• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınn

Nilüfer e listeye eklermisin demiştim ama özel mesaj atamıyorum henüz 50 mesaja ulaşmadığım için buradan yazıcam. ınşallah görür.

Sat: 11 haziran 2009
Kilo:72 :kedi:

Başka bişey gerekiyormu bilmiyorum

ZEYNEPCıM kaç haftalıksın ve en son doktora gittiğindeki bilgiler ne bileyim ense kalınlığı falan işte onları yazarsan onlarıda ekliyo listeye.
EDEBıYATÇI okullar açıldı yeni öğretim yılın hayırlı olsun canım.Bence bebeşi unutma hele son aylar fazla ayakta kalma canım

Buarada dün bende sağlık ocağından ebeyle görüşüm.Ben gidicektim ama sağolsun oda bana gelicekmişti.Haftanızı,SATINIZI,tansiyon ve Kan değerlerinizi falan kayıt ediyolar.21. hafta tetanoz aşısı vurulacak.

ZEYNEPCİM kaç haftalıksın ve en son doktora gittiğindeki bilgiler ne bileyim ense kalınlığı falan işte onları yazarsan onlarıda ekliyo listeye.
EDEBİYATÇI okullar açıldı yeni öğretim yılın hayırlı olsun canım.Bence bebeşi unutma hele son aylar fazla ayakta kalma canım

Teşekkür ederim arkadaşım. Unutuyorum derken, bütün gün düşünüp evham yapmıyorum, en küçük şeyi büyüten biriyim, işe başlamak iyi geldi. Yoksa kendini unutturacak gibi değil, göbüş kocaman. :CüvCüv:

Buarada dün bende sağlık ocağından ebeyle görüşüm.Ben gidicektim ama sağolsun oda bana gelicekmişti.Haftanızı,SATINIZI,tansiyon ve Kan değerlerinizi falan kayıt ediyolar.21. hafta tetanoz aşısı vurulacak.

cnm kendinmi gidip kayıt yaptırıyosun saglık ocagına yoksa onlar senimi arıyor.

Ben hamileliğimi öğrendiğimde gidip kayıt yaptırmıştım, sonra onlar takip ediyor. Sen de kaydını yaptırmadıysan bulunduğun yerdeki sağlık ocağına uğra bence.

tşk ederim cnm dün gidicektim komşular onlar seni hastane kayıtlarından buluyolar dediler bende vazgeçtim p.tesi gidip yaptırim.

[

Kızılay mı? Yan tarafta mı? Onların verdiği şeyler birbirinin aynısı oluyormus... Olmaz simdi, baska birinde daha gorurum, kalbim kırılır...
Ben dila nın is yerindeki gibi yardımsever bir grup arıyorum ama bulamıyorum... Benim is yerimdekiler domuz gibidirler, burunlarından kıl aldırmazlar... Hepiscigi kokos hanımefendi...

sinpac bizimkilerşnde kendilerine hayırları yok

banada 22 haftada vuralım dediler kaydımıda o zaman yapacaklarmış

hepinize güzel hafta sonları diliyorum.bebiklere güzel bakın haa bende kaçar güne gidicem birazdan.

teşekkürler eftel bende herkese iyi hafta sonları diliyorum :teytey:

Erkeklerde hamilelik :CüvCüv: belirtileri

Eşlerinin hamile :CüvCüv: kaldığını öğrenen erkekler, bu haberi şaşkınlık ya da mutlulukla karşıladıktan sonra bir takım semptomlar yaşamaya başlayabiliyor. Bir erkekte gözlemlenen bu değişimler sayesinde, eşi hakkındaki sürpriz bilgiye ulaşmadan, O’nun artık bir baba adayı olduğunu anlayabilirsiniz. Kendi gözlemlerime dayanarak, sizlere birkaçını aktarmak istiyorum:
Sürekli yorgun hissetme ve bezginlik, iş yerinde verimsizlik, konsantrasyon bozukluğu
Oburlukla birlikte görülen aşerme, eşlerinin her yediğinin tadına bakma arzusu; daha önce tadına bile bakmak istemedikleri yiyeceklere karşı engellenemez yeme isteği ve bunun sonucu olarak da göbek bölgesinin büyümesi. Çoğu baba adayı bunun nedeni olarak evde eskiye nazaran daha fazla yemek olmasını gösteriyor. Belki de doğrudur!
Gerginlik ve huzursuzlukla birlikte görülen dalgınlık.
Mide bölgesinde hissedilen şişkinlik ve kramplar
Bazı erkeklerde görülen ve “ Pseudocyesis” denilen, kendilerini fiziksel olarak hamile gibi hissetme durumu. Bu erkekler kendilerinin gerçekten hamile olduklarına inanmaktadır ve çoğunlukla bir uzmanın tedavisine ihtiyaç duyabilirler.
Gelecekle ilgili kaygı. Kadınlardan farklı olarak erkekler, çocuk sahibi olacaklarını öğrendikleri andan itibaren, daha mantıksal şeyler düşünürler. Bebeğin doğum ve bakım masrafları, sağlık giderleri, okul parası vs. ile ilgili konular kafalarında dolanıp durur ve acil durum bütçesi oluşturmak gibi bir eğilim sergileyebilirler.
Eşinin sağlığı konusunda endişe ve doğum hakkında korkular geliştirme
Hamilelik ve doğum ile ilgili yayınlara ilgi duyma ve karşı konulamaz şekilde ve çoğu zaman çaktırmadan bu yayınları takip etme
Market ve alışveriş merkezlerinde bebeklerle ilgili ürünlerin etiketlerini okuma ve karşılaştığı fiyatlar karşısında geçici şok yaşama
Cinsel hayatının sekteye uğrayıp uğramayacağı konusunda endişe ve merak
Eğer ilk kez baba olacaksa, içten içe “ ohh be, kısır değilmişim” diyerek, kendince böbürlenme ve mutlu olma.
Bebekler ve doğumla ilgili rüyalar görme
Baba olmaya hazır olup olmadığı, nasıl bir baba olacağı konusunda içsel sorgulamalarda bulunma
Kendi babasına karşı daha duyarlı ve anlayışlı davranma eğilimi
Çocukluk albümlerinin ortaya çıkması
O güne dek, sevgilisi- partneri olan eşine karşı çocuksu bir şefkatle yaklaşma
Eşinin olası aşerme krizlerine karşı psikolojik olarak hazırlık

bizde denedik yarısı tutdu hihoyyyt

herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.

herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
Gözün aydın Yaz hayırlısı inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın..

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. yazcım bebişin iyi olmasına çok sevindim geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.

yaa ben bir haftadır çok kötüyüm bir sorunum var bebeğim aşağda oda vajinama baskı yapıyo sanki alt tarafım şiş gibi duruyo sızlıyo bu durum ilk hamileliğimde doğuma 15 gün kala olmuştu çocuk çatıya girmeye başladığında oturamıyorum tek bacamı altıma almak zorunda kalıyorum doktoruda aramadım korkuma sizdede aynı problem varmı ikinci hamileliği olanlarda özellikle sabah kalktığımda falan çok sızlıyo mafoldumben

Kızlar bİŞİ sorcam dÜn doktorum Çatlak oluŞmasını Önlemek İÇİn excİpİal lİpo adında bİ krem verdı İÇİnİzde bunu kullanan yada duyan varmı?

ben de bugün kullanmaya başladım canım.eczacı bi arkadaşım getirdi, etkiliymiş.bebek yağı, kakao yağı, badem yağı kıllanma yapar die kullanmak istemedim ben.bakalım deneyelim bunu.

ya kızlar günaydın bugün canım sıkkın biraz dudağımda uçuk çıkmış çok korktum inşallah bi sorun olmaz...aman nerden çıktı şimdi bu en çok korktuğum şeydi yaaa....

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.

canımm çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.En kısa zamanda tekrar olur inşallah.Herşeyin hayırlısı demekten başka bişey gelmio elden ne yazıkki..

Back
X