- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.161
cok sagol canım ewet benimki 155 kişide bir seninki 6bin küsür kişde bir risk yani..iyikide amniyosentez yaptrmışım diorum suan baksana seninkinde risk faktörü coook düşük benimki yüksek..bakalım hayırlı sonuclar alırız umarım
bir tane kalın battaniye al önelikle..birde şu penye battaniyerden,giysi,eldiven ,patik türü giysiler 3-4 çeşit!özellikle bebek badyleri çok kullanılıyor,yan yatırma yastığı bençe gerekli...biberon bir tane bulundurun evde,bir tanede emzik bulundurun ilk etapta...tırmak makası,burun aspiratörü,şampuan türü bakım malzemeleri,bebe küveti ve kovası,ana kuçağı (ben çok kullandım) alt açma minderi,şimdilik bunlar aklıma geliyor daha sonra takıldığın bişey olursa sor mutlaka..bilgim olduğu süree yazarım...çok abartı bişey almayın ama derim,ağız bezleri,sırtına koymak için tülbentten mendiller...birde stelizatör lazım oluyor biberon,mama tabağı vs temiz tutmak için...termometre kesinlikle çok önemli,
arkadaşlar malesef benim sonucum çıkmamış bugün hastaneyi aradım cuma günü arayın dedi inanırmısınız artık değil gün saniye bile beklemeye mecalim kalmadı inşallah sonu hayırlı olur..
arkadaşlar malesef benim sonucum çıkmamış bugün hastaneyi aradım cuma günü arayın dedi inanırmısınız artık değil gün saniye bile beklemeye mecalim kalmadı inşallah sonu hayırlı olur..
kızlar ben sivasta oturuyorum
bugün 9 da hataya gitmek istiyorum
ama bişey olmasından korkuyorum
siz ne dersiniz
gerçi yinede ne olacağını Allah bilir
cok saol kuju cum ..beklicez mecburen..iyi düşünmek zorundayım kötüde bi his yokiçimde ama..hayırlısı..canımcım inşallah senin sonucunda iyi çıkacak merak etme Allah büyük ona emanet bebeklerimiz günü gelipte onları sağlıkla kucağımıza alınca inşallah bütün sıkıntılar biticek Rabbime sığınıyoruz hepimiz
amin canım inşallah..Teşekkür ederim mehtap gülü...
İnşalah :Saruboceq: ben de umut ediyorum...
Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur...
mehtap gülü istanbulda hangi hastaneye gidiyon
cok saol kuju cum ..beklicez mecburen..iyi düşünmek zorundayım kötüde bi his yokiçimde ama..hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?