• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar, listeye hergun bir erkek ekleniyor, kizlar paylasilamayacak eyvah eyvah :)

bisi sorucam;
listenin ilk baslarinda konusulmustu, cok fazla Anadolu tarafinda oturan vardı yanlıs hatırlamıyosam,
Ben doktorumu değistirmek istiyorum kadıkoy civarı tavsiyeniz var mi? Sifa hast falan giden var mi mesela?

bu kk dan bi arkadaş dragos şifadan çok memnundu,geçen ay doğumda yaptı orda bi şikayeti yoktu

canım bencede çıkmıycak senin dr anlaşılan benimki gibi mükemmeliyetçi vede pimpirikli.bizimde geçen salı vardı kontrolümüz ultr.organ gelişimine baktı önce tamam dedi etrtesi gün test için gidince bir daha gel organ gelişimine bakalımdedi bu cumaya bende çok korktum allah korusun ısrarla dedim birşeymi var hocam diye ama kilo aldığın için bir anda çok net göremedim dedi.allaha emanet canım bebişlerimiz.rabbim korusun hepsini.
insallah canım cok saol moral için sizde olmasanızz..iyiki tanısmısız burda diorum..en azından dertlesmek aynı seyleri paylasmak kafa rahatlatıyo inanki..ha birde demekki diorum ben bu yuzden hissedemedim daha kızımı.))yani kızlar daha gec hareket ederlermiş ya..tembeller..yerim onları..opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
benim bi sorunum var sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama artık çok takmaya başladım,benim ilk aylarım çok zor geçti inaılmaz mide bulantısı ve bir gün de bazen 7-8 kere afedersiniz çıkarttığım oldu,üç gün de bir serum yiyordum,beslenme sıfırdı,şimdi bir haftadır epey bi düzeldim,çıkarma hiç yok bulantı azaldı ama yemeklere karşı tiksinti hala var,ev de asla yemek pişiremiyorum yalnızımda önüme koyucak biri de yok,dün bi çorba yaptım içtim ama inaılmaz rahatsız oldum,15 haftalık gebeyim ve beslenme yok napıcam arkadaşlar,sizler nasıl besleniyosunuz

arkadaslar merhaba
3lu testin sonucunu alanlar bebislerinin cinsiyetini ogrenenler onlarin iyi haberlerini alanlarin gozu aydin darisi bekleyenlerin basina

ya kizlarrr birsey sorucam benim moralim cok bozuk bu konuda ben bebisimin hareketleri bayramdan bu yana hissediyorum amaaaaaaaaaa hergun olmuo bir gun hissedersem iki uc gun olmuyo normzlmi yzz cok uzuluyorum sizkerdede boylemi oluyor

insallah canım cok saol moral için sizde olmasanızz..iyiki tanısmısız burda diorum..en azından dertlesmek aynı seyleri paylasmak kafa rahatlatıyo inanki..ha birde demekki diorum ben bu yuzden hissedemedim daha kızımı.))yani kızlar daha gec hareket ederlermiş ya..tembeller..yerim onları..opuyorumnanaktan
canım çok haklıısn burasıda olmasa gerçekten terapi gibi geliyor.kız bebekler gerçekten geç gösteriyorlar.nazlı oldukları için.benim kızımda 17.haftada gösterdi cinsiyetini.

arkadaslar merhaba
3lu testin sonucunu alanlar bebislerinin cinsiyetini ogrenenler onlarin iyi haberlerini alanlarin gozu aydin darisi bekleyenlerin basina

ya kizlarrr birsey sorucam benim moralim cok bozuk bu konuda ben bebisimin hareketleri bayramdan bu yana hissediyorum amaaaaaaaaaa hergun olmuo bir gun hissedersem iki uc gun olmuyo normzlmi yzz cok uzuluyorum sizkerdede boylemi oluyor
canım sen gene şanslısın.ben bayramda hissetmiştim bebeğimin hareketini oda tekme değil seğirmeydi o günden beri hareket yok ama normalmiş.şu anda tekme atar ama iki üç gün atmazmış.telaşlanma çok normal yaşadığın gebelik.org yazıyor mesela ordan okumuştum ilk gebeliklerde özellikel sürekli tekme atmazmış bebekler.

günaydın arkadaşlar
benim bi sorunum var sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama artık çok takmaya başladım,benim ilk aylarım çok zor geçti inaılmaz mide bulantısı ve bir gün de bazen 7-8 kere afedersiniz çıkarttığım oldu,üç gün de bir serum yiyordum,beslenme sıfırdı,şimdi bir haftadır epey bi düzeldim,çıkarma hiç yok bulantı azaldı ama yemeklere karşı tiksinti hala var,ev de asla yemek pişiremiyorum yalnızımda önüme koyucak biri de yok,dün bi çorba yaptım içtim ama inaılmaz rahatsız oldum,15 haftalık gebeyim ve beslenme yok napıcam arkadaşlar,sizler nasıl besleniyosunuz
benimde 6.haftada başlamıştı mide bulantım 16.haftaya kadar da sürdü.şimdi bitti neyseki.ağır şeyler asla yiyemiyordum.bünyeden bünyeye değişiyormuş mide bulantıları doğuma kadar midesi bulananda varmış 4.ayda bitende.seninkide biter yakında merak etme.daha önce yazmıştım birşey yiyemiyorsan yemek anlamında mesela marul ye.çok faydalı bebeğin suyunu çoğaltıyor.bide mümkün olduğunca kuru gıdalar al en azından onlardan miden bulanmaz.

arkadaslar merhaba

canım bu çok normalki niye bunun için kendini üzüyorsun.ilk haftalarda bebişlerin hareketi yani bize hissettirmeleri için tekmeleri kuvvetli olmadıpı için biz ancak en sert vuruşlarını hissedermişiz bazen hissetemesek te onlar aslında yine hareket halindelermiş fakat yumuşak darbeler olduğu için hisssedemiyormuşuz.o yüzden takma kafana biliyorum insan endişe ediyor acaba iyi mi diye ben de bazen ısrarla karnımı okşuyorum ki bebişim uyanıp bana bir tekme atsın diye kaydirigubbakcemile3 önemli olan ilerleyen haftalarda hergün hareketlerini saymak asıl o zaman endişe edeceğiz bugün az oynadı diye.şimdilik hissediyor olmamız bile çok güzel.

TEKRAR MERHABA HERKESE YEMEĞİMİ YEDİM GELDİMMMM HERKESEDE AFİYETLER OLSUN İNŞALLAH ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZLAR BEN SÜREKLİ TUVALETE ÇIKIYORUM BENLE AYNI DURMU PAYLAŞAN VARMI HER SAAT BAŞI TUVALETTEYİM ALLAHTAN KABIZ YADA İSHALİM YOK AMA KÜÇÜK TUVALETİM DURMUYOR GECELRİ BİLE EN AZ 3 4 KEZ ÇIKIYORUM TUVALETE GERÇİ SIK İDRAR OLUR YAZIYOR OKUDUĞUM YERLERDE AMA BU KADR MI YANİ YAŞAYAN VARMI BU SIKINTIYI :uhm::uhm::uhm::uhm:

bu kk dan bi arkadaş dragos şifadan çok memnundu,geçen ay doğumda yaptı orda bi şikayeti yoktu

AARKADAŞARLA KADIKÖY ŞİFA HSTANESİNDE Bİ TANE EBE ARKADAŞIM VAR ADI NURAY GÜNAY SİZLERE TAVSİYE EDERİM EŞİ ASKER OLAN HAMİLE ARKADAŞIN ADINI VERDİ DERSENİZ BİLİR VE İLGİLENİR SİZLE UZUN BOYLU Bİ BAYAN GİDENLER OLURSA EMİNİM İŞİNE YARAR mirmirmirmir

Kızlar günaydın. Dün akşam gittik doktora ve bir erkek daha geliyooorrr :)

hayırlı olsun canım....

Günaydın güzel anne adaylarıııı.....
Sonuç alanların gözü aydın, benim de gözüm aydın. :))) 3 lü test sonucum iyi çıkmış Allah'a şükür.
Hatırlayanlar için oğlum yutkunmamıştı bir türlü doktor illaki midesini dolu görmem gerekiyor demişti ya. Dün yine doktor amcamızın yanındaydık ve tabi yine bayağı bir uğraştık oğlum rahat rahat yattığı için biraz doktor amcası onu rahatsız etmek zorunda kaldı. neyse tam ultrasonu yakınlastırdı ve 4 gözle bakıyoruz ki aaa o sırada yutkunduğunu gördüm Allahım cok tatlıydı dilinin oynayış hareketleri maşallah oğluma. :)) mide doldu oh be.
Sonuc bekleyenler de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirler.

çanım gözün aydın.....

ben geldim teyzoşlar her şey yolunda 9,5 cm olmuşuz ama kilom uçmuuuuş gitmişşş accık kızdı doktorum kız ben seni doğurtamam bak yavaş git nolur dedi...
öldürdü bizi gülmekten yaaa...taramalar yapıldı dün 1 saat ultrasonda kaldık ee aşaaa ddpğru inelim hah pipisiii dedi ne pipisi yaa dedim şaka şaka dedi anaamm her şey pembe valla dağıtırım burayı dedim..bide elini ensesine atıp bacak bacak üstüne attı bizimki öldükgülmekten eşim ay kime benziyo bu acaba rahatına pek düşkün dedi doktorumda anası anası dedi alah allah yaa...
ay her doktor kontrolümde çok eyleniyoruz ya.
eşimde elevit içiyo bazen doktora söyledim öldü gülmekten eşim bişey olmaz dimi dedi yok korkma hamile kalmazsın dedi :)
ee bu arada detaylı ultrson için başka bir uzmana yönlendirdi bu ay iki kere görücem bebikimi.
24 ünde tekrar randevumuz var...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok güldüm...bak sen şu yaramaza...hadi gözün aydın çanım....

gunaydin kizlar, listeye hergun bir erkek ekleniyor, kizlar paylasilamayacak eyvah eyvah :)

bisi sorucam;
listenin ilk baslarinda konusulmustu, cok fazla Anadolu tarafinda oturan vardı yanlıs hatırlamıyosam,
Ben doktorumu değistirmek istiyorum kadıkoy civarı tavsiyeniz var mi? Sifa hast falan giden var mi mesela?

çnım ben ümraniyedeyim ,istersen ordan kendi dr mi tavsiye ederim...ayrıça küçük yalı delta hastanesinde çalışıyor,orayada gidebilirsin...

arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BİZ DED,İ DOKTORUM..BENDE BİRAZ HUYLANDIM YANİ NİYE İSTESİNKİ Bİ TERSLİK Mİ VAR ACABA DİYE KAFAMA TAKTIM BİRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..

aaa kız mı?hayırlı olsun...bence bişey yoktur bebişinde...

arkadaslar merhaba

ya bende arasıra hissediyorum hergün hiseetmiyorum mesela dün ve bugün hiç hissetmedim,çok normal endişelenme....

TEKRAR MERHABA HERKESE YEMEĞİMİ YEDİM GELDİMMMM HERKESEDE AFİYETLER OLSUN İNŞALLAH ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZLAR BEN SÜREKLİ TUVALETE ÇIKIYORUM BENLE AYNI DURMU PAYLAŞAN VARMI HER SAAT BAŞI TUVALETTEYİM ALLAHTAN KABIZ YADA İSHALİM YOK AMA KÜÇÜK TUVALETİM DURMUYOR GECELRİ BİLE EN AZ 3 4 KEZ ÇIKIYORUM TUVALETE GERÇİ SIK İDRAR OLUR YAZIYOR OKUDUĞUM YERLERDE AMA BU KADR MI YANİ YAŞAYAN VARMI BU SIKINTIYI :uhm::uhm::uhm::uhm:

ay aynısı benim sorunum...bıktım artık.

canım allah bundan sonrada herseyi gönlünüze göre versin..hepimiz için..banada bu sabah doktorum ilkin erkek görünüyo demişti..baska bi doktora gittim..oda bugün bu bebiş erkekde gelin bana etek giydi,rin deyince kesin emin olayımmı yani yuzde 90 dedim..yuzde 90 diil 99.9 kız dedi yaa:))saglıklı olsunda

AYYY CANIM YAAA NASILDA Bİ ŞAŞKINLIK OLUYOR İNSANDA DEĞİL Mİ ASLINDA ÖĞRENMEMEK Mİ DAHA DOĞRU ACABA :) BAKSANA NE ANILAR OLUYOR :):) SONUÇTA İKİSİDE BENİM ERKEK KIZ NE FARKEDER DEĞİL Mİ ? opuyorumnanaktan

AYYY CANIM YAAA NASILDA Bİ ŞAŞKINLIK OLUYOR İNSANDA DEĞİL Mİ ASLINDA ÖĞRENMEMEK Mİ DAHA DOĞRU ACABA :) BAKSANA NE ANILAR OLUYOR :):) SONUÇTA İKİSİDE BENİM ERKEK KIZ NE FARKEDER DEĞİL Mİ ? opuyorumnanaktan
ayynen ööle canımcım önceden gözüm mavilerdeydi şimdiyse pembe arıyor gözlerim..tabikide erkekte kızda farketmez bizim canımızdan olsunda..yerim onları..seninki kızmıydıı hayatım

arkadaslar merhaba

bence moralini bozacak birsey yok bende ayni durumdayim seninle. Bebeklerimizi daha cok hissedecegiz annesi daha hissetmelerin cok basindayiz. Gecende arkadasim anlatti daha senin hissetmelerin birsey degil dedi yeri gelecek gece uykundan sicrayacaksin tekmelediginde seni dedi. :teytey:

özellikle geceleri cok sık cıkıorum tuvalete..gece yatmadan önce cok fazla sıvı almamak gerek aslında..yoksa kapanmıo musluklar hehesırnaşık şey

bence moralini bozacak birsey yok bende ayni durumdayim seninle. Bebeklerimizi daha cok hissedecegiz annesi daha hissetmelerin cok basindayiz. Gecende arkadasim anlatti daha senin hissetmelerin birsey degil dedi yeri gelecek gece uykundan sicrayacaksin tekmelediginde seni dedi. :teytey:
o zamaaan biz simdiden tadını cıkaralım rahat uykucuklarımızın..gerci onlarda güzeldir yaa insan hayatında kac kere yasıyoki diiilmi bumları..onlar için herseye katlanırzz

Back
X