2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

belki ondakikalığına yüzümüde gösteririm:roflol: :roflol:sonra hemencik editlerim.internette resim koymaya pek alışık değilimde,.tikliyim azbuçuk:roflol: :roflol:

Selam kızlarr.
EFTEL ben de progestanı nerdeyse 3,5 ay kullandım. Ve günde 9 adet. Gerçekten de sersemlik ve uyku yapıyor.

ooo ben 9 adet kullansam yerimden kalkamam mg ları düşükmü ben önce 200mg kullandımmçok çok agır geldi şimdi 100 mg kullanıyorum günde 3 defa o bile çok geliyo.:sm_confused:

nilifercim gerçekten cok kibarsın taşları felan süper ama biz bebişide görmek istiyoruz kırılır ama şimdi sana bebişdelikafadulden

Canım saol darısı başına inşallah Allah sana da bir oğluş nasip etsin..

seyyaltaner Allah herkesin gönlüne göre versin inşalh umarım hiçbir sorun çıkmaz alırız kucagımıza :Saruboceq:

Nilü ve fty ikinizede gelinlik cok yakismis...:asigim:

Allah yavrularimizin mutlu günlerini görmeyide nasip etsin insallah hepimize...:Saruboceq:

Harika valla gelinler geçidi başladı NıLÜFER harika görünüosun ama keşke yüzünde görünseydi

FTY sende harikasın allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah..Bende kıskandım koysammı :))

bende resim koymak istiyorum.ama konu ona uygun deil engellenmekten korkuyom bide nasıl oluyo resim eklemek :1no2:

canım ben hayatım boyunca hep en fazla 50 kilo oldum bu hamilelik dışında. Düğün sırasında son 2 gün kala 5 kilo falan vermiştim. fotoda 45 falanım yaniii..... ama simdi ooooo :))))))
nilüfercim o senin güzelliğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…