- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.781
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.
Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.
Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..
Evet benimde aynı 16 haftalık artık bu durumlar çok güzel yaa dünkü hissettiğim doğru ozaman benim meleğim içimde kıpır kıpırrr
canım sonuçlarım evde yarın getirdiğimde yazarım sana.
Tşk ederim MUTLUa.s.hayırlı olsun berkem oğluşun gamyoncuiremsu
canım tabiki karar senin.allahım korusun kuzunu.inşallah öyle müdahele gerekicek bir testtede ihtiyaç olmaz.hihoyyyt
ben hiçbir testini yapmıyacam bu bebekte korkulu yaşamak istemiyorum;sadece dr a karnımdayken bebege bi müdahale gereken test varsa onu yaptırıcam dedim,oda zamanı gelince sana söylerim dedi bakalım hangi ayda olucak o test bekliyorum..
KUJU , SİMENAY , PANCUBEN hepinize tşk deiorum arkadaşlar yeni uyandım ve hemen sizinle paylaşmak istedim.
EFTEL ben şu anda 16+3 deyim hamileliğimin başından beri kullandım günde 4 tane salı günü gittiğimdede 2 ye indirdi yakında tamamen kaldırırız dedi. Ben çok uyuyorum normalde uyku problemlerim vardı şu anda hep uyuyorum ama ilaçtan mı bilmiyorum
canım tabiki karar senin.allahım korusun kuzunu.inşallah öyle müdahele gerekicek bir testtede ihtiyaç olmaz.
canım ne demek rica ederim.inşallah seninde herşey yoluna giricek sağlıkla alıcaksın kucağına bebeğini eminim ben.tamam canım beklicem şimdiden çok sağol
Tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inşallah. Allah sağlık versin ve elleri ayakları düzgün olsun inşallah bütün bebeişlerimizin .BERKEM
canım tebrikler.rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı naisp etsin.
Olabilir cnm bende çok uyuyorum uyumadığım zamanlardada hep uykum var.evet o ilaç beni bir tuaf yapıyo 2-3saat sonra kendimden geçiyorum resmen,eşimde dr diyoki mucize bir ilaçmış hep ver yoksa bu evde iş yapıyo, ben hiperaktif bir insanım normalde ama şimdi tam tersi uyuşuk biri oldum halsizim bazen kendimi tanıyamıyorum.
canım amin allahım bebeşlerimizi korusun.ben kızımı vermiycem:umursamaz:Tşk ederim cnm allah hepimize nasip etsin inşallah. Allah sağlık versin ve elleri ayakları düzgün olsun inşallah bütün bebeişlerimizin .
Şimdi artık bi beşik kertmesi bulmanın zamanı geldi oğluşuma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?