- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.801
kızlarr dopplere giren ya da girecek olan var mı? Ben bir dahaki kontrolumde gircem de merak ediyom. İnt.den biraz baktım ama, ultrason gibi mi
arkadişler sözümde durdum,gelinlik fotoğraflarımı koyuyorum,.yalnız baş bölümünü kestim,.:roflol::1rolleyes:artı işyerindeki pcde olduğu için cepten çekilen fotoğrafları koyuyorum,az bulanık olabilir..
göremiyorum, göremiyorummmm senağlama
arkadişler sözümde durdum,gelinlik fotoğraflarımı koyuyorum,.yalnız baş bölümünü kestim,.:roflol::1rolleyes:artı işyerindeki pcde olduğu için cepten çekilen fotoğrafları koyuyorum,az bulanık olabilir..
göremiyorum, göremiyorummmm senağlama
Türk flimllerinde ki replikler gibi oldu bu Göremiyorum Göremiyorummm diye .....Sen bugün uyuma evdeyken bakarsın olur mu?:lepi:
Selam kızlarr.
EFTEL ben de progestanı nerdeyse 3,5 ay kullandım. Ve günde 9 adet. Gerçekten de sersemlik ve uyku yapıyor.
Canım saol darısı başına inşallah Allah sana da bir oğluş nasip etsin..BERKEM OĞLUŞUN AHYIRLI OSUN DARISI BAŞIMA BENDE OĞUL İSTİYROUMMMM gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
NİLÜFERCİĞİM GELİNLİĞİNİN MODELİDE İŞLEMELERİDE ÇOK GÜSELMİŞŞŞ
EFTEL BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENİM DE İLK HAMİLELİĞİM AMA SADECE MÜDAHALE OALBİLECEK TESTLERİ İSTİYORUM İKİLİ TESTİN SONUCUNU BEKLEMEK BANA ÇOK ZOR GELMİŞTİ ZATN İYİDE ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR BENCE İHTİMALLER İÇİN STRESE GİRMEYE HİÇ GEREK YOK GİBİ GELİYOR BANA [/COLOR]
Merhaba arkadaslar,
bende ekliyorum düğünden bir kare.........
Merhaba arkadaslar,
Merhaba arkadaslar,
Merhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?