2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dilacım, teşekkürler arkadaşım, üye oldum, Chicco nun ürünlerine bakıyorum şimdi :)) Park yatak hoşuma gitti doğrusu :))

sinpac çok geçmiş olsun arkadaşım.lütfen kötü düşünme.zaten baksana olan adamda iyileşiyormuş.ve zaten çok ileri düzeyde olmadıkça tedavi edilebiliyor.ama dilerim böylr birşeye gerek kalmaz ve eşindede sendede çıkmaz.allah korusun.

günaydın hepinize arkadaşalar.güzel bir gün olmasını diliyorum herkes için.
doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın.eğer gidecek olanlar varsa onlarda inşaallah iyi haberlerle dönerler.

İnşallah yaz, teşekkürler...

2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....

GÖZÜN AYDIN CANIMMM .. ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BEKLEMEK GERÇEKTEN ZOR . AMİNNN HEPİMİZİN EVLADINI AMİN.. :Saruboceq:

hepinize yolladım ulaşmayan olduysa tekrar yazın bidaha yollarım kıslar...
burda süper indirimler oluyo bazı markalarda.

GÖZÜN AYDIN CANIMMM .. ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BEKLEMEK GERÇEKTEN ZOR . AMİNNN HEPİMİZİN EVLADINI AMİN.. :Saruboceq:

Sağol canım beklemek zor gerçektende.Hele doktor incelerken korkulu gözlerle doktora bakmak.... Şükürler olsun Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla hyırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.

canım iyi yapmışsın başka dr gitmekle.en azından için rahatladı.inşallah bütün arkadaşlarımızın iyi çıkar sonuçları.allah sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin bebişlerimiz.

Bu arada kızlar bugÜn mother care ındırım gÜnÜ.ben ÖĞlen gıtmeyı dÜŞÜnÜyorum yÜzde 70 yÜzde 50 ındırım var.haberınız olsun.

Gözün aydın canım, beklemek gerçekten zor, sonuç olumlu çıkmış bak, her riske aldanıpta kendimizi üzmeyelim boşver, senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun, özele nereye gittin ve fiyat nedir, biraz bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…