saf konumunda resmen kullanılıyor...hakediyor ama.... :))Dilanın dediklerine sonuna kadar katılıyorum, hiç umursama vicdan da yapma, al paraları kendin at bir kenara biriktir, içinde rahat olsun, bu erkeklere müstehak valla :))
valla beni mgörümcemde laışmış bişey oldumu akrdeşine aldırmaya iki evi 3 arabası var ne imiş kıredi ödüyorlar montur istiyor kardeşinden ama ben bir kez boyatmaya gidemeden o 3 kez saçını boyattı kestridi ben değiştiremedim ama o halılarını değiştirdi kıredi ödüyor ya bende bunarlı tek tek saydım eşime oda annesine söyledi ablam bende bişeyler isteyip durmasın durmum çok müsait değil alamadığımda üzülüyorum dedi ondan sonra kesildi istekleri yaa 100 kontur almak dert değil ama insan kendisi idare idare diye yırtınırken zor geliyor başkasına gitmesi
benimde zoruma gidiyor işte,ben ordan burdan kısmaya çalışıyorum onlar benden rahat yaşıyorlar benim eşimin sayesinde....seninki en azından söylemiş,benimki bana kızıyor ona yardım etme artık dediğimde...
kesinlikle katılıyorum git al tel.güle güle kullan.biz adamlara acıdıkça para harcamayıp tuttukça bizden kıymetsizi olmuyor zaten.
iyilik yaranmıyor gidyimd bakayım bari,,,,ben kıymetsiz oldum iyiçe zaten....yaranamıyorum zaten adama ne yapsam...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenBelki güneş bir gün bizim için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum
Susadıkça yüzün düşer aklıma
Korkar oldum düşlemekten
Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten
Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem
Hiç bilmek istemem;
Hatta düşünemem
Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkular da benim umutlar da
Beni bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?