2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pişt seyyal güzel güzel yemekler yap masayı güzel hazırla mum koy iki tane ayyyyy güzel gecelikler giy...
alllaaahh bu akşam yer yerinden oynar..iyiki karnımızda bitane varken bidaa hamile kalamıyos.

pişt seyyal güzel güzel yemekler yap masayı güzel hazırla mum koy iki tane ayyyyy güzel gecelikler giy...
alllaaahh bu akşam yer yerinden oynar..iyiki karnımızda bitane varken bidaa hamile kalamıyos.

delisin sen deliii :):):): şimdik şöyle söyliyim birazdan kuaförde randevum var saten gecelikelrimde hazır canım istediği yemekelride hazırladım amaaaaa mum olayına giremem çünki evde değil annemelrde kalıyorum kocam geldiğinde eve geçiyrouz evin halide öyle romantik bir ortama uyacak gibi değil herşey üstü örtülü felan ama gerçekten bu ikinci hamileliğin olamamsı güsel :):):):)::):):

dimple bence ensar hem değişik hem anlamlı
şimdilik ikimizinde tereddütsüz kafasının yattığı tek isim :))
ayy Allah razı olsun ne güzel bir dua.. aminnn opuyorumnanaktan senin de cümlesinin de :1hug:
demek Furkan lar yaramaz oluyor hee :)

Yusuf ismi güzel gerçekten, sanki saflığı temizliği simgeliyor.

ya seyyalcim ya sen şimdi akşam eşinlesin dimi yaaaa offfffff bende çatlayımda patlayım yaaaaaaaa senağlama

canımmm nolurrr sakın üzme kendiniiiii biizmde rtık son bundan sonra ya 3 ayı beklicezzz

asıl buluşmamız ocakta canım benim mevlam o zamanın huuzurnu eksik etmesin o ve ondna sonrası hep iyi geçsin inşallahhhhh

sende annende kaldığın odaya önceden mum götür koy sanki annen bilmicek akşam ne halt yediğini...ben olsam gelir gelmez atlardım yemek falan yemeden hehe.

Dİmplecım bende furkan diyorumm :)
herkes farklı ısmı begenıyor kafan karısacak sımdı

BENCE YUSUFbuyrunnnnnnnnn
ayy aynen kafam karıştı gerçekten -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
tatlım berra yı da düşün derim yerimseniben
:roflol: :lepi:

sende annende kaldığın odaya önceden mum götür koy sanki annen bilmicek akşam ne halt yediğini...ben olsam gelir gelmez atlardım yemek falan yemeden hehe.

gece birde geliyor zaten direk tam atlaamlık saat yemeğinide yesin gelsin dimi ama :):):):): canım arabala gidip onu yoldan alacağım ordan da eve geçeceğiz öpüyorum sni kocaman dua edin bize güsel bi haftasonu geçsin ve yarın ebeğimin sonuçları güsel çıksınnn ):):):):

kıslar be çıkıyorumm hepinizi kocaman öpüyorum artık pazar günü görüşürüz beni teselli edersiniz pazar sabah 10 da gönderiyorummm :

hadi cnm iyi akşamlar ikigünü iyi değerlendirin kendine iyi bak allah tekrar ve sonsuza kadar kavuşmanızı nasip etsin inşallah mutlu haftasonları sana cnm iyi tatillerrrrr :lepi:

çookk iyi tatiller seyyalcimm
şimdilik doya doya sarıl kocacına
ocakta senin yanında az kaldı :lepi:

tamam hepimis öğrendik gece nabıcanı...
canım benim allah kavuştursun bidaha ayırmasın bebikinin sonuçlarıda güsel çıksın inşallah...yarın benimde doktor randevum var kıslar bende kaçar...
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...

:roflol::roflol::roflol:
Sen çok rezil bir insansın.... Utanmaz dila...

yusuf koyma bence hani varya yusuf yusuf diye dalga geçenler o anlamda

öyle deme güsel,varmış öle hamile kalan,geçen ay gazete ve haberlerde çıktı görmedin sanırım,doğum yapıcak 4-5 ay sonra yine doğum yapıcakmış
gebeyken gebe kalmış yavrum:dance:

kızlar hepinize iyi akşamlar hepinizi öpyürum kocaman
dimple iyi bak kendine çabucak iyileş
dra gidicek olanlar tertemiz,sağlıklı,hayırlı haberlele gelin inşallah,
seyyal hadi tekrar gözün aydın
hepinizi ve bebikleri öptüm kocaman
görüşmek dileğiyle byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hepinize iyi akşamlar kızlar.dünden beri giremedim.geçmişe pek bakamadım herkesşn iyi olmasını umuyorum.veee hepimize iyi haftasonları diliyorum.opuyorumnanaktan

YAWW bu geçmişi okurken inanın cok güldümsırnaşık şey cok alemsiniz kızlar yaaa
seviyorum valla hepiniizi :içelim:
ama ben bi garip hissediyorum kendimi, kocamı yanıma yaklastırmıyorum evlendigimizden beri, cok garip bi huy geldi bana , bırakın yanaştırmayı aynı yatakta bile yatmıyoruzzz :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…