• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 3 boyutludan kaydediyo şu an. Ama ilerleyen zamanlarda 4 boyutludan yapacak. Ben bi arkadaşımdan duyup sordum cd veriyomusunuz diye tabi hazırlarız dedi. Sizde sorun çünkü sormadan yapacaklarını sanmam

isteyeceğim bu sefer :lepi: nedir ya hep belli bile olmayan bir ultrason çıktısı.

eweet okadar alıstrmıstımki kendimi erkege cook sasırdım..zaten doktorum yuzde 6o demişti ee bizde hemen kendimizi bişeye inandrmak isteriz ya ruhumuzda war acelecilik..seninki kızmıydı ezgim..opuyorumnanaktan

canım sen gene doktora kanmışsın ben cd görüntülerine baktım kayınvalidemle teşhisi koyduk bu erkek dedik kendimizide öyle hazırladık adıda kayınpederimin adı olacka dedim ben nasıl sevindiler sonra bi öğrendik ki doktor yüzde seksen kız ama 20. haftayı bewkleyin dedi herkesde bir aşakınlık ben ne kızı erkekd eğil mi bile dedim doktora düşü nyani :)::):) tek sevinene eşim oldu o kız istiyordu en başından beri mevlam onun gönlüne göre verdi sanırım bize meelğimizi a.s.

canım sen gene doktora kanmışsın ben cd görüntülerine baktım kayınvalidemle teşhisi koyduk bu erkek dedik kendimizide öyle hazırladık adıda kayınpederimin adı olacka dedim ben nasıl sevindiler sonra bi öğrendik ki doktor yüzde seksen kız ama 20. haftayı bewkleyin dedi herkesde bir aşakınlık ben ne kızı erkekd eğil mi bile dedim doktora düşü nyani :)::):) tek sevinene eşim oldu o kız istiyordu en başından beri mevlam onun gönlüne göre verdi sanırım bize meelğimizi a.s.

Size hep yüzde vermiş doktorlar benimki kesin kız dedi.Eeee bunun üstüne bir şey söylenmez değilmi?Hayırlı sağlıklı olsun minnoşlarımız inşAllahhhhhhh...........

arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BİZ DED,İ DOKTORUM..BENDE BİRAZ HUYLANDIM YANİ NİYE İSTESİNKİ Bİ TERSLİK Mİ VAR ACABA DİYE KAFAMA TAKTIM BİRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..
canım çok sevindim demek seninde kız.allah sağlıkla kucaüğına almayı nasip etsin.
bence kafana takma allah korusun birşey olsa dr söylerdi mutlaka açık açık.sen üçlü içinmi kan ve idrar verdin ikili içinmi.

canım çok sevindim demek seninde kız.allah sağlıkla kucaüğına almayı nasip etsin.
bence kafana takma allah korusun birşey olsa dr söylerdi mutlaka açık açık.sen üçlü içinmi kan ve idrar verdin ikili içinmi.
cook saol canım benimkide kızmış ya cok saırdım..kan ve idrarı 3lü test için verdim.normal ultrasonda organ gelişimini izledi ..3 kasımada gün verdiler ayrıntılı ultrason için..ama 3 kasımı bekleyebilecegimi sanmıyorum cünkü biraz pimpiriklendim..aslında bişey cıkmayacak ama emin olalım deyince haliyle..insan süphe edio ya kesinlige warmadan içim rahat etmicek..baska bi hastaneden randewu aldım persembe gününe oraya yaptırıcam..hayırlı sonuclar alırım insallah..hepimiz içinm hayırlısı..

sorumun cevabını buldum az kalmış sesimizi duymalarına hihoyyyt
19. haftadan itibaren dış sesleri algılayabiliyor

19-20. haftalar civarında dışarıdaki sesler bebeğinizin kulaklarına bir miktar filtre edildikten sonra ulaşmaya başlayacak ve “ikinci ses” denilen sizin de duymadığınız, ancak başkaları ile konuşurken duyulan sesinizi de duymaya başlayacaktır. Sizin sesiniz yanında yaşadığınız evdeki, sokaktaki yüksek sesleri de duyacaktır. Babalara gelince, onlar seslerini duyurmak için 20-21 hafta civarini beklemek zorunda kalacaklardır. Bu haftalar itibariyla dış dünyayla tek iletişim yolu olan duyma duyusunun bütün gücünden faydalanacak ve sizinle, dünyayla iletişimini sürekli kılmaya çalışacaktır.

cook saol canım benimkide kızmış ya cok saırdım..kan ve idrarı 3lü test için verdim.normal ultrasonda organ gelişimini izledi ..3 kasımada gün verdiler ayrıntılı ultrason için..ama 3 kasımı bekleyebilecegimi sanmıyorum cünkü biraz pimpiriklendim..aslında bişey cıkmayacak ama emin olalım deyince haliyle..insan süphe edio ya kesinlige warmadan içim rahat etmicek..baska bi hastaneden randewu aldım persembe gününe oraya yaptırıcam..hayırlı sonuclar alırım insallah..hepimiz içinm hayırlısı..

Canım bende 3 lüyü dün verdim sonucu 1 hafta sonra alacağız nasipse.İnş. sonuçlarımız güzel gelir.Ayrıntılı ultrason içinse 12 kasım da rendevumuz var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.....

Merhaba kızlarrr,
Ben geldim...

h.g. sinpac nasılsın

çok haklısın canım.hem ne o 10.haftada cinsiyet tahmini nasıl yapabilir bir doktor ya pes artık daha gelişim tamamlanmadı.Aslında suç biraz da bizde ısrarla cinsiyet tahmini istiyoruz sonra böyle oluyor. kaydirigubbakcemile3 beklemekte fayda var.o yüzden bekleyip öğreneceğim.

17 haftayı geçmişsin artık belli olur canım senin

mutlu03 arkadasim yok ben icmiyorum zaten hamilelik suphelerim oldugundan beri.
bu arada simdi 2 keredir ogluma kayahandan ninni yi dinletiyorum. muzik bitince garip bisi oluyor icimde :))))

ne güzel bend ne dinleteceğin diye düşünüyordum

birşey soracağım bebişlerimiz bizim sesimizi ne zaman duyacak bilen var mı? karındaki sesleri duyuyorlarmış o erken oluyor ama annelerinin sesini duymalarına daha var sanırım.

bende 4ayda sesleri 6. ayda filan da annesinin sesini tanır diye duymuştum ama emin değilim

pembe naber hihoyyyt

canım allah bundan sonrada herseyi gönlünüze göre versin..hepimiz için..banada bu sabah doktorum ilkin erkek görünüyo demişti..baska bi doktora gittim..oda bugün bu bebiş erkekde gelin bana etek giydi,rin deyince kesin emin olayımmı yani yuzde 90 dedim..yuzde 90 diil 99.9 kız dedi yaa:))saglıklı olsunda

sorumun cevabını buldum az kalmış sesimizi duymalarına hihoyyyt
19. haftadan itibaren dış sesleri algılayabiliyor

19-20. haftalar civarında dışarıdaki sesler bebeğinizin kulaklarına bir miktar filtre edildikten sonra ulaşmaya başlayacak ve “ikinci ses” denilen sizin de duymadığınız, ancak başkaları ile konuşurken duyulan sesinizi de duymaya başlayacaktır. Sizin sesiniz yanında yaşadığınız evdeki, sokaktaki yüksek sesleri de duyacaktır. Babalara gelince, onlar seslerini duyurmak için 20-21 hafta civarini beklemek zorunda kalacaklardır. Bu haftalar itibariyla dış dünyayla tek iletişim yolu olan duyma duyusunun bütün gücünden faydalanacak ve sizinle, dünyayla iletişimini sürekli kılmaya çalışacaktır.

oleyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
benim bebiş duymaya başlamış bende daha çok konuşayım oğluşumla :sm_cool:
rüyamda erkek bebek seviyordum kızlar simsayah göz simsiyah kıvırcık saçlar nokta gibi ağız kucağımda bana bakıyor ahhh diyorum bu bbek benim olsada şu ağzını yüzünü öpsem diyorum çok güzeldi opuyorumnanaktan

bende müzik dinletiyorum kızıma.kayahanın ninnisini ben işyerinden dinletemiyorum kapalı açmıyor.ama kulaklığı karnmın üstüne koyup mozart dinletiyorum,sami yusuftan ilahi dinletiyorum birde yusuf suresini dinletiyorum.yusuf suresini özelllikle dinletin kızlar.bebeklerimizin iyi huylu ve güzel olmaları için.

canım bencede çıkmıycak senin dr anlaşılan benimki gibi mükemmeliyetçi vede pimpirikli.bizimde geçen salı vardı kontrolümüz ultr.organ gelişimine baktı önce tamam dedi etrtesi gün test için gidince bir daha gel organ gelişimine bakalımdedi bu cumaya bende çok korktum allah korusun ısrarla dedim birşeymi var hocam diye ama kilo aldığın için bir anda çok net göremedim dedi.allaha emanet canım bebişlerimiz.rabbim korusun hepsini.

Back
X