2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnn...biz geldik.
mutlucum pembecim ve daha ismini kaçırdığım varsa doktora gidip güzel haberlerle dönen tüm arkadaşlar gözünüz aydın.pembecim kızmış minğin haa:hulya:.eee bizim erkeklere kız lazım artık.inşaallah bugün üçlünün sonucuda temiz çıkacak arkadaşım.

doktor ziyareti olan test sonucu bekleyen arkadaşlar sizde dilerim mutlu haberlerle dönersiniz.

nilüfer teyzesi benim oğlumun adı başından belliydi.bebeğimin adı DEMİR olacak bizide ekleyebilirsin.rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize:Saruboceq:

Son düzenleme:
Ya arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor valla.
Beni burda hasta hasta leptop basinda tutuyorsunuz.
Buarada bunuda paylasayim: bayram öncesi nezle olmustum simdide nezleyim.
2 hafta icinde 2 defa
Cok zor oluyor hamile hamile.
Midem bulaniyor. Zaten ilk 3 ay cok zorlu gecti benim hamileligim.
Serumlarla ve haplarla ayakta kaldim. Günde 8-9 defa istifar ediyordum.
O günler yavas yavas geciyor derken su nezle olmak beni cok bezdiriyor...

SEMAHAMıT üzülme lütfen canım.başka bir doktora daha tekrarlat testi istersen.allah yardımcın olsun.herşeyin yoluna girmesini diliyorum.

canım çok sağol.amin inşallah güzel çıkar sonucumuz.

SEMAHAMıT canım bende yamıştım ama tekrarlıyorum allah çok büyük sakin ol rabbime bırak.başka bir dr daha gözük istersen.allahım yardımcın olsun.

Nilü canım listede benimkinin yanına kız yazarmısın bide 18 haftalık olmuşuz allaha şükür.

günaydın gezel anneler nasılsınız (pembedüşler prenses geliyomuş gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin üçlü testinin de sonuçları güzel çıkar inşallah canım)
darısı başımıza inşallah cuma bizde öğrenebiliriz cinsiyetini :Saruboceq:

CANIM MERHABA BENİM EŞİMİN AİLESİ ALMANYADA YAŞIYOR SNE GİBİM EŞİMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ BEN MUHASEBE UZMANIYIM EŞİMİN AİLESİ BİZİ ORAYA ALMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BEN PEK İSTEKLİ DEĞİLİM BU KONUDA ORDA 3 TANE EVLERİ DÜKKANLRI FELAN VAR KİRA DERDİ GİBİ DERTLERİMİZ OLMAYACAK AMA BEN YİNEDE NE BİLEYİM ALMANYA DEDİĞİMDE GURBET KORKUSU SARIYOR Bİ YANDAN DA İYİBİ GELECEK DEMEK DİYORLAR ALMNAYADA BİLG. MÜHENDİSLERİNİN MAAŞI ÇOK YÜKSEKMİŞ SENCE NASIL SEN MEMENUNMUSUN ORDA HAYATINDAN AİLEN DE IRDAMI ÖZLEM DUYMUYOR MUSUN ? :uhm::uhm::uhm:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA ... BOLBL MEYVE SUYU İÇMEYE ÇALIŞ VE DİNLEN BEBEĞİNDE İYİ OLSUN .

SOHBET KONUSUDA VALLA İŞLERİM NE KADR YOĞUN OLSADA ARADA FIRSAT BULUP MUTLAKA EN AZINDAN OKUYORUM BENDE AYRILAMIYORUM TOPİKTEN lmaz::içelim:

hahaa pembedüşler ben sana kızın olucak dememişmiydim bak bende seninkini bildim...
dilacım vallahi bildin çoğu kişi bana ilk zamanlarda oğlun olucak dedi.birkaç kişi kzı dedi.ama son bir haftada çok çirkinleştim cildim çok bozuldu bide burnum büyüdü başından beri erkek diyen annem bile kız dedi .sana gelsin cinsiyetini öğrenemeyen kızlar beni görmeden valalhi bildin.

canım çok sağol.amin cümlemizle inşallah sağlıkla alırız kucağımzıa bebişlerimizi.yerim ben prensesimi yaa.senin kaçıncı haftaydı öğrenirsin artık.bol bol çikolata ye.ultr.girene kadar yedim.test edildi valla acayip hareketleniyorlar.

amin canım ya ben çikolatayı çok seviyorum ama bebişim hiç sevmiyor tatlı yiyorum ama iş çikolata olunca daha dün gece çikolatalı puding yedim 1dk bile sürmedi banyoda aldım soluğu daha öncede çikolata yediğimde aynı tepki oldu başka bi tavsiye verirmisin çikolata dışında ne hareketlendirir noluurrr..

Gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim.
Meyve suyu olarak elma suyundan haric birsey icemiyorum senağlama
Nedese Hamile oldum olali portakalli iceceklerden nefret ettim.
Eksi birseylerde yiyemiyorum.
Peki sizlerde ne gibi degisiklikler oldu ???

aşkolsun kızlar iki syfa önce dr geldim dün diye yazdım bebeğiminde cinsiyeti belli oldu dedim kimse umursamamış:sinifsinif:

hayırlı olsun canım geçmişi okurken geriye doğru gidiyorum ben sayfalarda...şimdi gördüm..biraz daha geriye gidince....senin de kızın oluyormuş ne güzel :) Allah bağışlasın

Son düzenleme:
canım o zaman şeker ye.yada süt iç.şu küçük 500 ml sütler varya.ultr.kapısında beklerken ondan iç.bebeklerin çok hoşuna gidiyormuş.inşallah sende görürsün.

BEN DELİ GİBİ ÇUKOLATA HASTASI İKEN ŞİMDİ NEFRET EDER OLDUM Çok üzgünüm çoookAŞERİRKEN TATLI AŞERİYORUM ALIP YMEYE GELDİĞİNDE CNAIM İSTEMİYOR :) :dance: BİRDE TEREYAĞI VE SOĞAN KOKUSUNA DAYANAMIYORUM Kİ ZATEN ANNEMDE KALDIĞIM İÇİN ALLHTAN MUTFAĞA GİRME GİBİ Bİ DERDİM YOK HERKES BİLİYOR ARTI BENİM EŞİM ASKER turkbayragi CANIM O YÜZDEN BEN 5 AYI ANNEMELRDE GEÇİRECEĞİM O 7, AYIMDA YANIMDA İNŞALLAH :roflol:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

pembedusler CANIM PARDON ÜZME KENDİNİ BAZEN SAYFALAR ATLIYOR GÖZDEN KAÇIYOR NE MUTLU SANA GÖZÜN AYDIN DİYORUZ ŞİMDİDEN HEPİMİZ :) BAZEN BENDE YAZDIKLAERIMA CEVA ALAMIYORUM ÇOK ÜZÜLÜYORUM :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…