- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.721
Günaydin arkadaslar.
Tekrar arnizda olmak cok güzel.
Aglamak konusuna gelince, ilk haftalarda bende herseye aglardim. mafoldumben
Ama simdi geciyor agir agir.
Benim merak ettigim iki konu var cevap alirsam sevinirim:
1. Sizinde karniniz bayagi sistimi ?
(Benim 3. hamileligim ama ilk ikisinde hic bu kadar büyümemisti ilk aylarda)
2. Aranizda hic 3. sezeryani oldumu ?
(Benim ilk iki cocugum sezeryanla dogdugu icin 3. de olmasi gerekiyormus aksi taktirde normal dogum esnasinda dikis yerlerim yirtilabilirmis cok riskliymis.)
Kızlar bende ağlıyorum sık sık, olur olmaz şeylere surat asıyorum, bende kendimi tanıyamaz oldum, bu arada eşimle olan problemler düzeldi çok şükür, şimdi çok üstüme düşüyor, çok ilgili bana karşı, ilk başlarda yaptığı huysuzlukları unutturdu :))
Dün ben de ağladım...
Annem hatta kızım ne oldu diyor üüüü yapıyorum...
Önce Kocam olsa sırtımı kaşırdı, kocamı özledim diye ağladım. Sonra unutulmaz vardı atv'de, ona ağladım...
Sonunda ağlaya ağlaya gittim yattım...
Manyak mıyım kine acaba?:sm_confused:
Simenaycım teşekkür ederim, ben bugün sorayım bunu.
Vicdan azabı çekiyorum balık yiyemediğim için, bari biraz böyle takviye edeyim.
Kızlar ağlamaktan bahsetmişsiniz.
Ben ağlayamıyorum çok içimden gelse de ama çok huysuz oldum.
Herşeye surat asıyorum, aksileniyorum.
Hatta, utanıyorum söylemeye ama, eşimi annesiyle kardeşinden kıskanıyorum yaw, onlarla çok vakit geçiriyor diye. Ne ayıp birşey ama ben eskiden hiç böyle şeyler yapmazdım :bbo:
Günaydin arkadaslar.
Tekrar arnizda olmak cok güzel.
Aglamak konusuna gelince, ilk haftalarda bende herseye aglardim. mafoldumben
Ama simdi geciyor agir agir.
Benim merak ettigim iki konu var cevap alirsam sevinirim:
1. Sizinde karniniz bayagi sistimi ?
(Benim 3. hamileligim ama ilk ikisinde hic bu kadar büyümemisti ilk aylarda)
2. Aranizda hic 3. sezeryani oldumu ?
(Benim ilk iki cocugum sezeryanla dogdugu icin 3. de olmasi gerekiyormus aksi taktirde normal dogum esnasinda dikis yerlerim yirtilabilirmis cok riskliymis.)
bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
abowww kızlar dolmuş listeye maşallah maşallahh...
benimkinin yanınada elvin yaz nilücüm ben kararsız kesin bir karar verene kadar adını elvin istiyorum...mujuk...
bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...
pembedüşlerin 3lü test sonucu belli oldumu kızlar?
Günaydın arkadaşlar;
Bugünde herkes duygulu ,ağlamaklı,sinirli, eşine küsmüş haldemi...Bunlar hamileliğin vermiş olduğu duygusal haller olsa gerek...
Selkie; Delta daki bebekleri gördüm asıl şimdi duygulanarak ağladım...Bu duyguyu birde yorumlar eklenmiş onlarda çok güzeldi....
Ben dün gece meleğimi hissettim çok değişik biseydi eşimde gördü elini karnımdan hiç çekmedi.Sonra tam uyuyacağım karın ağrısıyla tuvalete koştum bu vitamin ve kan hapı çok güzel tuvalete çıkarıyor ve kabızlık derdimde kalmıyor...
Dilacım, Kızılay daki büyük eczanelerde varmış o balık yağı hapı, ben daha Kızlaya gidemediğim için alamadım, sen yakınsın Kızılaya sanırım, sen alırsan bana da tarif et nereden aldığını..
Günaydın arkadaşlar;
Bugünde herkes duygulu ,ağlamaklı,sinirli, eşine küsmüş haldemi...Bunlar hamileliğin vermiş olduğu duygusal haller olsa gerek...
Selkie; Delta daki bebekleri gördüm asıl şimdi duygulanarak ağladım...Bu duyguyu birde yorumlar eklenmiş onlarda çok güzeldi....
Ben dün gece meleğimi hissettim çok değişik biseydi eşimde gördü elini karnımdan hiç çekmedi.Sonra tam uyuyacağım karın ağrısıyla tuvalete koştum bu vitamin ve kan hapı çok güzel tuvalete çıkarıyor ve kabızlık derdimde kalmıyor...
[Dila parol serbest mi bize?
kızlar ben her balık yağı hapının hamilelerde kullanılmadığını okumuştum balıkların farklı yerlerinden yapılan yağlar varmış bazıları bebekler için tehlikeliymiş doktorunuza danışın haftada 1kez bile yeseniz hapa gerek kalmıyormuş
pembedüşlerin 3lü test sonucu belli oldumu kızlar?
canım günaydın evet belli oldu sonuçalrım allaha şükür üçlü testimizde iyi çıktı .darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına.ama dr kilondan dolayı organ gelişimini bebeğin iyi göremedim 9 ekimde bir daha gel bakalım dedi bende bayağ korktum acaba birşeymi var diye çünkü o gün ultr.herşey tamam demişti.ama 6 kilo birden alınca sanırım net göremedi.eşimde acil birşey olsa daha erken çağırıdı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?