2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan yarıyı bitirdik şükür ben öğrendiğim günden beri söylediğin gibi düşünüyorum :ecrin_bebek: bizim bebikimiz sürpriz bi bebek oldu bize tam böyle askerlik işleriyle uğraşırkenki koşuşturmalarda öğrendik bende eşime aynı şeyi söyledim allahım yanlız beklememi istemedi demiştim herşeyin hayırlısı yanlız kalsaydım hiç vakit geçiremezdim galiba ama şimdi ben konuşuyorum yavruşum tekmeyle cevap veriyor allaha şükürler olsun

efet bende çalışmıştım orda çook eskiden...
öyle yapıyolar.hamileyim doktor işlerim var kesinlikle bidaha aramayın de.olumlu konuşursan biz sizi bidaha ararıs derler.

aaa çok sinir oldum yaaa!kadoına kırmadan yok diyorum anlamıyor,bi daha ararsa kırıçı olmak zorunda kalaçağım...hiç sevmediğim şey ama sıkıyorlar sonunda!

Gel yol canım... Zaten bir tek senin yolmadığın eksik kaldı...

Yangın merdivenlerimiz mi? Öyle bir merdivenimiz mi var ki?

dimplehawk CANIM benim cok cok gecmis olsun, cok dikakt et kendine..
çok sağol handecimm opuyorumnanaktan Şeniz
kızlar eşim tutturmuş kzın ismi öykü ya da nil olsun diye
sizce bu iki isim nasıl
ya da hangisi güsel
öykü tabiki :lepi:
eğer çok içine sinmediyse sen de araştır beğendiklerini eşine göster, öyle karar verin
DİMPLE geömiş olsun cnm ya dikkat et kendine..
SEYYAL seninde gözün aydın zaman su gibi geçsin inşallah..
sağolasınn berkemciimm opuyorumnanaktan
yok canım nerdeeeeee daha 88 gün var mevlam bekelyenlere sabır versin .......
amiin inş..

asinaz bence öykü çok hoş bir isim hem babası istemiş kızına isim koymuş ne güzel işte ''öyküm'' dersiniz ona... yerimseniben

asinaz bence öykü çok hoş bir isim hem babası istemiş kızına isim koymuş ne güzel işte ''öyküm'' dersiniz ona... yerimseniben

güsel di mi arkadaşım ben nedense inanılmaz kararsız kaldım
soyadımızda göksu
öykü göksu olucak çok ö'lü olmuyo mu yaw
bak benim adım
nehir göksu
eşim çağlayan göksu
kız da
öykü göksu
nil göksu ada göksu
naz göksu
hangisi uyumlu ki
aman ne bilim kzlar yaw
kardeşim de yeni iş yeri açıyor
abla diyor isme hemen karar ver
yeğenimin adını koycam diyo bu yüzden bu kadar acele ediyoz
yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah sizin karı koca pek güzelmiş isimleriniz...çok hoşuma gitti...sizin isimleriniz su ile ilgili ve soyadınızla tamamlanıyor bence bebeğinizin adı da su ile ilgili bir şey olabilir... nil ya da derin güzel olabilir...duru yu da öneririm...

merhaba mart şekerleri herkes iyi umarım:)
geçmişe bakamıyorum yine cuma yoğunluğu var burda
kızlar yaa son bikaç gündür benim göbüş fırladı resmen çatlayacak gibiyim..daha da büyüyünce çatlaklardan kaçış olmayacak galiba((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…