2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sİncapcım naptın ne zaman alıyonm test sonuÇlarını bİde senİn bebeİŞİnde kaÇtane nodÜl saplandı?

Beyzade test sonucunu aldım... trisomi 18 in riski düsük; trisomi 21'in riski yuksek cıktı... Ama 2li test sonucum cok cok dusuk cıkmıstı... Bir de AFP yuksek cıktı... Doktor detaylı ultrasona 20.haftada alacak, o zamana kadar yapacak birşey yok dedi...

Benim bebekte sag lopta kocaman bir nodul var....

Senin durumların nasıl? Var mı bir gelisme...

Canım mozaikten bahsediyosan o pdung ile olmuyo..ama farklı bi çalışma yapıcaksan kakao süt ve un ile yap pudinginiiii
sağol canımcım hemen bakıyorum netten tarifine.

gözün aydın canım ne güzel bir haber.allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

canım sen,n adına na çok sevindim yaa darısıs bizim başımıza iyi haberlele geliriz inşallah bizde yaa bu arada senin ne soruın çıkmıştı amiyosentez istediler?

Gözün aydin canim...cok sevindim...
Cok güzel haberler almissin...darisi tüm sonuc bekleyenlere insallah...

Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin...

çanım hadi gözün aydın darısı hepimize inşallah!
zeliş ne yaptı açaba,bu gün sonuçlarını alaçaktı oda?!

canım aynen benim bebegim içinde beyninde iki tane kist var ama bunların hamileligin ilerleyen aylarında kaybolan kistlermiş..takip edicez dedi doktorum..insallah hiçbirimizde sorun cıkmaz

canım çok ama çok sevindim gözün aydın darısı test sonucu bekleyen herkezin başına inşallah.ben eminim herkezin iyi çıkıcak.rabbim salıkla kucağımıza almayı naisp etsin.

duyduk duymadık demeyin bebeğimin cinsiyeti belli oldu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZIM oluyor
kızları ikiliyorum gecen hafta doktorum tahmini kız demişti biraz önce başka doktordan geldim bu doktor kesin görünüyor kız dedi
allahıma şükürler olsun kalbi pıt pıt atıyor her şey yerinde 3 lü tarama sonuçlarımda süper hiç bir sorun yokmuş allaha şükürler olsun
bu arada listeye artık kız diye eklenebilirim bir de yaş 33 benim

gözünaydın canım bir prenses daha geliyor.

canım sorma valla bende hiç beklemezdim kendimden hala utanıyorum yani dün ailecek ne yaptığımızı topikteki mart anneleri biliyor artık.

hadi gözün aydın çanım..prensesin hayırlı olsun.

CANIM daha zaten yeni dogdugunda yastık kullanılmıyor dıye bılıyorum, ama ben heralde kaz tuyu yastık alırım...

gözünaydıın annelerden ii haberler gelior..test sonucların için cok sewndm.bişey sorucam kan tahlilinde down sendromu trisomi degerlerin kactı??yani bazı doktorlar gerek görüyo amniyosenteze bazılarıysa gerek görmüyo..bunu yazarmısın yani risk kacta kac cıktı..kendimiyle karsılastrmakiçin soruorum

yeğenim 2 aylık oldu ablam yeni kullanmaya başladı canım.gerçi sen bizden tecrübelisin hemen kullanılmaz dimi.
yok çanım hemen kulanılmaz zaten ançak 3-4 aylık oluna oda sırtını desteklemek için falan yoksa yastık kullanmaya ançak 1 yaşta başlarlar tam olarak!hani ben evde bulunsun diye düşündüm...belli olmazki yinede!

laviniaebruCIM ben amiyosentez yaptırmadım benim ikili ve üçlü teslerim güzel çıktı ama bebeişimin beyninde 2 tane kist var 4 ve 6 mm bunun için cumartesei detaylı usgye girijem perinolaji prof una yönlendirdi doktorum inşallah bi şe çıkmaz senin testlerin risklimi çıktı bide sende kaç tane kist var kaç mm?

ozgulcum gozun aydın canım hihoyyyt, benimkide hala gostermedi cinsiyetini bende ogrenmek istiyroummmmmm benneyaptımki
insallah darısı bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…