2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm seninki sol benimki sağ taraf bende doktora sormuştum normal demişti ara ara olurmuş çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece normal dedi şu an bile oluyor minicik sancı gibi yoklayıp gidiyor

hoşgeldin cnm seninki sol benimki sağ taraf bende doktora sormuştum normal demişti ara ara olurmuş çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece normal dedi şu an bile oluyor minicik sancı gibi yoklayıp gidiyor

kramp yada kasılma gibimi canım eğer öyleyse bendede vardı doktorum magnezyum verdi onun eksikliğinden oluyomus benimki

çok geçmiş olsun.. bebegin ne güzel seni bırakmamış tutunmuş inşalh en kötü günün o gün olur birdaha yaşatmasın rabbim,dün uzman tv de dinlemiştim çok zor durumda kalmadıkça amniyosentez yaptırmayın düşük riskine neden oluyomuş diye yapıcak olan ark iyi düşünmeleri gerekiyo..

pebbedüşler gözün aydın arkşım.. testlerin güzel çıkmış*darısı diyer arkşların başına..:Saruboceq:

kramp yada kasılma gibimi canım eğer öyleyse bendede vardı doktorum magnezyum verdi onun eksikliğinden oluyomus benimki

kasılma ve sancı gibi oluyo cnm benim dr normal dedi herhangi başka birşey söylemedi birşey olsa söylerlerdi sanırım şiddetli değilse korkma derim ama yaşadığını sen bilirsin tabi

uzman tv den bende çok faydalandım çok güzel bilgiler ve doktorların ağzından orada konuşan bi çok doktor türkmax da çıkmıştı tavsiye ederim girmemiş olan arkdşlr bi baksın bence..

ben ordan takip ediyorum,aylarını gelişimini orayı izlerkende aglıyorum dayanamıyorum..çok suluydum zaten hamilelikte iyice sulu gözlü oldum..

Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.

Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.

Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..

ben ordan takip ediyorum,aylarını gelişimini orayı izlerkende aglıyorum dayanamıyorum..çok suluydum zaten hamilelikte iyice sulu gözlü oldum..

al benden de okadar geçen gün eşime izlettim bak bizim bebişim şimdi böyle görünüyor diye zemuszemus o bile bi tuhaf oldu

ayy ne güzel gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı başımıza hep böyle güzel haberler alalım herkesten inşallahhihoyyyt

hOŞGELDİN Berkem merak etmiştim seni walla süper haberlerle gelmişsin Gözün aydın walla bir erkek meleğimiz daha oluyorrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi:

hihoyyyt
EFTEL
canım çok teşekkür ederim.amin inşallah herkezin test sonucu güzel çıkar.

ben hiçbir testini yapmıyacam bu bebekte korkulu yaşamak istemiyorum;sadece dr a karnımdayken bebege bi müdahale gereken test varsa onu yaptırıcam dedim,oda zamanı gelince sana söylerim dedi bakalım hangi ayda olucak o test bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…