- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.221
Eşim döndüğünden beri ishalim var,
Halsizim,
Burnum akıyor,
Boğazım ağrıyor...
Ve her zaman midem bulanıyor...
Pancuben bu kadar tesadüf olur mu bilmiyorum ama eşim geldi ertesi gün birden bire grip oldum... Ateşim de var hep...
İnşallah değildir...
Allahım hayırlısını ver sen yarabbim...
Virüslerin canım başka bir insan geçmesi yani kuluçlama dönemi diyorlar buna 1 haftadır Yaaa gelir gelmez grip olmanı ona bağlama balımmm yaaa iyi düşün sen
Canım 1. dereceden temas olmadan test yapmıyormus numune hastanesi...
Tek tahlil yapan yer de numune hastanesi zaten...
Eşim bugün yaptırıyor... Eşimde çıkmadan bana test yapmıyorlarmış...
Bana geçmemiştir değil mi pancuben?
Hatta eşim de kapmamıştır... Sadece arkadaşı hastadır... Di mi?[/QU
Canım Sakin ol ve zaten böyle bisey olsa ki bence olmayacak tedavisi var en azından ikincisi gribin en kötü belirtisi bilincin bile kaybolması halsizlik yorgunluk kusma ama dediğim gibi yüksek ateş en çok belirgin olan ....
Eşin de de bisey çıkmayacak sende de çıkmayacak ama eşinin arkadaşına kesin mi dediler DOMUZ gribi görüldü diye? bundan tam emin olmak lazım..Belirtilerden de emin olmak için de hastanede müşade altına alınması gerekiliyor
olsun sen hamilesin sonuçta bir önceliğin var...
durumunu anlatırsan yaparlar bence bu stresi yaşamaktansa gider bir şekilde yaptırırdım emin ol.
hepte senin başına geliyo böyle şeyler bi rahat ol yaa...
telaşlanma şimdi ama önlemini al..ateşimiz normaldede yüksek zaten diğer inssanlardan 2-3 derece e havada grip havası herkes hasta.öyle kötü düşünüp kendini sıkma ama hastaneye bi git derim dinlersen.
kızlar,
perişan haldeyim... :a015:
Eşim iki hafta önce iş için ankara dışına çıkmıştı ya hani... Aslında yurtdışına çıkmıştı....
Iş yerinden beraber gittiği arkadaşında dün domuz gribi çıktı... Bugün eşimde kan vermeye gitti.
Ama geçen hafta boyunca ben de griptim ve bütün belirtiler vardı bende:çok üzgünüm:
Galiba ben de eşimden kaptım...
Domuz gribi gebeliğin bitirilmesi gerekn bir hastalık mı? Bilen var mı?
Bana geçmemiştir değil mi pancuben?
Hatta eşim de kapmamıştır... Sadece arkadaşı hastadır... Di mi?[/QU
Canım Sakin ol ve zaten böyle bisey olsa ki bence olmayacak tedavisi var en azından ikincisi gribin en kötü belirtisi bilincin bile kaybolması halsizlik yorgunluk kusma ama dediğim gibi yüksek ateş en çok belirgin olan ....
Eşin de de bisey çıkmayacak sende de çıkmayacak ama eşinin arkadaşına kesin mi dediler DOMUZ gribi görüldü diye? bundan tam emin olmak lazım..Belirtilerden de emin olmak için de hastanede müşade altına alınması gerekiliyor
Pancuben, evet ona kesin demişler... Hatta hastalık gerileme sürecindeymiş onda, ondan dolayı 2 hafta evde yat, şu ilaçları al demişler....
Eşime sordum, buradan gidişte, uçakta, romada, konferansta, dönüşte hep beraberlermiş, bir tek ayrı yatakta yatmışlar o grip çıkan adamla...
Pancuben, evet ona kesin demişler... Hatta hastalık gerileme sürecindeymiş onda, ondan dolayı 2 hafta evde yat, şu ilaçları al demişler....
Eşime sordum, buradan gidişte, uçakta, romada, konferansta, dönüşte hep beraberlermiş, bir tek ayrı yatakta yatmışlar o grip çıkan adamla...
İyi haber gerileme varsa canım yani adam iyileşiyor baksana sizde maske bulundurun evde ne olur olmaz..Eczanelerde satarlar canım yaaa benim bildiğimde artık havalanlarında ateş kontrolü yapıyorlar yapmamışlar mı hiç heleki yurt dışından gelenlereklava:
İyi haber gerileme varsa canım yani adam iyileşiyor baksana sizde maske bulundurun evde ne olur olmaz..Eczanelerde satarlar canım yaaa benim bildiğimde artık havalanlarında ateş kontrolü yapıyorlar yapmamışlar mı hiç heleki yurt dışından gelenlereklava:
Canım eşimin önceki gidişlerinden evde maske, el jeli falan var...
Evet, iyi tarafı adam iyileşiyor... Belki bizde çıksa bile sorun yaşamayacağız...
Evet, o kontrol işini ben de anlamadım... Eşim çünkü anlatıyordu ilk geldiğinde, Aydın jetlog oldu, nasıl grip oldu bir görsen diye... Meğer adamı seyehat tutmamış, adam domuz gribi olmuş...
canım inşallah güzel haberler alıcaksın.allah yardımcın olsun.arkadaşlar malesef benim sonucum çıkmamış bugün hastaneyi aradım cuma günü arayın dedi inanırmısınız artık değil gün saniye bile beklemeye mecalim kalmadı inşallah sonu hayırlı olur..
canım günyadın eyüp ekiciyi duydum bnede.ama çok pahalı olduğunu biliyorum.ayrıntılı ultr dr hastanede bakıcak.cd vericek tek farkı renkli değil.eyüp ekicininki renkliymiş.açıcası dr bakmasaydı gitmiycektim ayrıntılıya.360 istiyormuş galiba.günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.
ayrıntılı usg ye gidenler biraz anlatılırlar mı? ayrıca Ankaralılar EYÜP EKİCİ ye giden var mı?
hoşçakalın....
canım gözünaydın bir prens daha geliyor.çilolatanın faydalarını ben her ultr.girmeden yediğim için görüyorum.allaha sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin canım.merhaba canlar ben eve yeni geldim ablamdaydım bütün gün
Küçük Bey Bizi 12 ye kadar hastane tuttu sırtını dönmüş uyuyordu uyanması için çikolata yedim biraz gezindim sonunda doktor beklenileni gördü erkekiniz oluyor kesin dedi... inşallah
3'lü testi yaptırmaya gerek duymadı
Bel ağrılarım için bir vitamin yazdı kalsiyum içeren
Kullan bir daha ki ay görüşelim dedi eğer aynıysa nörolojik bir muayne olman gerekir dedi...
Bu arada hepinizi kocamaan teşekkürler iyi dilekleriniz için iyi ki varsınız...opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun getirme aklına öyle şeyler.allah korusun.bence normal bir girbal enfeksiyon geçiyorsun.genede gidip bir kan ver.dualrımız sneinle canım.Kızlar,
Perişan haldeyim... :a015:
Eşim iki hafta önce iş için Ankara dışına çıkmıştı ya hani... Aslında yurtdışına çıkmıştı....
İş yerinden beraber gittiği arkadaşında dün domuz gribi çıktı... Bugün eşimde kan vermeye gitti.
Ama geçen hafta boyunca ben de griptim ve bütün belirtiler vardı bende:çok üzgünüm:
Galiba ben de eşimden kaptım...
Domuz gribi gebeliğin bitirilmesi gerekn bir hastalık mı? Bİlen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?