- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.801
Cnm hoşbuldum iiyim sen nasılsın. ayın 15 inde mothercare e gidiomuyuz :))Berkemm hoşgeldin. Naber
H.b cnmm evet oğluşumun kankası nın resmini koydum nasıl kuzucum Batuhan..Hoşgeldin...
Çok şeker olmuş ama...
Allah yardımcınız olsun güselim,ama bak ne kadar güsel yalnız beklemiyosun eşini,beraber büyütüp her güselliğini görebiliceğiniz yavrunuzla birlikte bekliyosun kocişini,tez geçer zaman inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
efet bende çalışmıştım orda çook eskiden...
öyle yapıyolar.hamileyim doktor işlerim var kesinlikle bidaha aramayın de.olumlu konuşursan biz sizi bidaha ararıs derler.
gözün aydın tatlım,çok sevindim gerçekten,izine mi geliyo yoksa bitti mi
yok canım nerdeeeeee daha 88 gün varmevlam bekelyenlere sabır versin .......
yeni gördüm yaa iş çok az yavaştan gelin yetişemedim es geçtiklerim varsa kusura bakmasın..her topic öğrendi sayenizde boyumu kilomu alla allaaaa yaaa...
1,60 -64 kiloyum nolmuş ha nolmuş gelir yolarım bak seni...sizin yangın merdivenleri pek güzel mavi mavi.
çok sağol handecimm opuyorumnanaktan Şenizdimplehawk CANIM benim cok cok gecmis olsun, cok dikakt et kendine..
öykü tabiki :lepi:kızlar eşim tutturmuş kzın ismi öykü ya da nil olsun diye
sizce bu iki isim nasıl
ya da hangisi güsel
sağolasınn berkemciimm opuyorumnanaktanDİMPLE geömiş olsun cnm ya dikkat et kendine..
SEYYAL seninde gözün aydın zaman su gibi geçsin inşallah..
amiin inş..yok canım nerdeeeeee daha 88 gün varmevlam bekelyenlere sabır versin .......
yok canım nerdeeeeee daha 88 gün varmevlam bekelyenlere sabır versin .......
asinaz bence öykü çok hoş bir isim hem babası istemiş kızına isim koymuş ne güzel işte ''öyküm'' dersiniz ona... yerimseniben
güsel di mi arkadaşım ben nedense inanılmaz kararsız kaldım
soyadımızda göksu
öykü göksu olucak çok ö'lü olmuyo mu yaw
bak benim adım
nehir göksu
eşim çağlayan göksu
kız da
öykü göksu
nil göksu ada göksu
naz göksu
hangisi uyumlu ki
aman ne bilim kzlar yaw
kardeşim de yeni iş yeri açıyor
abla diyor isme hemen karar ver
yeğenimin adını koycam diyo bu yüzden bu kadar acele ediyoz
yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?