• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende coktandir hissediyorum...
tanidiklarima sordum hayir olamaz yaniliyorsun gaz sancisidir felan dediler...
Doktoruma sordum, tabikide hissedebilirsin dedi...
Kipir Kipir hic durmuyor bizimki...:nazar:

Bildigim kadariyla erkek bebekler daha cabuk hareketleniyormus yada daha cabuk hissediliyormus...
iyi ya masallah darısı bizlerin basına..

kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum :(
ben 1 aydır amniyosentez sonucu bekliyordum, bir terslik oldugundan diil, sadece yaşım 35 oldugundan direk amnio demisti dr. sentezin sonucu o kadar ayrıntılı ve %100 gercek ki, cok korkuyor insan beklerken.
korktugum oldu, sonuçta bir pürüz varmis, su an burda anlatması uzun ve sizleri sıkmak istemem. simdi benden ve babadan da kan alarak bir test daha istediler, bebeğinkiyle bizimki karsilastirilacak. birimizde çıkarsa onda çıkan şey, o zaman sorun yok dicekler. çünk sağlıklıyız ve bir problemimiz yok. yok eğer bizde çıkmazsa, işte o zaman ne olacağını bilemiyorum.
19. haftadayım, bu saatten sonra kotü birsiy cıkmaması icin dua ediyorum.. 10 gun daha nasıl bekliyeceğimi de bilmiyorum..

Canım dualarımız seninle...Hamilelerin duaları kabul olurmuş yerimseniben Bolbol dua et sende...Bence herşey yolunda olucak kötü bişi çıkmıcak inşallah...

çanım senin ultrason fotona yorum yaptım ama geçmiş sayfalarda kaldı görmemişsindir...bene erkek seninki,şeyi baçağının üst kısmında bak...bende duymuştum erkek bebeklrrinin daha erken hissedildiğini...

Evet görmemisim canim, kusura bakma...
cok iyi takip edemiyorum sayfalari...

Iste doktorda öyle dedi...bak bu pipisi dedi...
Eminmisiniz sonradan degisenleri cok duydum dedim...evet kesin eminim dedi...
Ama cevremdekiler sen güvenme doktora belli olmaz felan diyorlar sürekli...

Tabiki en önemlisi saglikli olmasi...ama insan merak ediyor iste...
Hele birde ilk Bebek ya...cok heycanlaniyoruz...

testlere bence cok takılmayın, bazı doktorlar gerek bile gormuyormus. lab.tan lab.a bile değişiyormus.yine de tum test yaptıracak hamişlere hayırlı sonuclar diliyorum

Evet görmemisim canim, kusura bakma...
cok iyi takip edemiyorum sayfalari...

Iste doktorda öyle dedi...bak bu pipisi dedi...
Eminmisiniz sonradan degisenleri cok duydum dedim...evet kesin eminim dedi...
Ama cevremdekiler sen güvenme doktora belli olmaz felan diyorlar sürekli...

Tabiki en önemlisi saglikli olmasi...ama insan merak ediyor iste...
Hele birde ilk Bebek ya...cok heycanlaniyoruz...

çanım bene o çak belirgin bir pipi!yanılmamıştır bençe...olsun çanım,,,sayfalar çok hızlı ilerliyor....

kızlar ya ben sürekli açıkıyorum yaa.....bu ne böyle sinir olmaya başladım ama....

kilo aldınız mı kızlar ? ben daha almadım sayılır verdiğim 1 kilo geri geldi. sizlerin nasıl gidiyor? bazen endişelenmiyor değilim ama yeterince yediğimi düşünüyorum.

zaten hafifde kilolu başladım. benim gibi olan var mı?:nazar:

yeni gelen CİCİŞLER var,.arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz,:1hug:.bence MART ANNELERİ topiği yılın topiği olacakkkk:lepi:kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey:delikafadulden

Aynen bende sürekli acikiyorum son 1 haftadir...
o kadar cok yiyorumki kendim bile sasiyorum..

Bazen kendimi durduruyum diyorum ama pekde ise yaramiyor..kaydirigubbakcemile3

ya çok yemeye başladım bende...çok kilo alıçam yaaa....zaten aldım yeteri kadar...senin yediklerin en azından bebeğede yaramış,:nazar::nazar:,benim yedi,klerim bana yaraıyor....

kilo aldınız mı kızlar ? ben daha almadım sayılır verdiğim 1 kilo geri geldi. sizlerin nasıl gidiyor? bazen endişelenmiyor değilim ama yeterince yediğimi düşünüyorum.

zaten hafifde kilolu başladım. benim gibi olan var mı?

8 kilo aldım ta ama bebektenmi yoksa hamile kalına sigarayı bıraktımn ondan mı bilemiyorum....doğumdan sonra sıkı bir diyet yapmam gerekeçek...

benimde yarın kontrolüm war tarama testi vermemiz gerekio..insallah olumlu sonuclkar alırız..ama onu görücemya cook mutluyum..simdiden özlemeye basladım onu:)

hadi inşallah hayırlı haberler; cnm valla haklısın ogün beklerken kaçkere off çektim eşim diyoki sabret şimdi giriceksin içeri ama sabırsızlanıyor insan görmek için bide parmaklarını açtı dr. durdurdu bak dedi eli beş parmağı çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

selkie,canımcım sigarayı bırakmanında kilo almanda etkisi var,.benim arkadaşımın ablası aşırı zayıftı,.sigarayı bıraktı,kendisini görünce şaşırmıştım,.acayip kilo almıştı.:delphin:

zaten hafifde kilolu başladım. benim gibi olan var mı?:nazar:

ya çok yemeye başladım bende...çok kilo alıçam yaaa....zaten aldım yeteri kadar...senin yediklerin en azından bebeğede yaramış,:nazar::nazar:,benim yedi,klerim bana yaraıyor....

8 kilo aldım ta ama bebektenmi yoksa hamile kalına sigarayı bıraktımn ondan mı bilemiyorum....doğumdan sonra sıkı bir diyet yapmam gerekeçek...

Masaallah selkiem bayagi almissin sen...

Ben simdiye kadar 1 kg aldim...Bebegin büyük olmasina ragmen az almisim...

testlere bence cok takılmayın, bazı doktorlar gerek bile gormuyormus. lab.tan lab.a bile değişiyormus.yine de tum test yaptıracak hamişlere hayırlı sonuclar diliyorum

evet benim doktorum 3'lü teste gerek duymadı çünkü 2'li testte hiç risk görmedim hiç gerek yok dedi...20.haftada ayrıntılı ultrason ile bakacak kısmetse

Bende coktandir hissediyorum...
tanidiklarima sordum hayir olamaz yaniliyorsun gaz sancisidir felan dediler...
Doktoruma sordum, tabikide hissedebilirsin dedi...
Kipir Kipir hic durmuyor bizimki...:nazar:

Bildigim kadariyla erkek bebekler daha cabuk hareketleniyormus yada daha cabuk hissediliyormus...

bende 16 haftamda sordum hissedersin artık dedi 18+5de gittim hissdemiyorum diye daha erken 20. haftayı bekle dedi bu doktorlar ya bizi dinlemiyorlar yada herşeye evet diyorlar

benimde yarın kontrolüm war tarama testi vermemiz gerekio..insallah olumlu sonuclkar alırız..ama onu görücemya cook mutluyum..simdiden özlemeye basladım onu:)

inşallah güzel çıkar biz artık 1 ay bekleyeceğiz doktoruna sorabilirmisin şeker yükleme testi ne zaman yapılyor

selkie,canımcım sigarayı bırakmanında kilo almanda etkisi var,.benim arkadaşımın ablası aşırı zayıftı,.sigarayı bıraktı,kendisini görünce şaşırmıştım,.acayip kilo almıştı.:delphin:

ya herhalde ondan oldu benimde,,,

Masaallah selkiem bayagi almissin sen...

Ben simdiye kadar 1 kg aldim...Bebegin büyük olmasina ragmen az almisim...

ya sorma ,,nasıl vereeğim bilmem,,ama sen ye,,,,yarasın bebişe,hiç kilo almamışsın zaten sen..bir kilo ne ki?

Back
X