2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun berkem oğluşun gamyoncuiremsu

Evet benimde aynı 16 haftalık artık bu durumlar çok güzel yaa dünkü hissettiğim doğru ozaman benim meleğim içimde kıpır kıpırrr

bende hissediyorum kıpır kıpır akşamları eşim bebekle konuşuyo; diyoki sen bi gel ben senin annene neler yapıcam çekicegi var benden diyo.ben yandım :asigim:

KUJU , SıMENAY , PANCUBEN hepinize tşk deiorum arkadaşlar yeni uyandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim.

EFTEL ben şu anda 16+3 deyim hamileliğimin başından beri kullandım günde 4 tane salı günü gittiğimdede 2 ye indirdi yakında tamamen kaldırırız dedi. Ben çok uyuyorum normalde uyku problemlerim vardı şu anda hep uyuyorum ama ilaçtan mı bilmiyorum

canım tabiki karar senin.allahım korusun kuzunu.inşallah öyle müdahele gerekicek bir testtede ihtiyaç olmaz.

evet o ilaç beni bir tuaf yapıyo 2-3saat sonra kendimden geçiyorum resmen,eşimde dr diyoki mucize bir ilaçmış hep ver yoksa bu evde iş yapıyo, ben hiperaktif bir insanım normalde ama şimdi tam tersi uyuşuk biri oldum halsizim bazen kendimi tanıyamıyorum.

BERKEM
canım tebrikler.rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı naisp etsin.
Tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inşallah. Allah sağlık versin ve elleri ayakları düzgün olsun inşallah bütün bebeişlerimizin .
Şimdi artık bi beşik kertmesi bulmanın zamanı geldi oğluşuma :))

Olabilir cnm bende çok uyuyorum uyumadığım zamanlardada hep uykum var.

Selam kızlarr.
EFTEL ben de progestanı nerdeyse 3,5 ay kullandım. Ve günde 9 adet. Gerçekten de sersemlik ve uyku yapıyor.

kızlarr dopplere giren ya da girecek olan var mı? Ben bir dahaki kontrolumde gircem de merak ediyom. ınt.den biraz baktım ama, ultrason gibi mi

arkadişler sözümde durdum,gelinlik fotoğraflarımı koyuyorum,.yalnız baş bölümünü kestim,.:roflol::1rolleyes:artı işyerindeki pcde olduğu için cepten çekilen fotoğrafları koyuyorum,az bulanık olabilir..

Son düzenleme:
canım amin allahım bebeşlerimizi korusun.ben kızımı vermiycem:umursamaz:

BERKEM OĞLUŞUN AHYIRLI OSUN DARISI BAŞIMA BENDE OĞUL İSTİYROUMMMM gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

NİLÜFERCİĞİM GELİNLİĞİNİN MODELİDE İŞLEMELERİDE ÇOK GÜSELMİŞŞŞ

EFTEL BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENİM DE İLK HAMİLELİĞİM AMA SADECE MÜDAHALE OALBİLECEK TESTLERİ İSTİYORUM İKİLİ TESTİN SONUCUNU BEKLEMEK BANA ÇOK ZOR GELMİŞTİ ZATN İYİDE ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR BENCE İHTİMALLER İÇİN STRESE GİRMEYE HİÇ GEREK YOK GİBİ GELİYOR BANA [/COLOR]

Nilü, gelinliğin hoşmuş canım, Allah mutluluğunuzu bozmasın, her daim mutlu, huzurlu ve sağlıklı olun..

Yaaa gelinlik modelini kimse istemedi ki senden seni görmek istedik alalala ozamanlar göbeğimiz yoktu da elimizde o resimler vardı....Neyse Allah izin verirse görüşürsek ozaman görürüz senii Gizemli :1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…