2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim mehtap gülü...
İnşalah :Saruboceq: ben de umut ediyorum...
Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur...

canımcım inşallah senin sonucunda iyi çıkacak merak etme Allah büyük ona emanet bebeklerimiz günü gelipte onları sağlıkla kucağımıza alınca inşallah bütün sıkıntılar biticek Rabbime sığınıyoruz hepimiz

çok sağol canım cevabın için.eskilere sorunca 2-3 zıbın çıtçıtlı badi tulum deyip çıkıyorlar işin içinden oyüzden sordum.

arkadaşlar malesef benim sonucum çıkmamış bugün hastaneyi aradım cuma günü arayın dedi inanırmısınız artık değil gün saniye bile beklemeye mecalim kalmadı inşallah sonu hayırlı olur..

arkadaşlar malesef benim sonucum çıkmamış bugün hastaneyi aradım cuma günü arayın dedi inanırmısınız artık değil gün saniye bile beklemeye mecalim kalmadı inşallah sonu hayırlı olur..

hayırlı haberler alırsın inşallah canım haber bekleyen bütün arkadaşların hepsi güzel haberler alır inşallah:Saruboceq:

kızlar ben sivasta oturuyorum
bugün 9 da hataya gitmek istiyorum
ama bişey olmasından korkuyorum
siz ne dersiniz
gerçi yinede ne olacağını Allah bilir

Ödüm koptu birden kötü bisey çıktı sandım bende nasıl okuyorsam canım kötü düşünme çok iyi olucak merak etme sen ve bu bekleyişinin sonu da iyi haberler olunca hepimiz sevinicez çekilen ızdıraplı günler biter merak etme ....

kızlar ben sivasta oturuyorum
bugün 9 da hataya gitmek istiyorum
ama bişey olmasından korkuyorum
siz ne dersiniz
gerçi yinede ne olacağını Allah bilir

Merak etme canim Allahin izniyle hic birsey olmaz....

Ben en riskli dönemimde yani 9 haftalik hamileyken
Türkiyeden Almanyaya 3 bucuk gün arabayla yolculuk yapmak
zorunda kaldim...Doktor cok dikkatli olmalisin 2 saatte bir bacaklarini
oynatmayi unutma yoksa hareketsizlikden Bebegin kalbi durabilir demisti...

Tabiki bende buna uydum ve cok sükür hic birsey olmadi...

canım bende öyle düşünüyorum ama eşim biraz sorun yapıyo ya bişey olursa diye
bir türlü anlatamıyorum risk herzaman var
yani yolculuğa çıkmasanda evde oturduğun yerde yine var ama
bende bilemiyorum
artık hayırlısı

cok saol kuju cum ..beklicez mecburen..iyi düşünmek zorundayım kötüde bi his yokiçimde ama..hayırlısı..

Teşekkür ederim mehtap gülü...
İnşalah :Saruboceq: ben de umut ediyorum...
Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur...
amin canım inşallah..
mehtap gülü istanbulda hangi hastaneye gidiyon

canım ben 3 ayrı hastaneye gidiyorum,1.si kartal araştırma,2.maltepe marmara üniversite hast.3.özel bi poliklinik.

zelişim canım senin ve tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın,yüzünün güleceğine inanıyorum.Rabbim her konuda hepimizin, yar ve yardımcısı olsun,sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşşş..

cok saol kuju cum ..beklicez mecburen..iyi düşünmek zorundayım kötüde bi his yokiçimde ama..hayırlısı..

İyi dusun canım iyi olsun dualarımız senınle :Saruboceq:
ama sunu da unutma bu testler kesın sonuclar degıl sonucta ıhtımal verıyor...
icini ve bebegini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…