İnşallah ya , doktor da daha çok erken diyince içime su serpildiEvet hamile olmadan baktıklarında da oluyor o baskı ağrı hissi ama geçiyor sorun olmaz merak etmeyin haftaya yeniden gidin bebekde görünür muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya , doktor da daha çok erken diyince içime su serpildiEvet hamile olmadan baktıklarında da oluyor o baskı ağrı hissi ama geçiyor sorun olmaz merak etmeyin haftaya yeniden gidin bebekde görünür muhtemelen
Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? İlk gebeliğim, 28 yaşındayım, sat 27 ağustos, bugün 7+1im![]()
Merhaba canım hayırlı olsun kalp atışını keseyi gördün müMerhaba ben de aranıza katılabilir miyim? İlk gebeliğim, 28 yaşındayım, sat 27 ağustos, bugün 7+1im![]()
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun, 5+5te kalp atışını gördük ama erken ovulasyondu benimkiMerhaba canım hayırlı olsun kalp atışını keseyi gördün mü
Kese ve içindeki bebeği gormussundur sen doktor kalp atışı var demiştir ama dışardan duydunmu kalp atisiniÇok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun, 5+5te kalp atışını gördük ama erken ovulasyondu benimki![]()
Evet dinletti sağolsunKese ve içindeki bebeği gormussundur sen doktor kalp atışı var demiştir ama dışardan duydunmu kalp atisini
Benimde 29 Ağustos hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? İlk gebeliğim, 28 yaşındayım, sat 27 ağustos, bugün 7+1im![]()
8 haftaya kadar görülebiliyor zaten kiminin 6 hafta kiminin 8 bekleyin sabırla görülecektir herkesin süreci farklı oluyorİnşallah ya , doktor da daha çok erken diyince içime su serpildi
Amin inşallah hepimizeBenimde 29 Ağustos hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.![]()
Hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahEvet dinletti sağolsun
Bulantım oluyor maalesef ama bazen daha iyi oluyorum enerji 0 sürekli uyuyorum ya da yatıyorum özellikle bu haftaAmin inşallah hepimizeSemptomlarınız ne durumda ben bu bulantı ve açlık işinden biraz yılmış durumdayım
![]()
Vardır o korku hepimizi sarıyor görünce rahatlama geliyor salı günü görürsünüz inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahkan testi yaparken iyiydi ya katlandikca mutlu oluyordum şimdi 10 gündür bekliyoruz kese için olustumu içinde bebek varmı korkusu sardı içimi salı günü ilk doktor kontrolüm ama zaman gecmiyor
Evet csnim inşallahVardır o korku hepimizi sarıyor görünce rahatlama geliyor salı günü görürsünüz inşallahaynı grupta konuşuyorduk Eylül grubunda. Şimdi burdan sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
![]()
Allahım hepimize nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahkan testi yaparken iyiydi ya katlandikca mutlu oluyordum şimdi 10 gündür bekliyoruz kese için olustumu içinde bebek varmı korkusu sardı içimi salı günü ilk doktor kontrolüm ama zaman gecmiyo
Ahahahah inanın ben de öyleyim kendimle dalga geçiyorum bazen yatalak gibi oldum diye, iki adım atsam nefes nefese kalıyorum sanki inanılmaz bir yorgunluk var. Çok sağlıklı beslenicem diye ettiğim yeminler de yalan oldu sebzeler çok bulantı yapıyo. Hamileliği ve bunları yaşamayan arkadaşlarım sebze ye,kalk spora falan git diyo sanki küfür gibi geliyo banaBulantım oluyor maalesef ama bazen daha iyi oluyorum enerji 0 sürekli uyuyorum ya da yatıyorum özellikle bu hafta2 gün önce hastaneye gittim yol boyu yerdemiydim gökte mi bilmiyorum midemden dolayı evde daha iyiyim şükür
biraz zamanı ileri sarmak istiyorum
![]()
Benimki tüp bebek tranferden sonra 8. Gün öğrendim sonra 10. Gün 12 gün kan verdim ondan sonra bekliyorum işte 10 gün geçti üzerinden programa göre 5+3 umAllahım hepimize nasip etsin inşallahGebeliği erken öğrenmek de ayrı dert, en iyisi geç öğrenip direk kalp atışını görenler
Sizin kaç hafta oldu
Az kalmış kontrolünüze, insan çok heyecanlanıyo ama zor ama stres olmadan bekleyin inşallah güzel haberlerinizi alırızBenimki tüp bebek tranferden sonra 8. Gün öğrendim sonra 10. Gün 12 gün kan verdim ondan sonra bekliyorum işte 10 gün geçti üzerinden programa göre 5+3 um
Spora gitmek şuan mümkün değil ordan kalkıp oraya yatıyorumAhahahah inanın ben de öyleyim kendimle dalga geçiyorum bazen yatalak gibi oldum diye, iki adım atsam nefes nefese kalıyorum sanki inanılmaz bir yorgunluk var. Çok sağlıklı beslenicem diye ettiğim yeminler de yalan oldu sebzeler çok bulantı yapıyo. Hamileliği ve bunları yaşamayan arkadaşlarım sebze ye,kalk spora falan git diyo sanki küfür gibi geliyo bana![]()
Malesef şu dönemde karbonhidrat içerikli besinleri midede tutmak daha mümkün oluyor umarım bir an önce ilk trimesteri atlatırızSpora gitmek şuan mümkün değil ordan kalkıp oraya yatıyorumsağlıklı beslenme de her zaman değil biraz haftalar ilerlesin düzeltiriz diye düşünüyorum
![]()