- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.121
Sİncapcım naptın ne zaman alıyonm test sonuÇlarını bİde senİn bebeİŞİnde kaÇtane nodÜl saplandı?
sağol canımcım hemen bakıyorum netten tarifine.Canım mozaikten bahsediyosan o pdung ile olmuyo..ama farklı bi çalışma yapıcaksan kakao süt ve un ile yap pudinginiiii
geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..RABBİM tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim rabbime şükürler olsun tahlilim tertemiz çıktı.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..rabbim tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..RABBİM tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
canım aynen benim bebegim içinde beyninde iki tane kist var ama bunların hamileligin ilerleyen aylarında kaybolan kistlermiş..takip edicez dedi doktorum..insallah hiçbirimizde sorun cıkmazBeyzade test sonucunu aldım... trisomi 18 in riski düsük; trisomi 21'in riski yuksek cıktı... Ama 2li test sonucum cok cok dusuk cıkmıstı... Bir de AFP yuksek cıktı... Doktor detaylı ultrasona 20.haftada alacak, o zamana kadar yapacak birşey yok dedi...
Benim bebekte sag lopta kocaman bir nodul var....
Senin durumların nasıl? Var mı bir gelisme...
beyzade sendemi amniyosentez yaptrdın canım..bende sonuc bekliorum..canım sen,n adına na çok sevindim yaa darısıs bizim başımıza iyi haberlele geliriz inşallah bizde yaa bu arada senin ne soruın çıkmıştı amiyosentez istediler?
canım çok ama çok sevindim gözün aydın darısı test sonucu bekleyen herkezin başına inşallah.ben eminim herkezin iyi çıkıcak.rabbim salıkla kucağımıza almayı naisp etsin.geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..RABBİM tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
gözünaydın canım bir prenses daha geliyor.duyduk duymadık demeyin bebeğimin cinsiyeti belli oldu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZIM oluyor
kızları ikiliyorum gecen hafta doktorum tahmini kız demişti biraz önce başka doktordan geldim bu doktor kesin görünüyor kız dedi
allahıma şükürler olsun kalbi pıt pıt atıyor her şey yerinde 3 lü tarama sonuçlarımda süper hiç bir sorun yokmuş allaha şükürler olsun
bu arada listeye artık kız diye eklenebilirim bir de yaş 33 benim
sorma canım vardır benim böyle takıntılarım.delimiyim neyim-tatlicadiarzu-naptın kız en sıraya mı soktun meyveleri!
canım sorma valla bende hiç beklemezdim kendimden hala utanıyorum yani dün ailecek ne yaptığımızı topikteki mart anneleri biliyor artık.aaaa panbe açmış hiç beklemezdim senden delikafadulden
canım sağlık konusu bu tabi soracağız burası neden açılmış merak ettiklerimizi sorup merakımızı gidermek paylaşmak için
yabende acıkmaya başladım demeyin artık
yada tarifini verin :icecream:
duyduk duymadık demeyin bebeğimin cinsiyeti belli oldu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZIM oluyor
kızları ikiliyorum gecen hafta doktorum tahmini kız demişti biraz önce başka doktordan geldim bu doktor kesin görünüyor kız dedi
allahıma şükürler olsun kalbi pıt pıt atıyor her şey yerinde 3 lü tarama sonuçlarımda süper hiç bir sorun yokmuş allaha şükürler olsun
yeğenim 2 aylık oldu ablam yeni kullanmaya başladı canım.gerçi sen bizden tecrübelisin hemen kullanılmaz dimi.doğru aslında hemen kullanmayaak nasılsa değilmi?şimdilik bende almasammı açaba?
evet çhiççonun var!böyle sünger gibi malzemeden üstü delikli delikli! bebişler çok terliyory o nedenle bana biraz terletir gibi geldi,sünger olduğu için birde kaz tüyü sağlıklı diyorlar,mikrofiberlerde terletmiyormuş! kafa karıştı!
gözünaydıın annelerden ii haberler gelior..test sonucların için cok sewndm.bişey sorucam kan tahlilinde down sendromu trisomi degerlerin kactı??yani bazı doktorlar gerek görüyo amniyosenteze bazılarıysa gerek görmüyo..bunu yazarmısın yani risk kacta kac cıktı..kendimiyle karsılastrmakiçin soruorumduyduk duymadık demeyin bebeğimin cinsiyeti belli oldu hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZIM oluyor
canım sorma üç hafta önce tartıldığımda yani dr tarttı 6 kilo almışım.yan yatırıp sırtını destekleriz o zaman sorun olmaz çünkü bebek dönemez çok küçük
pembe kaç kilo aldın
yok çanım hemen kulanılmaz zaten ançak 3-4 aylık oluna oda sırtını desteklemek için falan yoksa yastık kullanmaya ançak 1 yaşta başlarlar tam olarak!hani ben evde bulunsun diye düşündüm...belli olmazki yinede!yeğenim 2 aylık oldu ablam yeni kullanmaya başladı canım.gerçi sen bizden tecrübelisin hemen kullanılmaz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?