• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?

Canım iyi haberlerle gelmişsin ne güzel...
ben vitamin ilacını sabah kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Demir ilacını da ben şurubunu istedim ve öyle kullanıyorum...Yemek arası sabah -öğlen -öğlen-akşam arası olmak üzere 2 defa kullanıyorum...İlk zamanlar bir alıyordum miğdem çok kötü yanıyordu

erkek mi hayırlı olsun canım eh artık yakışıklı bir erkek koy profil resmine. bugün ben de aynısını sordum gerek yoksa Tetanoz aşısı yaptırmayayım diye.yaptır sen yine de dedi.yaptırmasak ta sağlık ocağındakiler peşimizi bırakmıyorlarmış kaydımız var ya orda kaydirigubbakcemile3

Evet aslında artık avatarımı değiştirmem lazım yoksa bebişim üzülür değil mi teyzesiopuyorumnanaktan
Haklısın sağlık ocağındakiler ısrarla aradılar kayıt için, aşı için de aynısı yaparlar evet. kaydirigubbakcemile3

kızlar bu üyelikleri yapıyoruz ama açık ev adresi tüm bilgileri istiyolar bi sorun çıkarsa diye korkuyorum..

yok anım bişey olmaz,ben lkindede üye olmuştum hemde kaç yere,bu arada nivea yıda unutmayın kızlar....

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?

canım gözün aydın....ben sadece demir ilaçı,mağnezyum ,folicasit ve balık yağı kullanıyorum...başka bişey almıyorum..dr çok kilo alıyorum diye yazmadı....:kedi:

Canım iyi haberlerle gelmişsin ne güzel...
ben vitamin ilacını sabah kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum. Demir ilacını da ben şurubunu istedim ve öyle kullanıyorum...Yemek arası sabah -öğlen -öğlen-akşam arası olmak üzere 2 defa kullanıyorum...İlk zamanlar bir alıyordum miğdem çok kötü yanıyordu

evet canım sağol. bu vitaminler bazılarında mide yanması yapıyormuş doğru ben de bekleyip göreceğim artık sonucu. ikisini arayla almaya karar verdim demiri aç karnına alın yazıyor reçetesinde onu aç eleviti tok karnına içeceğim.

yok anım bişey olmaz,ben lkindede üye olmuştum hemde kaç yere,bu arada nivea yıda unutmayın kızlar....

canım gözün aydın....ben sadece demir ilaçı,mağnezyum ,folicasit ve balık yağı kullanıyorum...başka bişey almıyorum..dr çok kilo alıyorum diye yazmadı....:kedi:

sağol canım.daha ne olsun canım bayağı birşey kullanıyormuşsun. magnezyum için günde 1 muzu çok öneriyorlar arkadaşlar aklınızda olsun.ben hergün 1 muz yiyorum.tabi en çok kilo aldıran meyve ama ne yapayım olsun.

evet canım sağol. bu vitaminler bazılarında mide yanması yapıyormuş doğru ben de bekleyip göreceğim artık sonucu. ikisini arayla almaya karar verdim demiri aç karnına alın yazıyor reçetesinde onu aç eleviti tok karnına içeceğim.

walla doktorum bana ara öğün de al dedi ve menunum şuanda böyle yaparak herhangi miğde yanması da yaşamıyorum ilaç sonrası ama geceleri sadece miğde yanmam oluyor eşimde ona saçlar çıkıyordur ondandır yanar miğden dedi:))

ezgim cnm sevindim güzel haberlerle gelmişsin darısı bekleyenlerin başına ; birşey sormak istiyorum arkadaşlar sağlık ocağına kayıt için ne gerekiyor birde bu tetanoz aşısı hangi haftalarda olunuyor bilen varsa cvp yazarsanız sevirim

ezgim cnm sevindim güzel haberlerle gelmişsin darısı bekleyenlerin başına ; birşey sormak istiyorum arkadaşlar sağlık ocağına kayıt için ne gerekiyor birde bu tetanoz aşısı hangi haftalarda olunuyor bilen varsa cvp yazarsanız sevirim

teşekkür ederim canım evet darısı bekleyenlerin başına.sağlık ocağına git hamileyim kayıt olmak istiyorum de onlar yapıyor zaten. tetanoz için randevu da veriyorlar.tetanoz aşısı 2 doz halinde oluyor diye biliyorum ilk dozu genelde 19-20.haftada oluyor.

Kayıt için bir şey gerekmiyor, bağlı olduğun sağlık ocağına gidiyorsun, seninle ilgilenecek bir ebe belirliyorlar, beraber bir form dolduruyorsunuz; kilona, boyuna, tansiyonuna bakılıyor. 20. haftada da tetanoz için gün veriyorlar.

çok teşekkür ederim arkadaşlaar ben de birini aç birini tok karnına içiyim o zaman.
SEMAHAMİT sen de mi Eskişehirdesin?doktorun kim? baktım canım afp: 38.91 1.39 mom yazıyor.nedir ki bu?
evet canım eskişehirdeyim metin acuya gidiyorum. afp 1in üstünde çıkarsa biraz riskliymiş bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar olabiliyomus. kesin sonuç 20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda belli olurmuş benim 2.61 çıktıda test sonuçlarını alan arkadaşlara soruyorum bu soruyu.

merhaba canım..aynı konudan bende muzdaribim..yani hem kan ilacı ferro var hemde witamin demir ilacım var yani bunlar ikisi bi arada kullanılıomu yarın randewum war doktoruma sorucam..sanada yazarım.

slm kızlar 3 lü testimi aldım allaha şükür ii ama biliyosunuz bebeişpimin beyninide her iki tarafında kistler var onlar için perinatolojoji uzmanına gitdip 2 düzey usg yaptırmam gerekliymiş istanbulda bildiğiniz varmı acill bu arada dua edin bebeişime sağlıklı şekilde kucağıma alayım

evet canım eskişehirdeyim metin acuya gidiyorum. afp 1in üstünde çıkarsa biraz riskliymiş bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar olabiliyomus. kesin sonuç 20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda belli olurmuş benim 2.61 çıktıda test sonuçlarını alan arkadaşlara soruyorum bu soruyu.

tam çıkıyordum seni gördüm ben de neden cevap vermiyorsun diye yazmıştım.tamam canım ama bence çok takma bunu kafana zaten bu testler ne kadar güvenilir bir de o var.benimki 1in üstünde mi bilmiyorum ama doktorum sonuçlar gayet güzel dedi afp normal yazıyor bir de kağıtta.neyse.benim doktorum sebahattin akyıl.ben de gireceğim ayrıntılıya 15 gün sonra.senin için de hayırlısı olsun canım.

merhaba canım..aynı konudan bende muzdaribim..yani hem kan ilacı ferro var hemde witamin demir ilacım var yani bunlar ikisi bi arada kullanılıomu yarın randewum war doktoruma sorucam..sanada yazarım.

tamam canım sor bi ben unuttum ama o yazdığına göre kullanılıyor.nette biraz araştırma yaptım çok kullanan varmış ikisini bir arada ama ben ikisini günde arayla içeceğim birini aç birini tok karnına.

tamam canım sor bi ben unuttum ama o yazdığına göre kullanılıyor.nette biraz araştırma yaptım çok kullanan varmış ikisini bir arada ama ben ikisini günde arayla içeceğim birini aç birini tok karnına.
ewet aslında doktorumuz yuazdıgına göre kullanılıo demek ama işte ah bu biz ah bu anne adayları..prospektüsü okuyorum elevitle baska ek ilac alınmamalı gibi bişey yzınca tereddüt oldu bende..halbuki doktor verio bunu sana..işte..

kızlarrrrrr merabaaaa doktordan geliyorum bugün bebemizin cinsiyetini öğrendikkk erkekmiş yarında 3lü test yaptırcaz inş.oda iyi çıkar çokmutluyumm 3lü teste sadece kan verince bitiyormu gerisi sonucu beklemekmi?,,,,

hadi inşallah hayırlı haberler; cnm valla haklısın ogün beklerken kaçkere off çektim eşim diyoki sabret şimdi giriceksin içeri ama sabırsızlanıyor insan görmek için bide parmaklarını açtı dr. durdurdu bak dedi eli beş parmağı çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:
saol hayatım allah herkese yasatsın bu duyguyu dogru söylüosun amin:)su testi bii yaptıriiim sonucunu pozitif aliiim o zaman rahatlıcaam:))

Back
X