Selkie,
Canım yaa,
Bunların hepsi inan aynı...
Ama :
Bence asla annesine yada kardeşine kötü deme... Çünkü onlar ne kötülüğü yaparsa yapsın o görmez. Görse bile sana açık etmez sen kötü dediğin için, sonunda sen haklı çıkma diye... Onlar senin a.ına etse, yine kötü sen olursun... Onun için bence aman çok iyiler de... Sen böyle dedikçe, bir süre sonra sen söylemeden o kendini salak hissetmeye başlar zaten... Benim de ailem var der... Ve kendini enayi gibi hisseder... Sana daha bağlanır ama her hareketinde salaklığını yüzüne vurusan hayatta takmaz seni, hep sen kötü olursun...
İkinci olarak bence adamın çok elinin altındasın. Adam ne zaman istese seni buluyor... Bırak biraz da bulamasın... Seni cepten arayıp da bulamazsa, sen de telefonum çekmiyor, bozuldu dediğinde o kendi eliyle alır telefonu... Adamın her an elinin altındasın... Biraz daha az zaman ayır adama ki, özlesin seni...
Üçüncü olarak, bence bu bebek doğup da ele ayağa gelince, kendine şöyle bir iş için bakın... Belki bir cafe açabilirsin, belki bir bijuteri ama senin kendi elinde kendi paran olursa; bu adam sana avucundaki kuş olarak bakamaz... Korkar, ters davranırsam çeker gider der... Senin de onun karşısında duruşun değişir...
Kardeş inan bu erkek soyunun hepsi aynı... Sana bu kadarını söyleyeyim... Hareket, tavırları da aynı...
kız kötü demiyorum zaten her ne kadar uyuz olsamda onlara huyunu biliyorum sade e daha tutumlu olmasını söylüyorum o kadar,,,,kaydirigubbakcemile
o çep olayını deneyeçeğim,gerçi bulamadığında iyiçe kuduruyor bağırıp çağırıyor ama olsun....
çalışmayı istiyorum anım aslında ama oğluma bakaçak kimsem yok,haid o okula başladı küçüğünün çarsine bakmam gerekeçek,kreşe veririm ama ordada güzel bakmıyorlar,oğlumu 3 yaşından bu yana yarın gün olarak yolladım ben hep,ama altını falan düzenli değiştirmiyorlardı buda pişik yapıyor ve sürekli hasta oluyordu,birde çoçuklar birbirlerine zarar veriyordu bazen...güvenebileceğim bir yer bulursam ançak yollarım,bakıçı alsam onlarda çok para alıyor,,,1500 tlden başlıyor burda...hııı şunu düşünüyorum ama benimki iş yeri açmayı düşünüyor başkasıyla ortak orda belki çalışabilirim diye heves ediyorum,hem böylelikle bebekte sorun olmaz pek,idare ederim onu arada,,,söyle 2. 3 yaşına falan gelseydi,,,o zaman düşüneçeğim bişeyler...
tamam canım takmıyorsun kafana birşey gidip güzelce alıyorsun tel.
telefon baktım geldim şöyle piyasayı araştırdım,eşime koyaçak bir tel buldum....akşama söyleyeçeğim bakalım ne yapaçak...laelaelaelaelae
Bu sabah güne o kadar kötü başladım ki... Normalde eşim işe bırakıyordu, hamile olduğum için...:CüvCüv: Bu sabah erken gitmesi gerekti. Giyindim, servisi beklerken kusmaya başladım... :gitme:Servis geldiğinde yarım kesip bindim... İçinde her saniye ölümcüldü... akannehirİşe geldiğimde kaldığım yerden devam ettim...
Şimdi de başım dönüyor... O kadar halsizim ki... Ne güzel yiyordum herşeyi... Yine ne oldu banaakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
çanım ya geçmiş olsun niye bu kadar kötü oluyorsun sen,,,dr ne bahsettinmi bu durumdan,en azından bir öneride bulunsa sana....9 ay böyle gitmez inşallah...
günaydın hepinize kızlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum hepinize.
biz bugün nasipse doktora gidicezhihoyyyt.çok heyecanlıyım her seferinde öyleyim zaten.ultrasonda kımıldadığını görünce rahatlıyorum.inşaallah meleğim iyidir sağlıklıdır:Saruboceq:.dua edin bizim için olurmu kızlar.belki bugün cinsiyet öğreniriz.bana da etraftan okadar çok tahmin ve meraklı sorular varki ben bile merak ettim.ama göstermesede sorun değil.ben hertürlü seviyorum onu

.
çanım güzel haberlerlee gel inşallah...
Merhabalar arkadaşlar...İnşallah herkes iyidir..
Sinpac'cım geçmiş olsun...
Ya kızlar ben pek iyi değilim...
aklıma bişi takıldı dünde size bahsettim ama kimse ilgilenmedi...
bende 1 haftadır deri döküntüsü var ve kaşınıyor..Sivrisinek ısırdı sandım ama eşimde de var...
Geçen hafta sucuk ekmek yedik sultanahmette..Sucuk tam pişmemişti bende o akşamdan beri var bunlar...Ya birde bende toksplazmaya karşı bağışıklık yok maalesef( herbir virüsü almışım ama bunu kapmamışım nedense) acaba virüs aldım da bunlarda onun belirtilerimi????
Bugün fırsat bulabilirsem cildiyeye gidicem...
ya çnım suçuk yememen lazım senin..benim dr yasakladı...hem belki kullandığın kozmetiklerde alerji yapmış olabilir...geçmiş olsun,bir dr ye gözük istersen..kan tahlili falan yaptır...
bitane bundan aldım dün bitanedeee....
ya acnım çok güzelmiş ..güle güle kullan...çok raat oluyor bunlar,bendede var biraz değişiği...
günaydın güzel mart anneleri biraz okudum da bazı arkadaşların canı sıkkın üzüldüm allah hepimizin evlerine huzur versin canınızı sıkmayın noluur herşey düzelir yeterki sağlığımız bozulmasın bebişlerimiz iyi olsun..
çanım çok sağo,Allah hepimizin evine huzur versin...
Hayırlı cumalar herkese..
Pancuben, Seyyaltaner,Sinpac geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize.
Semahamit gözünaydın canım.Kızlarımız çoğalıyor yaşasın!!
Nilufersahh tatlım kıyamam sana...
Selkie bu dönemlerde hassaslık normal bildiğim kadarıyla ama eşinle başka problemler olduğundan da bahsetmiştin. Bebeğinin sağlığı için daha sakin olmaya çalış canım...
Yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.
ÇatladaPatla bana kız diyen de vardı erkek diyen de ama içime hep kız doğuyodu. Doktor % 80 kız dedi. İnşallah haftaya perşembe cinsiyetini daha net öğrenebilicez. Cinsiyeti önemli değil,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Sinpac bu kaşıntılar vücüt tuzu idrarla atamadığı zaman oluyomuş . Özellikle geceleri artıyomuş. En iyi çözüm yatmadan önce cildini lifle temizleyerek ılık duş almakmış..
çanım benim sabahtan beri düşünüyorum zaten artık aldırış etmeyeeğim ona..bakalım sonuç ne olaçak...
bebeğiniz cinsiyetini öğrenirken hangi ultasonla baktılar bazı doktorlar alttan bakıyormuş bazılarını karından hangisi doğru????
normal her zaman baktığı ultrasonla baktı....siyah beyaz olanlardan...