2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım, hiç stres etme yaw.
ben çok sakin girdim üçlü teste, önce ultrasonumuz vardı, tadını çıkardım, hiç düşünmedim bile...
sonucumuz da iyi çıktı çok şükür.
zaten allah'a binlerce şükür ki ikili testlerimiz de iyiydi, bu da öyle olacak...
bak bakalım pipiyi görebilecek misin :)))

çok sağol canım inşallah hep beraber güzel haberlerle geliriz.demek aynıyız hafta olarak bakalım cinsiyetleri de tutacak mı bebişlerimizin.

slm yeni üyelerdenim bende kendimi tek sanıyordum bu gezegende :sinifsinif:
ama sende benimle aynı kaderi paylaşıyormuşsun benimde eşim asker ve bende annemlere yerleştim kaydirigubbakcemile3

AYY KADER ARKADAŞIM BENİM zemuszemus AMA BEN KENDİMİ ŞANSLI GÖRÜYORUM EŞİM ÇANAKKALEDE ASKERLİK YAPIYOR ONUNDA YERİ RAHAT ÇOK ŞÜKÜR SIK SIK GÖRÜŞEBİLİYORUZ HEM YEMİN TÖRENİNE GİTTİM HEMDE BAYRAMDA YANINA GİTTİM KISMETSE BU AHFATADA O GELECEK İNŞALLAH.

İNŞALLAH SENDE GÖRÜŞEBİLİYORSUNDUR VE RAHAT BİR YERDEDİR

ÇOK SEİNDİM BU ARADA DUYGULARIMIZ DAHA İYİ ANLAYABİLECEĞİZ BİRBİRİMİZİN zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ay canım haklısın içimi rahatlattın sorun çıkmayacak inşallah.zaten en zevklisi de o ultrason.saatlerce kalabilirim onu izlemek için.sorma bosnacım doktor beyin gelişimine bakarken ben pipiyi arayacağım ultrasonda heralde :roflol:

bak makası bıçağı bilmem ama yüzük falını yaptıysan tamam kaydirigubbakcemile3 bana da yapmışlardı hamileliğimin ilk başında erkek demişlerdi şimdi büyük ihtimal erkek diyor doktorum ama bugün bi kesinleşsin cinsiyeti ona göre tam doğru cevabı vermiş olurum.Allah gönlüne göre versin canım kız erkek bahane yeterki sağlıklı olsunlar.

o kunuda bizde çok şanslıyız canım bende gittim yemin törenine eşim istanbulda bende bu haftasonu görmeye gidicem tekrar bakalım sositososito ne kadar yerleri rahatta olsa çok zor geçiyor yani en azından ben bişey anlıyamıyorum hamileliğimden onu düşünmekten :gitme: çok mutlu oldum ama kendime kader arkadaşı bulduğum için :lepi:

anladım canım en güseli bence ben oturayım oturduğum yerde burda da az çok o gelir var zaten daha 1,5 yıllık evliyiz zamanla bizimde olur evimiz felan eşim bi askerden gelsin hele bebeğimizle bi hayatı yoluna koyalım bence en güseli burda hayat sürmek orayada tatile gideriz almanyadan diğer ülkelere gideriz almanya değil ama komşu ülkelerinde güsel eyrler var diye biliyorum. Mevlam kimseye memeleket hasreti yaşatmasın sal canım benim mevlam sanada gönlüne göre güsellikler versin her daim.

İKİNCİ BİR ORTAK YANIMIZ ŞİMDİ DİKKATİMİ ÇEKTİ :dance: BENDE ANKARALIYIM EŞİMDE GİRESUNLU :dance: :lepi: YA ÖZLEMEK ÇOK ZOR GERÖEKTEN SİZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ. BİZ DAHA HİÇ DOYMADAN AYRI DÜŞTÜK YAAA :kedi: ÇOK ZOR OLUYOR HAMİLLEİKTEKİ TÜM ANLARINI KAÇIRIYORLAR VE BENDE HERŞEYİ TEK BAŞIMA YAŞIYORUM İŞTE BURDA PAYLAŞIYORUM ZAMANI VE BAZI ANLARIMI ONADA HERŞEYİ HEM GÜNLÜK TUTUYORUM HEMDE TELEFNDA ANLATMAYA ÇALIŞIYROUM TABİ GÜSEL ŞEYLERİ SONUÇTA ODA ASKER ÜZÜLMESİNE DAYANAMAM turkbayragi AMA ONU ÇOOOKKK SEEVİYORUMMMM zemuszemuszemuszemus

TEŞEKKRÜLER CNAIM BENİM MİN AMİN MEVLAM SANADA KOLAYLIK VERSİN... İNŞALLAH ÇUKOLATA YEME KONUSUNDA SONRADAN KALICI BİŞEY OLMAZ BENİM GÖZÜM HALA KALIYOR AKETLERDE AMA AĞZIMA ALAMIYORUM İŞTE :teytey:

ÇALIŞTIĞIMDAN CEVAPLAR BİRAZ GEÇ GELİYOR KUSURA BAKMAYIN :lepi:

slm annişler nasılsınız keyfiniz yerindemi; birşey sormak istiyorum hepimizn tarihleri birbirine yakın ilk üç ay zordu beslenme açısından yani çoğu zaman öle diye biliyorum ama şimdi yavaş yavaş bu durum değişmeye başladı günlük nasıl besleniyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz tavsiye edeceğiniz yiyecek ve içecekler varmı??

eşimde ankaralı bende biz dördüncü yılımızdayız evlilikte hihoyyyt siz ne kadarlık evlisiniz bebiş ne kadarlık?
allaha şükürki internet var haftasonları öyle görüyorum eşimi haftaiçide hergün telefonla arıyor bizi cep telefonuda yasak onun aramasını beklemekle geçiyor akşamları
ayy benim kader arkadaşım dertleşiriz artık bol bol :lepi:

Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..

Bu arada, midem çok fena bugunlerde, bulantı ve kusmalar geri döndü, doktora söyledim, azalarak geçecek ilaç kullanma dedi.
Bunun dışında kan değerlerim çok düşmüş, demir eksikliği için kan hapı verdi.
Balığı haftada 2 kere yemek gerekiyormuş, ben yiyemediğim için bana onun da hapını verdi.
Nilücüm, karnımdaki sancıları sordum doktora, sana haber veririm demiştim ya, normal diyor doktor, aşırı olmadığı sürece korkma dedi, bu arada ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım kızlar.

hoşgeldiniz bunlar bebeğine cnm inşallah test sonucun da iyi çikar içini ferah tut Rabbime emanetler haber bekleyen bütün arkadaşların güzel haberler almasını dilerim...

caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.

BİZ 13 07 2008 DE EVLENDİK BEBİŞTE 16+2 TAMAMEN SÜPRİZ OLDU BİZE zemuszemus ÇÜNKİ BEN KESİNLİKLE ASKERLİKTEN SONRA İSTİYORDUM BEBEĞİ ÇÜNKİ ASKER DÖNÜŞÜ İŞ BULMASI GEREKECEK YOKSA ELDEKİLER UUZN SÜRE YETMEZ BÖYLE SIKINTILARIMIZ DÜŞÜNCELERİMİZ OLMADAN HEM ASKERLİK HEM DOĞUM RAHAT RAHAT OLSUN DİYORDUK AMA KISMET İŞTE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİN ŞANSINA GÜVENİYORUM HERŞEY OLABİLECKE EN İYİ ŞEKİLDE İELRLİYOR BEN BİRDE ANNEMLER LOJMANDA KALIYOR BENDE ALT KATTA ÇALIŞIYORUM ÖĞLE YEMEKLERİM FELANDA ÇOK RAHAT YOL SIKINTIM YOK BİZDEDE CEP TELEFONU YOK AMA AKŞAMLARI RAHAT ARIYOR SABAH O UYANDIRIYOR BENİ İŞTİMAYA KALKTIĞINDA ARIYOR SEVGİLİM BENİM . zemuszemuszemuszemus ANKARADA NERDE OTURUYORSUN HAFTASONU ANKARADA İDİM KUSENİMİN DÜĞÜNÜNE GİTTİM :lepi: SÜREKLİ GEZİYORUM BEN YAAAA :lepi:

canım çok sevindim bebeğin iyi olmasına.gözünaydın ben eminim amniyoteze gerek kalmıycak.dualarımız seninle.allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…