2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile2 zemuszemus opuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlşar bende çok korkuyorum domuz gribinden güzel şeylerden bahsedelim bebişler tepikliyormu?

çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.

İnş. sizde mutlu haberlerle dönersiniz canım.Yalnız 3 lü testte risk falan çıkarsa korkma sakın.Git ayrıntılıya baktır için rahat etsin.Doktor bana riski anlatıp bir sonraki aşamalrı saymaya başlayınca (4lü tarama,amniyosentez vs) dinledim ve istemiyorum dedim.Tam çıkarken 'tebrik ederim metanetiniz ve sakinliğiniz için'dedi.Aslında sakin değildim sadece bu taramalarda genelde hep bir sorun çıkacağı bilinciyle gitmiştim.Birde elimdeki kağıtta riski okumuştum ne diyeceğini biraz olsun biliyordum.Ne gelirse haktan diyerek gittim.Ama eşim benim kadar sakin değildi birden panikledi ve 1 saat içinde ayrıntılya girdik.Gerçi iyide oldu çok şükür.Normalde tam tersi kişilikleriz ama gebelikte değişiyor demekki baba adayları daha da telaşlı tipler olıyor.Onların telaşı bizede yansıyor haliyle.Birden sinir harbi yaşadık trafikte gelene geçene çattı herkesle kavga etti.En sonunda doldum doldum ultrasonda bebeğimi hıçkırırken görünce ağlamaya başladım.Neyse çok şükür Rabbime iyiyiz.Allah hepimize avlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Hiç bir şey garanti değil her an ne yaşayacağımızı bilemiyoruz...

Slmm arkadaşlar nasılsınız uzun süredir giremedim geçmişide okuyamadım herşey yolundadır umarım güzel anneler bebişlerinde bi sorun yoktur.
Biz iyiyiz çok şükür teyzeleri oğluşum büyüyor şu an 18 cm 200 gr olmuşuz 4 lü testimiz yapıldı önümüzdeki hafta çıkıcak sonuçları bu kontrolde bana güldü oğlum harikaydı inanamadım çığlık attım doktoruma gülüyor diye harikaydı yolu yarıladık herkes için en hayırlısı olsun arkadaşlar..

gözün aydın canım eminim beklemek zor olacaktır en iyisini yapmışsın.sonuçlarının iyi olması çok güzel.
çok sevindim sağlıkla gelir inşallah. Benimde haftaya salı 3'lü test yapılacak.
inşallah sende iyi haberler alırın sonuçlar güzel olur canım.
kaydirigubbakcemile2 zemuszemus opuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlşar bende çok korkuyorum domuz gribinden güzel şeylerden bahsedelim bebişler tepikliyormu?
NILUFERSAHH;simenay, yaz,, pempegül selam
sanada selamlar canım nasılsın.benim bebeğim oynuyor da bu iki gündür çok değil araada bir.bende endişeleniyorum umarım iyidir meleğim.seninki ne alemde?sizlerinki sürekli hareket ediyor mu?

Son düzenleme:

Canım ankarada eyüp ekiciye gittim sakarya caddesinde yeri.Ücreti biraz pahalı 260 ytl ama en azından beklemedik.3 boyutluda bakıyor ultrason resimlerini ve 1 sayfa rapor veriyor bebekle ilgili.Cd vermiyor.Verse çok iyi olurdu aslında çünkü çok uzun süre izledik ekranda şimdi evde izliyor olmayı isterdim doğrusu...Kalp atışlarını falan dinletti şükürler olsun ....

Senin adına çok sevindim canım..
İnşallah ben de amniyosenteze gerek kalmadan iyi haberler alırım..

Beklemek çok zor di mi... Bizim 20. haftaya kadar beklememiz gerekiyomuş ne yazıkki..
Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah başka pürüz çıkmaz da bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin..
Darısı da bana...

hepinize yolladım ulaşmayan olduysa tekrar yazın bidaha yollarım kıslar...
burda süper indirimler oluyo bazı markalarda.

Ben geç kaldım sanırım..???

kızlar merhaba,
bugun hiç ama hiç iyi degilim ve aglamaktan gozlerim kızardı senağlama
sabah kontrolumuz vardı, 3lu test sonucumuza doktorumuza gosterecektık, ama test sonucum, 1:630 cıktı benneyaptımki
ve bu benım moralımı ınanılmaz bozdu,
doktorum 2 lı testının sonucu cok ıyıydı o yuzden senden amnıyo sıvısı ıstemıcem, 6 kasımda detaylı ultrasona gırecegın ıcın orada zaten bır sorun cıkarsa hemen yaptırırız amnıyoyu dedı, ama iste bebek anne karnına dustugu anda o inanılmaz duyguyu hıssedıosun, ve kotu bır sey olabılme dusuncesı bıle sızı alt ust edebılıyor...
ayrıca cınsıyetını hala gostermedıgı ıcın , bugun kontrolde tekrar baktı ultrasona ıkıdır goruyorum bu ay fakat ıkısınde de hep yatıodu doktor bugun uyandırmaya calıstı karnımı durttu ama bacaklarını bır turlu acmadı
offf kızlar cok moralım bozuk senağlama

kız öğlen beraber gidekmi pembecik?
mutlucum bilmiyorumki kaç para bizimkiler ödüyoya hiç sormadım sadece doktorum onu önerdi 2.bir göz iyi olur dedi...
pembik benim öğle tatilim 12,30 da başlıyo buluşup gidek istersen...

Korkma canım inş. senin sonuçlarında iyi gelir.

mutlu sende gel hep beraber gidelim armadada galiba...pembik çabuk kıs ona göre yemeğe çıkıcam yada çıkmicam...

canım üzülme ben kötü birşey öıkıcapını dşünmüyorum hem 2 li testin iyi çıkmış.allah korusun.snein meleğin inatçı anlaşıan yada kız özellikle göstermiyor.nolur üüzlme dualarımız seninle.

Canım hiç moralini bozma benimki 110 da 1 çıktı.Hemen amniyosentez sözleri geçmeye başladı.Ayrıntılıya girdik emin olmak için çok şükür doktor olumlu şeyler söyleyince gerek kalmadı.Sıkma canını.Ayrıntılıya gir birde bakalım....

canımm merhaba sanırım sen bizden biraz ilerdesin hamilelik dönemi oalrak 4lü testleri ntarihine bizde biraz dha var ve mesela ben 3 ekimde gittiğimde henüz gülecek akdar olamıştı bebğim :) ama 31 eki mm-kontrol tarihi 31 ekim inşallah bizede böyle bir jest yapar meleğimiz :) bebebğinin sağlık durumu benide çok mutlu etti böyle güsel haberler yüzümüzü güldürüyor mevlam ehrkese nasip etsin seninkinide daim etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…