- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.541
günaydınnnnnnn...biz geldik.
mutlucum pembecim ve daha ismini kaçırdığım varsa doktora gidip güzel haberlerle dönen tüm arkadaşlar gözünüz aydın.pembecim kızmış minğin haa:hulya:.eee bizim erkeklere kız lazım artık.inşaallah bugün üçlünün sonucuda temiz çıkacak arkadaşım.
doktor ziyareti olan test sonucu bekleyen arkadaşlar sizde dilerim mutlu haberlerle dönersiniz.
nilüfer teyzesi benim oğlumun adı başından belliydi.bebeğimin adı DEMİR olacak bizide ekleyebilirsin.rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize:Saruboceq:
hahaa pembedüşler ben sana kızın olucak dememişmiydim bak bende seninkini bildim...
Gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim.
Meyve suyu olarak elma suyundan haric birsey icemiyorum senağlama
Nedese Hamile oldum olali portakalli iceceklerden nefret ettim.
Eksi birseylerde yiyemiyorum.
Peki sizlerde ne gibi degisiklikler oldu ??? [/QUOT
efsane bende taze fasülye ve tazvuğun her türlüsünden tiksindim benneyaptımki
Bende köfteden,sucuk ve sosisten maalesef :)
canım çok teşekkürler.amin inşallah cümlemizle beraber sağlıkla kucağımıza alırız.bende daha birşey almadım cinsiyet belli kendimi zor tutuyorum ama almıycam bir süre daha .Herkese merhaba.Geçmişi fazla okuyamadım ama anladığım kadarıylan PEMBEDÜŞLER KIZIN olacakmış allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin.Dün yoktum biraz alışverişe çıktık spor ayakkabı falan aldık bana kıza eşime daha cunyır DOĞANALP e bişey almadık daha erken diye düşünüyorum.
KIZLARRRR geçmişi okuyamadım çok birikmiş umarım bir yaramazlık falan yoktur.Bide bişey sorucam kızımın resmini eklemek istiyorum nasıl yapıcam?
canım çok teşekkürler.amin inşallah cümlemizle beraber sağlıkla kucağımıza alırız.bende daha birşey almadım cinsiyet belli kendimi zor tutuyorum ama almıycam bir süre daha .
canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende alıcam bugün üçlü test sonuçlarımı.dr bir bildiği vardır.ama bende ilk defa duydum kısa boylu olduğun için sezeryanı.hem annende normal doğum yapmış.senin tercihin ne.normalmi sezeryanmı.bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....
amin canım inşallah.allahım çok büyük dualarımız seninle.ben herşeyin düzeliceğini düşünüyorum.allah yardımcın olsun.sonuçta kanımda çıktı canım ultrasonda çıksaydı hiç düşünmeden giderdim doktora ama test sonuçları böyle başka doktora gitsem oda aynısını diyecek yakın takibe alınmalısın diye.rabbim büyük inşallah herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?