- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.841
pişt seyyal güzel güzel yemekler yap masayı güzel hazırla mum koy iki tane ayyyyy güzel gecelikler giy...
alllaaahh bu akşam yer yerinden oynar..iyiki karnımızda bitane varken bidaa hamile kalamıyos.
pişt seyyal güzel güzel yemekler yap masayı güzel hazırla mum koy iki tane ayyyyy güzel gecelikler giy...
alllaaahh bu akşam yer yerinden oynar..iyiki karnımızda bitane varken bidaa hamile kalamıyos.
şimdilik ikimizinde tereddütsüz kafasının yattığı tek isim :))dimple bence ensar hem değişik hem anlamlı
ayy Allah razı olsun ne güzel bir dua.. aminnn opuyorumnanaktan senin de cümlesinin de :1hug:rica ederim arkadaşlar :) ben de özellikle bazılarına çok güldüm paylaşmak istedim.....
dimplehawk canım hepsi birbirinden güzel isimler ama Furkan adında ne kadar öğrencim olduysa pek bi yaramazlar ne hikmetse :) Yusuf ismini ben çok beğeniyorum ... adı ne olursa olsun Yusuf yüzlü peygamber ahlaklı olsun inşallah oğlun.....
ya seyyalcim ya sen şimdi akşam eşinlesin dimi yaaaa offfffff bende çatlayımda patlayım yaaaaaaaa senağlama
delisin sen deliii :):):): şimdik şöyle söyliyim birazdan kuaförde randevum var saten gecelikelrimde hazır canım istediği yemekelride hazırladım amaaaaa mum olayına giremem çünki evde değil annemelrde kalıyorum kocam geldiğinde eve geçiyrouz evin halide öyle romantik bir ortama uyacak gibi değil herşey üstü örtülü felanama gerçekten bu ikinci hamileliğin olamamsı güsel :):):):)::):):
Dİmplecım bende furkan diyorumm :)
herkes farklı ısmı begenıyor kafan karısacak sımdı
ayy aynen kafam karıştı gerçekten -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3BENCE YUSUFbuyrunnnnnnnnn
tatlım berra yı da düşün derim yerimsenibenBence kız ismi duru erkek ismide yusfu güsel kıslarr :)):):):
Bizde beril düşünüyoruz galiba öyle oalcka ama hala pek içime sindiremedim hala güsel b iism bulursam değiştirme imkanımız var kocacımda beğenirse :):)
:roflol: :lepi:pişt seyyal güzel güzel yemekler yap masayı güzel hazırla mum koy iki tane ayyyyy güzel gecelikler giy...
sende annende kaldığın odaya önceden mum götür koy sanki annen bilmicek akşam ne halt yediğini...ben olsam gelir gelmez atlardım yemek falan yemeden hehe.
kıslar be çıkıyorumm hepinizi kocaman öpüyorum artık pazar günü görüşürüz beni teselli edersiniz pazar sabah 10 da gönderiyorummm:
çookk iyi tatiller seyyalcimmgece birde geliyor zaten direk tam atlaamlık saat yemeğinide yesin gelsin dimi ama :):):):): canım arabala gidip onu yoldan alacağım ordan da eve geçeceğiz öpüyorum sni kocaman dua edin bize güsel bi haftasonu geçsin ve yarın ebeğimin sonuçları güsel çıksınnn ):):):):
gece birde geliyor zaten direk tam atlaamlık saat yemeğinide yesin gelsin dimi ama :):):):): canım arabala gidip onu yoldan alacağım ordan da eve geçeceğiz öpüyorum sni kocaman dua edin bize güsel bi haftasonu geçsin ve yarın ebeğimin sonuçları güsel çıksınnn ):):):):
tamam hepimis öğrendik gece nabıcanı...
canım benim allah kavuştursun bidaha ayırmasın bebikinin sonuçlarıda güsel çıksın inşallah...yarın benimde doktor randevum var kıslar bende kaçar...
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...
yusuf koyma bence hani varya yusuf yusuf diye dalga geçenler o anlamda
bencede :lepi:
snow arkadaşım paylaştığın komediler için tşk, bazıları gerçekten güldürdü :roflol:
hazır konu isimlerden açılmışken
benimkilere de bi bakıverin sengözlerimebaksanab
sevgili kocacım bu konuda çok sabit fikirli, ona isim beğendirmek çok zor;
dolayısıyla onun beğendiği isimler üzerinden gidiyoruz
*furkan (anlamını çok beğeniyorum)
*yusuf (yusuf peygamber gibi güzel ahlaklı olması niyetiyle düşünüyoruz)
*ensar (peygamberimizi hatırlattığı için çok anlamlı bir isim)
siz hangisini beğendiniz?
ya seyyalcim ya sen şimdi akşam eşinlesin dimi yaaaa offfffff bende çatlayımda patlayım yaaaaaaaa senağlama
öyle deme güsel,varmış öle hamile kalan,geçen ay gazete ve haberlerde çıktı görmedin sanırım,doğum yapıcak 4-5 ay sonra yine doğum yapıcakmış
gebeyken gebe kalmış yavrum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?