- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.561
GUNAYDINNNNN
SAOL CANIM INSALLAH
CANIM MORAL BOZMA HEMEN DUR BAKALIM AYRINTILI ULTRASONDA DAHA BELLI OLUR
canım çok teşekkür ederim.
32 erkek 12 kız amanın bizim oğlanlara kızı nerden bulucaz.
SELKİECİM canım doktor sana büyük ceza vermiş valla yakında benimde testler yapılır banada tatlıyı yasaklarsa neyaparım valla ay allah korusun.
SEMAHAMİT canım yaa çok üzüldüm inşallah umulan gibi olmazda sağlıklı olur bebişin.
canım alah esirgesin sevindim bebeğin iyi olduğuna.demek seninde kızın olucak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.selam güzel anne adayları
uzun zamandır yokdum özledim valla.dün gece çok kötüydüm nasıl bi sancı dedim tmm bitti giiti karnım küçüldü hiç uyumadım ağla ağla öldüm sabahı zor ettim dedm kesin düşüyor sabahın köründe apar topar doktora gittik allahıma binlerce şükürler olsun herşey normal.cinsiyetinide öğrendim bu sayade7 haftalık falndım teyzemin kızına gitmişdim o bakdı dediki bu ben kızım diye bağırıyo yok dedim bide onu çıkarma 11 haftalıkken kendi doktoruma gittim dedi bu erkek çok sevindim bi kızım var iyi dedim bide oğlum olcak dayanamadım tekrar başka doktora gittim
2 hafta sonra, oda bakdı dedi belli değil daha ama erkek gibi tmm dedim ya kız+erkek+erkek=erkek dedimbugun bakdı dediki kız yılan hikayesine döndü neyse sonuç itibariyle bir kızımız daha geliyor
allaha şükür sağlıklı kocama üzüldüm canım benim 3 çatlakla napcaksayav sen git o kadar y kromozunu at x i kabul et şaka falan ama çok sevindim allahıma şükürler olsun umarım hepiniz çok iyisinizdir..
canım çok sağol.bende saat 4 de üçlü testimin sonucunu almaya gidicem.inşallah hepimizinki iyi çıkar.merhaba arkadaşlar yeni açtım geçmişe bakamadım ama Pembedüşler kızın olacak heralde tebrik ederim.bu arada benim tahminim de tuttu sana kız demiştim. hihoyyyt doktordan gelen varsa inşalah iyi haberler getirmiştir birazcık bakabilirim sanırım geçmişe.bu arada saat 4de de ben gidiyorum 3lü teste dualarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar yeni açtım geçmişe bakamadım ama Pembedüşler kızın olacak heralde tebrik ederim.bu arada benim tahminim de tuttu sana kız demiştim. hihoyyyt doktordan gelen varsa inşalah iyi haberler getirmiştir birazcık bakabilirim sanırım geçmişe.bu arada saat 4de de ben gidiyorum 3lü teste dualarınızı bekliyorum.
canım çok sağol.bende saat 4 de üçlü testimin sonucunu almaya gidicem.inşallah hepimizinki iyi çıkar.
canım inşaallah test sonucun temiz çıkar herşey yolundadır:Saruboceq: ve sende bizlerde sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.
selam güzel anne adayları
uzun zamandır yokdum özledim valla.dün gece çok kötüydüm nasıl bi sancı dedim tmm bitti giiti karnım küçüldü hiç uyumadım ağla ağla öldüm sabahı zor ettim dedm kesin düşüyor sabahın köründe apar topar doktora gittik allahıma binlerce şükürler olsun herşey normal.cinsiyetinide öğrendim bu sayade7 haftalık falndım teyzemin kızına gitmişdim o bakdı dediki bu ben kızım diye bağırıyo yok dedim bide onu çıkarma 11 haftalıkken kendi doktoruma gittim dedi bu erkek çok sevindim bi kızım var iyi dedim bide oğlum olcak dayanamadım tekrar başka doktora gittim
2 hafta sonra, oda bakdı dedi belli değil daha ama erkek gibi tmm dedim ya kız+erkek+erkek=erkek dedimbugun bakdı dediki kız yılan hikayesine döndü neyse sonuç itibariyle bir kızımız daha geliyor
allaha şükür sağlıklı kocama üzüldüm canım benim 3 çatlakla napcaksayav sen git o kadar y kromozunu at x i kabul et şaka falan ama çok sevindim allahıma şükürler olsun umarım hepiniz çok iyisinizdir..
ay doktor bana erkek büyük ihtimalle demişti.şimdi bugün gittiğimde bir de yok kız bu diyormuş kaydirigubbakcemile3 hayır tüm aileye yaydık erkek olacağını ha bizim için hiç farketmez biz kız bebişlerini de çok severiz ama yazık en kötü annem için olur çünkü o kadar alma dememe rağmen gitti mavişleri aldı onu düşünemiyorum :roflol:
ezgim dualarım seninle canım, hiç endişelenme, iyi çıkacak sonuçların...
valla son kontrole ben de kız der mi acaba diye gittim ama yine erkek dedi, hatta kesin bile dedi...
hayırlısı olsun, yeter ki sağlıklı olsun dediğin gibi...
benim de kayınvalidem pek stres etti herkese söylediniz, ya erkek değilse diye :) ne fark eder ki, erkek değilse kız, sonuçta orada ve sağlıklı dedik biz de :)
boşver, mavi kız bebeklere de çok yakışıyor :)
BEN DELİ GİBİ ÇUKOLATA HASTASI İKEN ŞİMDİ NEFRET EDER OLDUMÇok üzgünüm çoookAŞERİRKEN TATLI AŞERİYORUM ALIP YMEYE GELDİĞİNDE CNAIM İSTEMİYOR :) :dance: BİRDE TEREYAĞI VE SOĞAN KOKUSUNA DAYANAMIYORUM Kİ ZATEN ANNEMDE KALDIĞIM İÇİN ALLHTAN MUTFAĞA GİRME GİBİ Bİ DERDİM YOK HERKES BİLİYOR ARTI BENİM EŞİM ASKER turkbayragi CANIM O YÜZDEN BEN 5 AYI ANNEMELRDE GEÇİRECEĞİM O 7, AYIMDA YANIMDA İNŞALLAH :roflol:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
arkadaşlar meraba cinsiyetini öğrenenler canlarımya ne yiyodunuz yani ben hep ekşi limon turşu gibi şeyler yiyorum tatlı hiç aklıma gelmiyo eşim başından beri erkek oldunu düşünüyo bana kız gibi geliyo gerçi önemli olan sağlığı zaten ilk bebeğimiz ama insan merak ediyo ....
Benim Kuzenim bebegini 5 ay boyunca erkek saniyordu...doktor öyle demisti hep...
Simdi 6 aylik oldu doktor hayir erkek degil kesin kiz demis...
Yazik onlarda o kadar alisveris yapmisti...Kayinvalidesi felan birsürü doldurmuslar...
En iyisi 6-7 aylik olduktan sonra alisversi yapmak galiba...kaydirigubbakcemile3
haklısın bana kalsa da almamak gerekir zaten ben hiçbir şey almadım ama annemi durduramıyom ki gidip almış hemen ilk torunu olacak ya çok heyecanlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?