2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya Mart ayında topicte kimse kalmıcak doğuran gelsin sahip çıksın buraya a.s

benim tahmini 27 şubat ben belki sahip çıkarım ama yalnız naparım :gitme:

hayırlı olsun efsane hoşgeldin

hoşgeldin aramıza...son adet aynı18.06.2009 benCADIARZUim bebek 14+6 haftamdayım ama..

Bak siz böyle söyleyince bende tereddüt ettim.
Ama benim dr. öyle hesap etti.
Hatta cuma Dr. randevum var o randevuyu yaparken 16. haftanda olacaksin dedi.
Birde benim ay halim 28 degil 26 gün sürüyordu.
Acaba Türkiye ve Almanya hafta hesaplamasi farklimidirki ?
benneyaptımkibenneyaptımki

hatırlıyormusun kaç çıkmıştı ?afp değerin

Benide eklermisiniz arkadaşlar bilgilerim
Eylül_ce Beklenen d.t. 3 Mart inşallah kızım olucak ve ismi Eylül Melek 53 kilo ile hamile kaldım yasım 29 sat 27 mayıs

Nilüfercim ; Benim Erkek olursa daha belli değil ama TÜRKER olucak bu isim kesin (Benim soyadım kızlık) Eşimle evlenmeden önce karar vermiştik hepte istiyordum ...
KIZ olursa belli değil ama bu aralar nedense ASYA geçiyor içimde daha araştırmadım....
İstatistiğe göre %60 erkek olucak diyorlar(tanıdıklar) % 40 kız olucak diyorlar
bende 10 Ekimde inşallah güzel haberi veririm sizlere Ama ERKEK T:TÜRKER yazabilirsin

pembecim canım, gördüm, deminden beri de yazayım diye içimden geçiriyorum, bitmek bilmiyor ki işler...
ay sonu ya bugün...
canım benim gözün aydın, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.

bugün benim kusuruma bakmayın kızlar, sayfa açık ama girip bakamıyorum, işim çok...

canım çok sağol amin inşallah.bencede haberler hep böyle olsun.

Almanyayı bilemem ama bebeklerin aylara göre gelişimi aynı oldugu biliniyo..kafanı karıştırma dr.sor tekrar istersen :1rolleyes:

kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.

inşallah canım yakın takibe alacak doktor 1 ay sonra kesin belli olacak durumumuz

hayırlısı olur inşallah

kilolarımızı yazalımmı nilüfer özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…