- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.241
Canım gitmeyi istiyorum ama hastane test yapmıyor, dalga gecip gonderiyor... Baska test yapan yer de yok... Esimde cıkıp cıkmadıgı yarın belli olacak... Yarına kadar ben de ogrenemeyecegim...
Neyse hadi guzel seyler konusalım su siteye beni de uye yapsana...:smiley-cool:
oki yolladım bana haber edin geldiyse.bende sebiom sizi
canım çok geçmiş olsun getirme aklına öyle şeyler.allah korusun.bence normal bir girbal enfeksiyon geçiyorsun.genede gidip bir kan ver.dualrımız sneinle canım.
sinpac çok geçmiş olsun arkadaşım.lütfen kötü düşünme.zaten baksana olan adamda iyileşiyormuş.ve zaten çok ileri düzeyde olmadıkça tedavi edilebiliyor.ama dilerim böylr birşeye gerek kalmaz ve eşindede sendede çıkmaz.allah korusun.
oki yolladım bana haber edin geldiyse.bende sebiom sizi
2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
GÖZÜN AYDIN CANIMMM .. ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BEKLEMEK GERÇEKTEN ZOR . AMİNNN HEPİMİZİN EVLADINI AMİN.. :Saruboceq:
hepinize yolladım ulaşmayan olduysa tekrar yazın bidaha yollarım kıslar...
burda süper indirimler oluyo bazı markalarda.
2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.rabbim hepimizin evladını korusun....
canım iyi yapmışsın başka dr gitmekle.en azından için rahatladı.inşallah bütün arkadaşlarımızın iyi çıkar sonuçları.allah sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin bebişlerimiz.2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.
2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?