• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Günaydın
kahverengi lekelenmem devam ediyor, dr a yazdım bu sabah
20'sinde kalp atışı duyacağız, o zaman bu gebelik sağlıklı diyebileceğiz, bekleyelim dedi
beklemek çok zor

Merhaba,
Benim de randevu bu hafta cuma yada persembe gibi. Saglikla hayirla ilerlesin her birimizin.
Benim de mide eksimeleri basladi hic iyi degilim. Surekli uyku yorgunluk var. Ise gidip gelmek bir zulm oldu benim icin ;( insallah bulantili gunler kolay atlatilir
İşyerine ne zaman bildireceğiz ya🫠

Selam kızlar bende bugun keseyi gördm çok şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi zaman nasıl geçecek arkadaşlaarrrrrr 😂

Eklentiler

• IMG_2820.webp
    IMG_2820.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 13
Selam kızlar bende bugun keseyi gördm çok şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi zaman nasıl geçecek arkadaşlaarrrrrr 😂
yiaaa cok duygusall allahım sağlıkla ilerletsinnnnn

Bende kalp sesi için yarın 16:45 e randevu alabildim. sabah randevularını cok seviyorum ama kalmamıs .( tüm gün geçmez artık :(

Canım keseyi görene kadar birşey demek doğru değil maalesef ama yine de çoğunlukla düzensiz artışlarla belli eder kendini, senin şuan bir sıkıntın görünmüyor o yüzden güzel düşün güzel olsun 🌸
Canım keseyi gördük çok şükür

Back
X