2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen benim bebegim içinde beyninde iki tane kist var ama bunların hamileligin ilerleyen aylarında kaybolan kistlermiş..takip edicez dedi doktorum..insallah hiçbirimizde sorun cıkmaz

İnşallah hepimizin sıkıntıları sorunsuz geçer... Sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri...

SELKıECıM ve diğer tecrübeli anneler bir bebeğe ilk aylarında neler lazım.neler almalı neler gereksiz?
gerçi ailem alıyor ama bende bişiler alıcam marta denk gelecek allah nasip ederse doğumumuz.aldıklarımın gereksiz olmasını istemiyorum.mesela yan yatma yastığını yeni öğrendim.

ne güzel haberle gelmişin mehtap gözün aydın

özgül hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

canım sorma valla bende hiç beklemezdim kendimden hala utanıyorum yani dün ailecek ne yaptığımızı topikteki mart anneleri biliyor artık.

şaka yaptım pembecim boşver sor sen herşeyi

canım sorma üç hafta önce tartıldığımda yani dr tarttı 6 kilo almışım.

bende dün itibariyle 5-6 kilo almışım :CüvCüv:

canım benimkinde 2 tane kist var dedi ama nedense pek üzerinde durmadı hamileligin son aylarına dogru kaybolan kistler dedi bende cok üstünde durmuyorum amniyosentezde yaptrdım sonuc bekliorum işte..eminim seninki öyle b,i kisttir normalmiş bana söylenen..tabiki takip edilecek..

eğer yanlış yerlere bakmadıysam şöle yazıyor
trısomy 18 tarama sonucu

bunu mu sordun güzelim
AFP 35,2
HCG 7265
uE3 1,7

birde bu tarz sonuçlar var ama istediğin burda varmı bilmiyorum

bir tane kalın battaniye al önelikle..birde şu penye battaniyerden,giysi,eldiven ,patik türü giysiler 3-4 çeşit!özellikle bebek badyleri çok kullanılıyor,yan yatırma yastığı bençe gerekli...biberon bir tane bulundurun evde,bir tanede emzik bulundurun ilk etapta...tırmak makası,burun aspiratörü,şampuan türü bakım malzemeleri,bebe küveti ve kovası,ana kuçağı (ben çok kullandım) alt açma minderi,şimdilik bunlar aklıma geliyor daha sonra takıldığın bişey olursa sor mutlaka..bilgim olduğu süree yazarım...çok abartı bişey almayın ama derim,ağız bezleri,sırtına koymak için tülbentten mendiller...birde stelizatör lazım oluyor biberon,mama tabağı vs temiz tutmak için...termometre kesinlikle çok önemli,

Son düzenleme:
canım seninde laviniaebru nunda birşey çıkmıycak bebişlerde.rabbim çok büyük.allahın izniyle geçicerk hepsi.dualarımız sizinle allahım sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin.

eğer yanlış yerlere bakmadıysam şöle yazıyor
trısomy 18 tarama sonucu

bunu mu sordun güzelim
AFP 35,2
HCG 7265
uE3 1,7

birde bu tarz sonuçlar var ama istediğin burda varmı bilmiyorum
yok canım bu degil üst tarafta olması lazım yani risk 1:155 veya 1:220 gibi yazar bu kactı sende bulabilirsen lütfen yaz..

Canımcım gözün aydın, çok sevindim, darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşlara olsun..

Canım gözün aydın, bir prenses daha geliyor topiğimize, sonuçlarında iyi çıkmış, şükürler olsun, darısı hepimize...

pembedusler canım ağzına sağlık inşallah bişe çıkmaz yaa benim ikinci bebeişim olcak inşalalh ama çok tedirgin bi yirmi gün olacak ben hala etkisindeyim yaaa

canım seninde laviniaebru nunda birşey çıkmıycak bebişlerde.rabbim çok büyük.allahın izniyle geçicerk hepsi.dualarımız sizinle allahım sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım benim benimde içimde kötü bi his yok ama şu beklemek varya işte insanın kafası bu yüzden bulanıyo sadece bu bekleyiş sürecinde buna odaklanıyo..ne wardı 2 günde cıksa sonuclar..zaten cook sabırsız bi insanım..neyseki genetiklaboratuıarda esimin tanışı var sonucları en kısa zamanda halledşcem dedi..biraz içim rahat

haklısın canım beklemek zor.ama sonucu iyi olucak dedimya alalhım başka dert sıkıntı vermesin yeterki.rabbim yardımcınız olsun.hem bak tanıdıkta bulmuşsun sonuçlar yakında çıkar.

a.s.slm güzel anneler geçmişi okuyamadım doktora gidenler gidecekler güzel haberler alırlar inşallah
dünden beri fazla hareket etmemeye çalışıyorum iyiyiz şuanda bebişimle teyzeleri sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir inşallah
:CüvCüv:

canım risk faktörüm,523 çıkmıştı.canım inşş senin sonucunda temiz çıkacak ve yüzün gülecek..
canım bütün testlerin ve ultrasonun temiz çıkar inşallah üzme kendini. RABBİM büyük,herkesin yüzünü güldürsün inşşş..
sağol canımcım hemen bakıyorum netten tarifine.

gözün aydın canım ne güzel bir haber.allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
çok teşekkür ederim tatlım..amin cümlemize inşş..
canım sen,n adına na çok sevindim yaa darısıs bizim başımıza iyi haberlele geliriz inşallah bizde yaa bu arada senin ne soruın çıkmıştı amiyosentez istediler?
canım benim 2li testim yüksek çıkmıştı dr 3 lüye gerek duymadan amniyosentez istemişti,daha önce 2 düşük ve 1 sakat bebek geçmişim olduğu için uygun gördü..

Gözün aydin canim...cok sevindim...
Cok güzel haberler almissin...darisi tüm sonuc bekleyenlere insallah...

Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin...

çanım hadi gözün aydın darısı hepimize inşallah!
zeliş ne yaptı açaba,bu gün sonuçlarını alaçaktı oda?!

canım çok ama çok sevindim gözün aydın darısı test sonucu bekleyen herkezin başına inşallah.ben eminim herkezin iyi çıkıcak.rabbim salıkla kucağımıza almayı naisp etsin.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kıslar.darısı sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına..
tatlım gözünaydın.kızınıda Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..hepimiz inşallaaahh..:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar bu arada yastık işine fazla takmayın.ben 2 çocuğumdada aşağı yukarı 1 yaşına kadar yasyık kullanmadım.yatağın baş kısmına alttan minder koyup hafif yükselttim.dimdik yürüyorlar.

iyi dilelkleriniz için çok teşekkür ederim hepinize

güzelim sorduğun sanırım şu bölüm

trisomy 21 için biyokimyasal risk 1 :6204
cok sagol canım ewet benimki 155 kişide bir seninki 6bin küsür kişde bir risk yani..iyikide amniyosentez yaptrmışım diorum suan baksana seninkinde risk faktörü coook düşük benimki yüksek..bakalım hayırlı sonuclar alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…