• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle galiba teyzesi ya ben kalsiyum olayını abarttım kemikleri pek bi güçlü ya da ablama benziyor o kapı gıcırtısa oynar hareketlidir ben ne yalan söyliyim pek bi yavaşım ona göre kaydirigubbakcemile3

İşin çok o zaman arkadaşım Allah kolaylık versin..
Böyle diyorum ama bizimki de 2li teste girdiğimizden beri ne zaman ultrasonda görsek horon tepiyo.... Kızım Karadeniz uşağı olcak heralde..

TABİKİ ÖYLE CANIM ÖYLE ŞEYLERE TAKILAN Bİ ADAMDA DEĞİLDİR ZATEN HEM KILDA OLSA KUSURA BAKAMSIN 175 BOYUNDA HAMİLE HALİ İLE BİLE 62 KİLODA Bİ EŞE SAHİP kaydirigubbakcemile3 LAF EDEMEZ YANİ :)

HIMM BE KAÇIRMIŞIM CANIM YAA DEMEK ZAMANLA DÖKÜLÜYOR SEVİNDİM :)
aynı sorun bendede war ya sadece göbegimde karın bölgemde tüylenme oldu ..hamilelikten tabiki ama katlanıcaz napalım:)))

herkese selammm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerini hisseden varmış ne güzel ben 16.haftamda hissettim ve artık çok iyi tanıyorum hareketlerini.bazen iyi vuruyor yaramaz.henüz hissedemeyenler siz de yakında hissedersiniz inşallah. erken hissedenler erkek diyorlar ama bakacağız 1 hafta sonra erkekmiymiş kız mı diye.

hoş geldinnnn...a.s

benim bebişimede doktor 13.haftada erkek gibi demişti 17.hafta kontrolde %99 kız dedi.. inş kız bebişim gelir.. gerçi sağlıklı olsunda hiç fark etmez sonuçta bizim canımız...

Öyle yapıyorum canım ya, yoksa başa çıkılacak gibi değil zaten...
Dün akşam kızıyla ikisi geçmiş karşıma sipariş veriyorlar:
Sarı bebek olsunmuş, gözleri mavi ya da yeşil olsunmuş, uslu olsunmuş, otur deyince otursunmuş.
Ama bi sağlıklı olsun, bahtı açık olsun demediler, kudurdum...
Ben de önce sağlıklı olsun, beni sadece o ilgilendiriyor dedim.
Aman canım, geyik yapıyoruz dediler.
Yapmayın kardeşim, benim doğmamış meleğimin kaşı gözü üzerine geyik yapmayın, kesicem birinizi kötükedihüso

Özellikle son cümlene can-ı gönülden katılıyorum..
Bizimkinin ultrason görüntülerine de büyük halası E.T. gibi, küçük halası da burda çocuk mocuk yok, kendinizi kandırıyosunuz demişti!! Şimdi anlatırken bile kuduruyorum..Zaten hamileyiz hassasız di mi yaaa..

canim hosgeldin dikkatimi cektide kafam karisti..bende 18+1 haftaligim ama banada doktor 9 mart dedi dogum tarihine basindaan beri diyo..nasi oluyo simdi senle bebislerimizin arasinda 6 gün var dogum tarihleri 1 gün....
burda bi yanlıslık war arkadaslar..18 haftalık benimkide dogum 10 mart görünüyo..yani 19 haftalık olupta 10 mart görünmesi yanlıs bence..

Bizimkinin ultrason görüntülerine de büyük halası E.T. gibi, küçük halası da burda çocuk mocuk yok, kendinizi kandırıyosunuz demişti!! Şimdi anlatırken bile kuduruyorum..Zaten hamileyiz hassasız di mi yaaa..

yok artık cidden ayıp etmişler....boş verin dicem ama bu dönemde pek kolay değil...Allahtan ben uzağım desenize...

benim bebişimede doktor 13.haftada erkek gibi demişti 17.hafta kontrolde %99 kız dedi.. inş kız bebişim gelir.. gerçi sağlıklı olsunda hiç fark etmez sonuçta bizim canımız...
Bize de %99 kız dedi doktor ama cinsiyet tahmininde öyle hatalar yapılıyomuş ki 6.aydan sonra başka bişey söyleyebiliyomuş doktorlar..
Hayırlısı olsun ne diyelim..
maşallah kuzucuma...ben de Trabzonluyum aslında benimki de horon mu tepiyo acabakaydirigubbakcemile3

Hıh bak seninki kesin kolbastı, horon karışık bişeyler yapıyodur o zaman..
Bizimki 16. haftada da aynı babası gibi yatıyodu..Ellerini ensesine atmış keyif yapıyodu..Heralde uyuyo dedik..Bi baktık yine şova başladı .. Artist olcak benim kızım.. şakkıdı

Bizde de var benzer laflar...
Ben de öyle pek sessiz bişey sayılmam, bir susuyorum iki susuyorum, en sonunda bir laf ediyorum, buz gibi oluyor ortalık. Ama sonra uzun bir süre konuşamıyorlar :)
Onlar anlamazlar hassasiyetten falan, dur ben başlamışken seninkileri de keseyim kötükedihüso

Hıh bak seninki kesin kolbastı, horon karışık bişeyler yapıyodur o zaman..
Bizimki 16. haftada da aynı babası gibi yatıyodu..Ellerini ensesine atmış keyif yapıyodu..Heralde uyuyo dedik..Bi baktık yine şova başladı .. Artist olcak benim kızım.. şakkıdı

oyyy bi doğsalar da sevsek....ya benim doktor devlet hastanesinde o yüzden ultrason cihazı çok iyi değil 20. hafta bitsin özele gitcem bi de ... el sallıyodu parmağını emiyodu eller ensede keyif yapıyodu denilince içim gidiyo ben de şöyle bi net görsem ne iyi olurdu...en net omurgasını gördüm şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3

Bizde de var benzer laflar...
Ben de öyle pek sessiz bişey sayılmam, bir susuyorum iki susuyorum, en sonunda bir laf ediyorum, buz gibi oluyor ortalık. Ama sonra uzun bir süre konuşamıyorlar :)
Onlar anlamazlar hassasiyetten falan, dur ben başlamışken seninkileri de keseyim kötükedihüso

Ellerin dert görmesin bacım.. kaydirigubbakcemile3

benim sat 3 haziran 2009 canım doktor bana hiç gün vermedi ben internetin hesabına göre söylüyorum.. henüz doktorumla gün konuşmöadık hiç..
canım benimde aynen sat 3 haziran ama biz su an 19 degil 18 haftalık hamileyiz..yanlıslık orda ..bu arada sende hosgeldin aramıza..

oyyy bi doğsalar da sevsek....ya benim doktor devlet hastanesinde o yüzden ultrason cihazı çok iyi değil 20. hafta bitsin özele gitcem bi de ... el sallıyodu parmağını emiyodu eller ensede keyif yapıyodu denilince içim gidiyo ben de şöyle bi net görsem ne iyi olurdu...en net omurgasını gördüm şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3

İnsan bi tuhaf oluyo valla..İnşallah en kısa zamanda görürsün detaylıca..
Ben doktor beynini gösterdiğinde çok etkilenmiştim.. Normal bi insanın beyni nasılsa onunki de aynı..
Minicik ama aynı.. :a015:

Back
X