2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten ilgin senden duydum bunu turşu suyumu azaltıyomuş,ben çok yiyorum turşuyu ama özellikle ablamlara gittiyim zaman..ama çok güzel yapıyo ben ne yapıyım.. yememege gayret edicem sagol arkşopuyorumnanaktan

gerçekten ilgin senden duydum bunu turşu suyumu azaltıyomuş,ben çok yiyorum turşuyu ama özellikle ablamlara gittiyim zaman..ama çok güzel yapıyo ben ne yapıyım.. yememege gayret edicem sagol arkşopuyorumnanaktan
ahh canım bende çok severim yurşuyu özellikle hamile olduğumdan beri daha fazla düştüm ama yasakladı eşim zaten dr söylesem hemen yasaklardı hem suyunu azaltıyor bebeğin hemde tuzlu çok zararlı ilerde ayaklarımız çok şişer

SİMENAY canımcım,bak ne güzel bebikinin gelişimi güzelmiş,.çok sevindim.kaydirigubbakcemile2 :teytey:.inşallah amniyosentez olayına gerek kalmaz.test sonuçlarında güzel çıkar,.bu arada pembedüşler güzel haberler alman dileğiyle:lepi: :lepi:

bende günde 2 elma 3 yada 4 havuç(takmış durumdayım bu ara havuca) her akşam bir avuç ceviz 1 bardak süt bir kase yoğurt (ilk üç ay ikisinden de tiksinmiştim süt ve yoğurt)hurmanın aynı zamanda kan şekerini ayarlayıcı özelliğide varmış sebze yemeği her akşam kesin özellikle(ıspanak,brokoli,karnabahar,semizotu nu doktorum önerdi) haftada 1 haşlama yapıyorum kemikli etle yani elimden geldiğince kilo almadan doğru beslenmeye çalışıyorum kiloları bebişim alsın ben dğlzemuszemus şimdilik böyle dvm ediyoruz işte..

gözünaydın cnm inşalh , amniyosentezi ye gerek kalmaz..güzel sonuççlar alırsın..

canım bence çok iyi beslenmen.

ayyyyy arkadişler yaaaa,turşudan bahsetmişsiniz acayip severim,.vede yemeden duramıyorumdelikafadulden delikafadulden cokacimcoook cokacimcoookşimdide canım salatalık turşusu çektiiiiiiii..offffff yasaklar neden böyle tatli geliyooooooo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

bizde 17+5 aynen cnm askerlik dönüşü düşünüyorduk bizde artık ama bebişim erken davrandı ve süpriz yaptı bize :ecrin_bebek: herşeyde vardır bi hayır iyikide olmuş vakit çabuk geçiyor koşturmacayla anlaşılmıyor kaydirigubbakcemile3 ankarada ümiyköy tarafında oturuyoruz bizimde çok yakın eve iş yeri hemen hemen ortak noktamız çok cnm :lepi:
sen istanbulda nerdesin bende bu hafta sonu istanbulda olucam :teytey:

benim canım çok çekince bir tane yiyorum o kadar.oda ayda bir ancak.

dr bana (kızartma,tuzlu, hamur işleri) bunlardan uzak durmamı önerdi bende çok sinir oldum..benim zaten yediyim şeyler onlar fazla kilomda yok 52 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum.kilom çokmu sence?..

dr bana (kızartma,tuzlu, hamur işleri) bunlardan uzak durmamı önerdi bende çok sinir oldum..benim zaten yediyim şeyler onlar fazla kilomda yok 52 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum.kilom çokmu sence?..
bence değil ama dr bunu hep söylüyor benim dr söyledi kızartma hamurişi...kaçıncı haftadasın.

Selamlarrrrrrrr,
hihoyyyt Heyyyy bakıyorum da nazlı KIZlarımız kendilerini yavaş yavaş gösteriyorlar. Ne mutlu biz ERKEK anne adaylarına. Kızlarınıza iyi KAYNANALAR olmaya çalışacağız söz veriyorum kendi adıma. naniknanik:bbo:klava::1rolleyes:

bende hem bahsediyom hem agzımın suyu akıyo yasaklar.çignenmek için ama bunlardan bebeklerimiz etkilenmememli..

kızlar ben 70 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım şu anda 18.haftadayım ve 76 olmuşum dr beni uyardı çok hızlı gidiyorsun diye.hamurişini kızartmayı kesiyorsun dedi.bende ekmeği biraz azalttım ama yemeği hele yiyorum ok mide bulantısı geçtiğinden beri çok yemeye başlamıştım.allah korusun fazla kilo bebekte şeker çıkartıyor.daha önümde 5 ay olduğu için dr biraz yavaş almamı söyledi kiloyu.tombullaştım iyice.

bizde söz veriyoruz kız anneleri olarak damatlara iyi kaynana olucaz.klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…