- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.261
BENDE SOL TARAFIMA YATTIĞIMDA ÇOK AĞRI OLUYOR KABURGAM BATIYO RESMEN
demekki normal birşey korkmaya gerek yok
doktor beklenileni gördü erkekiniz oluyor kesin dedi... inşallah
hayırlı olsun canım oğluşun
günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.
ayrıntılı usg ye gidenler biraz anlatılırlar mı? ayrıca Ankaralılar EYÜP EKİCİ ye giden var mı?
hoşçakalın....
canım ben ankaradayım ama doktorum bana ayrıntılıya bile yönlendirmedi acaba hangi aya kadar gidiliyor acaba
eyüp beyi bilmiyorum ama ben lütfü beye gidicem doktorum onu önerdi eğer istersen adresini alırım...
ama bende daha gitmedim randevumuz 24 ünde canım.
selam dila o doktor nasılmış ücreti ne kadar?
Kızlar,
Perişan haldeyim... :a015:
Eşim iki hafta önce iş için Ankara dışına çıkmıştı ya hani... Aslında yurtdışına çıkmıştı....
İş yerinden beraber gittiği arkadaşında dün domuz gribi çıktı... Bugün eşimde kan vermeye gitti.
Ama geçen hafta boyunca ben de griptim ve bütün belirtiler vardı bende:çok üzgünüm:
Galiba ben de eşimden kaptım...
Domuz gribi gebeliğin bitirilmesi gerekn bir hastalık mı? Bİlen var mı?
canım çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz bende gribim eşimden geçti.
iştahsızlık varmı sende belirtisi oymuş ateş olmayabiliyormuş ama korkma bence gebelik sonlandırılmaz çünkü bazıları ayakta hissetmeden farkına varmadan geçiriyormuş inşallah temiz çıkar eşinin sonuçları için rahatlar.
2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
gözün aydın megyann
NILUFERSAHH;simenay, yaz,, pempegül selam
çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.
canım iyi yapmışsın başka dr gitmekle.en azından için rahatladı.inşallah bütün arkadaşlarımızın iyi çıkar sonuçları.allah sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin bebişlerimiz.
hepinize yolladım ulaşmayan olduysa tekrar yazın bidaha yollarım kıslar...
burda süper indirimler oluyo bazı markalarda.
Bu arada kızlar bugÜn mother care İndİrİm gÜnÜ.ben ÖĞlen gİtmeyİ dÜŞÜnÜyorum yÜzde 70 yÜzde 50 İndİrİm var.haberİnİz olsun.
gözün aydın canım eminim beklemek zor olacaktır en iyisini yapmışsın.sonuçlarının iyi olması çok güzel.2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
inşallah sende iyi haberler alırın sonuçlar güzel olur canım.çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.
sanada selamlar canım nasılsın.benim bebeğim oynuyor da bu iki gündür çok değil araada bir.bende endişeleniyorum umarım iyidir meleğim.seninki ne alemde?sizlerinki sürekli hareket ediyor mu?kaydirigubbakcemile2 zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın herkese kızlşar bende çok korkuyorum domuz gribinden güzel şeylerden bahsedelim bebişler tepikliyormu?
Gözün aydın canım, beklemek gerçekten zor, sonuç olumlu çıkmış bak, her riske aldanıpta kendimizi üzmeyelim boşver, senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun, özele nereye gittin ve fiyat nedir, biraz bilgi verir misin?
frambuaz canım bende ayynen risk yüksek cıkmıstı amniyosentez yaptrdım dün..eşimin genetik laboratuar uzmanı arkadaşı var bu amniyosentez sonuclarını inceleyen..eger böyle bişeye karar werirsen sakın korkma cünkü ailede herhengi bi down sendromu olmadıgı takdirde sonuclar yuzde 90 temiz cıkıomuş canım..ben biraz daha rahatladım en azından..insallah saglıklı sonuclar alırsın canım
Beklemek çok zor di mi... Bizim 20. haftaya kadar beklememiz gerekiyomuş ne yazıkki..2 gün önce 3 lü testimde risk çıktığını söyledi doktor.Ayrıntılı ultrason tarihime 1 ay vardı doktor özel bir yere gitmemi tavsiye etti.Gittik eşimle stresli ve insanı geren bir durum gerçektende.Doktor baktı bayağı inceledi ayrıntılıda çok şükür olumlu çıktı sonuç biraz olsun rahat döndük eve.1 ay boyunca bekleseydim belki her geçen gün benim için dahada zor olacak strese girecektim.Rabbim hepimizin evladını korusun....
hepinize yolladım ulaşmayan olduysa tekrar yazın bidaha yollarım kıslar...
burda süper indirimler oluyo bazı markalarda.
markofoniye daha öceden üyeydim bende.dün gördüm indirimi.acaba diyorum şu kaucık biberonlar iyimi kızlar.alsammı acaba.
kaydirigubbakcemile2 zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın herkese kızlşar bende çok korkuyorum domuz gribinden güzel şeylerden bahsedelim bebişler tepikliyormu?
canım selam sanırım pembegül derken bana söyledin:umursamaz:.demekki normal birşey korkmaya gerek yok
hayırlı olsun canım oğluşun
canım ben ankaradayım ama doktorum bana ayrıntılıya bile yönlendirmedi acaba hangi aya kadar gidiliyor acaba
selam dila o doktor nasılmış ücreti ne kadar?
canım çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz bende gribim eşimden geçti.
iştahsızlık varmı sende belirtisi oymuş ateş olmayabiliyormuş ama korkma bence gebelik sonlandırılmaz çünkü bazıları ayakta hissetmeden farkına varmadan geçiriyormuş inşallah temiz çıkar eşinin sonuçları için rahatlar.
gözün aydın megyann
ayrıntılı ultr.kendin istersne giriyorsun.eyüp ekici çok pahalı ona gitmiycem ben sağolsun kendi dr alıcak beni.22.haftadan sonra alıyor ayrıntılya.
Senin adına çok sevindim canım..
İnşallah ben de amniyosenteze gerek kalmadan iyi haberler alırım..
Beklemek çok zor di mi... Bizim 20. haftaya kadar beklememiz gerekiyomuş ne yazıkki..
Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah başka pürüz çıkmaz da bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin..
Darısı da bana...
Ben geç kaldım sanırım..???
ben armadaya gidicem canım.nerede pembe mother care
canım üzülme ben kötü birşey öıkıcapını dşünmüyorum hem 2 li testin iyi çıkmış.allah korusun.snein meleğin inatçı anlaşıan yada kız özellikle göstermiyor.nolur üüzlme dualarımız seninle.kızlar merhaba,
bugun hiç ama hiç iyi degilim ve aglamaktan gozlerim kızardı senağlama
sabah kontrolumuz vardı, 3lu test sonucumuza doktorumuza gosterecektık, ama test sonucum, 1:630 cıktı benneyaptımki
ve bu benım moralımı ınanılmaz bozdu,
doktorum 2 lı testının sonucu cok ıyıydı o yuzden senden amnıyo sıvısı ıstemıcem, 6 kasımda detaylı ultrasona gırecegın ıcın orada zaten bır sorun cıkarsa hemen yaptırırız amnıyoyu dedı, ama iste bebek anne karnına dustugu anda o inanılmaz duyguyu hıssedıosun, ve kotu bır sey olabılme dusuncesı bıle sızı alt ust edebılıyor...
ayrıca cınsıyetını hala gostermedıgı ıcın , bugun kontrolde tekrar baktı ultrasona ıkıdır goruyorum bu ay fakat ıkısınde de hep yatıodu doktor bugun uyandırmaya calıstı karnımı durttu ama bacaklarını bır turlu acmadı
offf kızlar cok moralım bozuk senağlama
kızlar merhaba,
bugun hiç ama hiç iyi degilim ve aglamaktan gozlerim kızardı senağlama
sabah kontrolumuz vardı, 3lu test sonucumuza doktorumuza gosterecektık, ama test sonucum, 1:630 cıktı benneyaptımki
ve bu benım moralımı ınanılmaz bozdu,
doktorum 2 lı testının sonucu cok ıyıydı o yuzden senden amnıyo sıvısı ıstemıcem, 6 kasımda detaylı ultrasona gırecegın ıcın orada zaten bır sorun cıkarsa hemen yaptırırız amnıyoyu dedı, ama iste bebek anne karnına dustugu anda o inanılmaz duyguyu hıssedıosun, ve kotu bır sey olabılme dusuncesı bıle sızı alt ust edebılıyor...
ayrıca cınsıyetını hala gostermedıgı ıcın , bugun kontrolde tekrar baktı ultrasona ıkıdır goruyorum bu ay fakat ıkısınde de hep yatıodu doktor bugun uyandırmaya calıstı karnımı durttu ama bacaklarını bır turlu acmadı
offf kızlar cok moralım bozuk senağlama
evey canım armada da her ayın onubeşi oluyor.ama ben akşam üstü gidicem sanırım çünkü bakya gitmem lazım para çekmek için.mutlu sende gel hep beraber gidelim armadada galiba...pembik çabuk kıs ona göre yemeğe çıkıcam yada çıkmicam...
Slmm arkadaşlar nasılsınız uzun süredir giremedim geçmişide okuyamadım herşey yolundadır umarım güzel anneler bebişlerinde bi sorun yoktur.
Biz iyiyiz çok şükür teyzeleri oğluşum büyüyor şu an 18 cm 200 gr olmuşuz 4 lü testimiz yapıldı önümüzdeki hafta çıkıcak sonuçları bu kontrolde bana güldü oğlum harikaydı inanamadım çığlık attım doktoruma gülüyor diye harikaydı yolu yarıladık herkes için en hayırlısı olsun arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?