- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.761
sagol canım biraz gec oıldu ama hosbulduum.)ya benim sancım aynen söyledigin gibi sadece sol tarafımda ayaga kalkarken ne bileyim dün yatakta öksürürken bile kasıgım patlayacak zannettim..allah tan ara ara gelio sürekli,olsa dayanılcak gibi degil..doktora söyledim fazla üstünde durmadı sadece spazm için agrı kesici werdi..önemli bişey olarak görse incelerdi heralde..senin kac aylık suan??
hoşgeldin cnm seninki sol benimki sağ taraf bende doktora sormuştum normal demişti ara ara olurmuş çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece normal dedi şu an bile oluyor minicik sancı gibi yoklayıp gidiyor
Uykucu seni banane özellikle senden istiyorum haftaya kadar müsade sana yada bana mail at ben yaparım :lepi::lepi::lepi:ben işyerinden ne ekleyebiliyorum ne görebiliyorum.
eve gidince de uyuyorum :)
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
kramp yada kasılma gibimi canım eğer öyleyse bendede vardı doktorum magnezyum verdi onun eksikliğinden oluyomus benimki
ben ordan takip ediyorum,aylarını gelişimini orayı izlerkende aglıyorum dayanamıyorum..çok suluydum zaten hamilelikte iyice sulu gözlü oldum..
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.
Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.
Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..
canım sonuçlarım evde yarın getirdiğimde yazarım sana.çok sevindim canım afp değeri kaç çıkmış?
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.
Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.
Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..
öyle güzelki
Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına
geçmiş olsun ...bu kasık agrıları bendede çok var kalçamdada kasılmalar oluyo bende progestan kullanıyorum bu hap sende uyku yapıyomu.?bide kaç haftalık senin bebişin..ben çok merak ediyorum daha ne kadar kullanıcam bu ilacı..benneyaptımki
arkadişler öğle paydosundan sonra gelinlik resmimi ekleyecem.beni bekleyin anacımmmmmmm..AZ SONRAAA:lepi: :teytey:
EFTEL
canım çok teşekkür ederim.amin inşallah herkezin test sonucu güzel çıkar.
özel mesaj yollayamıyormuşum sana ziyaretçi mesajı bıraktım oraya bak,aslında burayada yazarım ama yasakmı ya tel vermek..banlanmıyayım sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?