• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim geçmişide pek okuyamadım. Zeliş arkadaşımıza geçmiş olsun ben de salı günü gittim kontrole doktoruma sordum amniyosentez gereklimidir diye bana risk oranında bir problem yok eğer istersen beş dakikalık olay ben yaparım ama riski var bilmelisin dedi .
2 hafta sonra 4 lü testim olucakmış.Kuzumu gördüm kızlar nasılda büyümüş 126 gr olmuş ve 15.5 cm
öyle güzelki
sonra sordu aaa ben cinsiyetini söylememiştim alalım tahminleri dedi bende kız hissediodum ama kocaman bi çıkıntı gördüm dedimm benimde oğluşum gelio kızlarr kocaman pipişini gördüm çok güzel bi duygu.

Bu arada benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor söyledim ayrıca çok da akıntım var koyu koyu enfeksiyon olabilir bu da düşüğe yol açabilir dedi ve bir antibiyotik verdi kullanıcam olmasa bile problem bu senin içini temizler dedi. progestan günde 4 tane içiodum 2 ye düşürdü.

Artık bebişimi oğluşum prensim diye sevebiliorum darısı henüz belli olmayanların başına..
gözünaydın canıım ..gercekten darısı bizim basımıza artık..benim doktorumda yuzde 60 erkek dio ama hayırlısı..daha 4 aylık..bu ararda sen suan bebeginin hareketlerini hissedebiliomusun??

gözünaydın canıım ..gercekten darısı bizim basımıza artık..benim doktorumda yuzde 60 erkek dio ama hayırlısı..daha 4 aylık..bu ararda sen suan bebeginin hareketlerini hissedebiliomusun??
Banada 12 . haftada gittiğimde % 51 erkek demişti ama kesinleşti ara ara içimde pıt pıt lar hissediyorum çok olmasada bir dahaki gittiğinde sende kesin öğrenirsin herhalde hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

selkie canım çok hoşsunuz.

teşekkürederim canım.

aaa bosnavığım sen beni göremedinmi şimdi,neden söylemedin attah ederdim bende...

göremedim canım benim yaa, bi ara attach edersin belki sen de :kedi:

yapın valla, şirketim çok prensip sahibi, göstermiyor :)

ben de göremedim, benim için de ekle...

burdaki delilerden bi ara kendimi kurtarabilirsem ben de ekler miyim ki :)

bosnacığım sırf senin için attach yapayım dedim ama nedense olmuyor....CADIARZU:1no2:

Banada 12 . haftada gittiğimde % 51 erkek demişti ama kesinleşti ara ara içimde pıt pıt lar hissediyorum çok olmasada bir dahaki gittiğinde sende kesin öğrenirsin herhalde hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

benim 13. haftada %100 erkek dedi, sanırım doktorlar kız bebeklerden emin olamıyorlar.

cook sagol canımm iyi dileklerin için..insallah bende hissederim en kısa zamanda coook merak ediorum nası bi duygu:)

Hepinize ii akşamlar güsel anneler bende biraz yatayım uykum geldi bebişlerinize ve kendinize ii bakın görüşmek üzere byeeeopuyorumnanaktan

ya arkadaslar ben 4 ay öncede 55 kiloydum sonrada aynen 55 im.yani ne werdim ne aldım.doktor kilo alamamıssın ama witaminlerini ihmal etme dedi sadece..warmı kilo alamayan merak ediorum??

Merhaba kizlar.. :)

Listeye bakiyorumda,mart anelerinin cogunun bebisleri erkek :))) Bu sene erkek senesiydi herhalde :) Allah bagislasin ,saglikli sihhatli olsunlarda.. Benimde icimden hep kiz diye geciyordu,ama sok oldum erkek deyince doktor.. Hep kiz hayal etistim nedense.. Ama yavas yavas alisiyorum oglum olacagi dusuncesine ,gerci yuzde 80 ihtimalle erkek dedi ama.. Oda az bi oran degil hani :)

birkaç saat yokoldum resimler konmuş ama ben göremedimmmmakannehir
mart annelerinin hepsi birbirinden güzel galiba yorumlarınızdan bunu anladım maşşallahhh hepimize:nazar:.beni herzaman görüyorsunuz zaten.

Back
X