- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.581
sağol canım ya bi atlatsaydım şunu saat yaklaştıkça stresim artıyor.eh artık bu saatten sonra yapacak bişi yok kız olursa giyecek mavileri. kaydirigubbakcemile3 ama benim içime hep erkek doğuyor.bakalım inşallah bugün kesinleşir gösterir kendini ufaklık.
Bizdede öyle...ilk iki taraftanda ilk torun...
Seninle günlerimiz ayni Ezgim...
Güzel haberlerle gel insallah...
Bizde bugün tam 17 haftaligiz...yarin bizde insallah kesin ögreniriz cinsiyetini
ve insallah herseyin yolunda oldugunu...
slm yeni üyelerdenim bende kendimi tek sanıyordum bu gezegende :sinifsinif:
ama sende benimle aynı kaderi paylaşıyormuşsun benimde eşim asker ve bende annemlere yerleştim kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah sneinde benimde tüm test bekleyenelrinde iyi çıkar sonuçları.hadi canım inşallah o da temiz çıkar dualarım seninle.bu saat 4 çok kritik oldu bizim için.
canım, hiç stres etme yaw.
ben çok sakin girdim üçlü teste, önce ultrasonumuz vardı, tadını çıkardım, hiç düşünmedim bile...
sonucumuz da iyi çıktı çok şükür.
zaten allah'a binlerce şükür ki ikili testlerimiz de iyiydi, bu da öyle olacak...
bak bakalım pipiyi görebilecek misin :)))
Bizde dün arkadaşlarla yüzük testi yaptık :) kız çıktı akşamda kardeşime yalvardım makasla bıçak koydu koltuğun altına ben makasa oturdum. Annem inanma bunlara desede yaptım işte bakalım ne çıkacak.
AYY KADER ARKADAŞIM BENİM zemuszemus AMA BEN KENDİMİ ŞANSLI GÖRÜYORUM EŞİM ÇANAKKALEDE ASKERLİK YAPIYOR ONUNDA YERİ RAHAT ÇOK ŞÜKÜR SIK SIK GÖRÜŞEBİLİYORUZ HEM YEMİN TÖRENİNE GİTTİM HEMDE BAYRAMDA YANINA GİTTİM KISMETSE BU AHFATADA O GELECEK İNŞALLAH.
İNŞALLAH SENDE GÖRÜŞEBİLİYORSUNDUR VE RAHAT BİR YERDEDİR
ÇOK SEİNDİM BU ARADA DUYGULARIMIZ DAHA İYİ ANLAYABİLECEĞİZ BİRBİRİMİZİN zemuszemuszemuszemuszemuszemus
valla canim ne diyeyimki...
Almanyada hayat türkiyedekinden daha zor bence...
Heleki sonradan gelmissen...
Ben dogma büyüme almanyada olmama ragmen
memleketimi ordaki ailemi cok özlüyorum...1 sene gecsede izine
gitsek diye günleri sayiyoruz resmen...
Kira derdin felan yoksa aslinda süper...fistik gibi yasarsin...sorun olmaz yani...
Bilgisayar mühendisler iyi kazaniyor burda evet dogru...yani net en az bi 2.000 euro gecmesi gerekir eline...
Ama zor olan kismi genelde sosyal ve özel hayat oluyor...birde dil derdi var tabi sonrada gelenlerde...
Ben esimi sonradan getirdim, o yüzden zorluklarini biliyorum...
Burda öyle kolay kolay kimse kimsenin kapisini calmiyor, insanlar cok soguk...
Herkes evden ise isden eve...türkiyedeki gibi komsuluk felan neredeyse hic yok...
Ben sansliyim mesela, bizim yasadigimiz yer kücük bir sehir ve türk cok...
Türklerin coguda ya akrabagmiz ya köylümüz yada memleketlimiz...ama heryer öyle degil tabi...
o kunuda bizde çok şanslıyız canım bende gittim yemin törenine eşim istanbulda bende bu haftasonu görmeye gidicem tekrar bakalım sositososito ne kadar yerleri rahatta olsa çok zor geçiyor yani en azından ben bişey anlıyamıyorum hamileliğimden onu düşünmekten :gitme: çok mutlu oldum ama kendime kader arkadaşı bulduğum için :lepi:
Aynen bende cikolataya bayilirdim onsuz hicbir günüm gecmezdi ama simdi yiyemiyorum.
Tatli tuzlu karisik yiyorum. Sogan kokusunu bende sevmiyorum. Sen sanslisin, mutfaga girmiyorsun ama ben mecburum :sm_confused:
Tabiki esinden ayri kalmak mutfaga girmekten daha zordur herhalde.
Insallah zaman cabuk gecer ve sag salim kavusursunuz.
Hayirli teskerelerturkbayragi
İKİNCİ BİR ORTAK YANIMIZ ŞİMDİ DİKKATİMİ ÇEKTİ :dance: BENDE ANKARALIYIM EŞİMDE GİRESUNLU :dance: :lepi: YA ÖZLEMEK ÇOK ZOR GERÖEKTEN SİZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ. BİZ DAHA HİÇ DOYMADAN AYRI DÜŞTÜK YAAA :kedi: ÇOK ZOR OLUYOR HAMİLLEİKTEKİ TÜM ANLARINI KAÇIRIYORLAR VE BENDE HERŞEYİ TEK BAŞIMA YAŞIYORUM İŞTE BURDA PAYLAŞIYORUM ZAMANI VE BAZI ANLARIMI ONADA HERŞEYİ HEM GÜNLÜK TUTUYORUM HEMDE TELEFNDA ANLATMAYA ÇALIŞIYROUM TABİ GÜSEL ŞEYLERİ SONUÇTA ODA ASKER ÜZÜLMESİNE DAYANAMAM turkbayragi AMA ONU ÇOOOKKK SEEVİYORUMMMM zemuszemuszemuszemus
Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..
caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.slm annişler nasılsınız keyfiniz yerindemi; birşey sormak istiyorum hepimizn tarihleri birbirine yakın ilk üç ay zordu beslenme açısından yani çoğu zaman öle diye biliyorum ama şimdi yavaş yavaş bu durum değişmeye başladı günlük nasıl besleniyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz tavsiye edeceğiniz yiyecek ve içecekler varmı??
eşimde ankaralı bende biz dördüncü yılımızdayız evlilikte hihoyyyt siz ne kadarlık evlisiniz bebiş ne kadarlık?
allaha şükürki internet var haftasonları öyle görüyorum eşimi haftaiçide hergün telefonla arıyor bizicep telefonuda yasak onun aramasını beklemekle geçiyor akşamları
ayy benim kader arkadaşım dertleşiriz artık bol bol :lepi:
canım çok sevindim bebeğin iyi olmasına.gözünaydın ben eminim amniyoteze gerek kalmıycak.dualarımız seninle.allahım yardımcın olsun.Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?