- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canıım ..gercekten darısı bizim basımıza artık..benim doktorumda yuzde 60 erkek dio ama hayırlısı..daha 4 aylık..bu ararda sen suan bebeginin hareketlerini hissedebiliomusun??Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.
Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.
Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..
kızlar albümüme bebişler ekledim bakabilirsiniz.
Banada 12 . haftada gittiğimde % 51 erkek demişti ama kesinleşti ara ara içimde pıt pıt lar hissediyorum çok olmasada bir dahaki gittiğinde sende kesin öğrenirsin herhalde hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahgözünaydın canıım ..gercekten darısı bizim basımıza artık..benim doktorumda yuzde 60 erkek dio ama hayırlısı..daha 4 aylık..bu ararda sen suan bebeginin hareketlerini hissedebiliomusun??
selkie canım çok hoşsunuz.
aaa bosnavığım sen beni göremedinmi şimdi,neden söylemedin attah ederdim bende...
göremedim canım benim yaa, bi ara attach edersin belki sen de :kedi:
yapın valla, şirketim çok prensip sahibi, göstermiyor :)
ben de göremedim, benim için de ekle...
burdaki delilerden bi ara kendimi kurtarabilirsem ben de ekler miyim ki :)
bosnacığım sırf senin için attach yapayım dedim ama nedense olmuyor....CADIARZU:1no2:
pembeyedeboncuğuuuuu
![]()
Banada 12 . haftada gittiğimde % 51 erkek demişti ama kesinleşti ara ara içimde pıt pıt lar hissediyorum çok olmasada bir dahaki gittiğinde sende kesin öğrenirsin herhalde hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
cook sagol canımm iyi dileklerin için..insallah bende hissederim en kısa zamanda coook merak ediorum nası bi duygu:)Banada 12 . haftada gittiğimde % 51 erkek demişti ama kesinleşti ara ara içimde pıt pıt lar hissediyorum çok olmasada bir dahaki gittiğinde sende kesin öğrenirsin herhalde hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
peki su anda kesin belli mi cinsiyeti yani erkek mi??benim 13. haftada %100 erkek dedi, sanırım doktorlar kız bebeklerden emin olamıyorlar.
sanada ii aksamlar canıım iyi uykular:)))Hepinize ii akşamlar güsel anneler bende biraz yatayım uykum geldi bebişlerinize ve kendinize ii bakın görüşmek üzere byeeeopuyorumnanaktan
teşekkürederim canım.
bosnacığım sırf senin için attach yapayım dedim ama nedense olmuyor....CADIARZU:1no2:
canın sağolsun arkadaşım, bi kere avatarında görmüştüm ben senin güzel gülen yüzünü :)
Eftel,
Seni de göremedim(