- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.881
ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktan
kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))[/Q
bizde yeni taşındık kendi evimize buarada komşuluk ilişkileri pek iyi değil geçenlerde canım irmik tatlısı çekti komşum yapıp getirmiş gerçekten Allah tan hamileler
şanslı oluyorl
Çok güsel bu ya bayıldım çok duygulandım yine yüreğine emeğine sağlık EDEBİYAT çım ..
berkem edebiyatçı bu güzel yazıları nereden bulmuş ağlayasım geldi
19 haftalık hamileyim ve daha bebişimi hissedemedimmafoldumben
20 haftanı bitir canım bak nasıl geliyor tekmeler bende ilk kez bebeğimin tekmelerini dışarıdan gordüm çok güzel oluyor
hihoyyyt sositososito gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
günaydın herkese
beni anlatıyorsun galiba tam 7 kilo aldım korkuyorum çok fazla şişmekten :CüvCüv:
Çok güsel dimi MUTLU cum bende çok duygulandım.kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))[/Q
bizde yeni taşındık kendi evimize buarada komşuluk ilişkileri pek iyi değil geçenlerde canım irmik tatlısı çekti komşum yapıp getirmiş gerçekten Allah tan hamileler
şanslı oluyorl
20 haftanı bitir canım bak nasıl geliyor tekmeler bende ilk kez bebeğimin tekmelerini dışarıdan gordüm çok güzel oluyor
Bu arada kızlar Kiraz bebe de FİRSTWHEELS pusetler indirime girmiş 660 tl den 399 a düşmüş portbebe ve oto koltuğu adaptörü hediyeli başka mutlu bebe de baktım 949 tl yeşili çok güsel..
Gözün aydın cnm yerim ben onu ..herkese günaydın .. iyi hafta sonları .. bende bugün 20+3 günümdeyim kızımın tekmelerini küçük küçük duymaya başladım..çok heyecan verici... yerim o küçük ayacıklarınıı... kuzu..
Hayırlısı olsun ne güsel bir prenses daha oğluşuma kızlar çoğalıyor :)Merhaba Kızlar,
bayadır giremiyordum. Benimde kızım olacakmış hani erkek yılıydı :)
Ben erkek hissediyordum ve hala öyle hissediyorum nedense ... Doktor ama kesin emindi kendinden.
18cm olmuş bebüşüm ... Hep erkek ismi düşünüyordum şimdi kız düşünmeye başladım.
Hepinisi Öpüyorum, Görüşürüz....
Günaydın :dance:
Bugün çok mutluyum çünkü bebikimin hareketlerini ilk kez bu sabah hissettim Allahıma çok şükür
Pıt pıt oynuyordu yavru sabah egzersizi yapıyordu sanırımne mükemel bir duyguymuş Rabbim dileyen herkese nasip etsin...
Eşini en iyi tanıyan sensin sen güveniyorsan sorun yok demektir cnm ne güsel oda senin kararına saygılı ..valla biz bi karar aldık doğuma kadar birlikte olmayı düşnmüyoruz,ben eş ve evlilik yönünden Rabbime şükürler olsun çok şanslı olduğumu düşünüyorum,beni hem sevgil hem küçük bi kız hem de eş olarak çok seven bi eşim var,çok anlayışlı,mükemmel biri,iyi bir arkadaş,iyi bir evlat ve de iyi bir eş,iyi de bir baba olucağından hiç şüphem yok,eşime ben hamileyken seninle birliktelik yaşıyabiliceğimi sanmıyorum dedim,bi acayip oluyo insan soğudum resmen,şöyle söylim,sanki karnımdaki bebişimden utanıyorum gibi bişi,neyse,eşim de hiç itiraz etmedi ve gözünün dışarda olucağını hiç sanmıyorum Allah şaşırtmasında,çünkü her yere birlikte gideriz,jherşeyi beraber yaparız,mesai saati dışında ayrı kaldığımız söylenemez offfffffffffff çok mu uzun tuttum ne yaf
günaydın herkese
beni anlatıyorsun galiba tam 7 kilo aldım korkuyorum çok fazla şişmekten :CüvCüv:
kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))[/Q
şanslı oluyorl
evet canım yaaa,hamileler sanslı oluyor...tabi bence bu meleklerimizin şansı!!!!
Merhaba Kızlar,
bayadır giremiyordum. Benimde kızım olacakmış hani erkek yılıydı :)
Ben erkek hissediyordum ve hala öyle hissediyorum nedense ... Doktor ama kesin emindi kendinden.
18cm olmuş bebüşüm ... Hep erkek ismi düşünüyordum şimdi kız düşünmeye başladım.
Hepinisi Öpüyorum, Görüşürüz....
hayırlı olsun canım kızın....
Günaydın :dance:
Bugün çok mutluyum çünkü bebikimin hareketlerini ilk kez bu sabah hissettim Allahıma çok şükür
Pıt pıt oynuyordu yavru sabah egzersizi yapıyordu sanırımne mükemel bir duyguymuş Rabbim dileyen herkese nasip etsin...
gözün aydın canım..artık bol bol hissedersin....
bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz:uhm:
merhaba sevgili hamileler; biz de bugün doktorumuzdaydık (artık haftada bir gider olduk, yakınca kovulacağız kaydirigubbakcemile3 ) dörtlü testimizin sonucunu aldık. maaşallah her şey yolunda görünüyor. doktora şu sağlık ocağı skandalını anlattım (hani ebe bana bebeğin kalp atışları çok derinden geliyor demişti ya..) doktor çok güldü. tabii derinden gelecek çocuk derinde zaten dedi. yağ dokun var sonra o sırada gazın olabilir bebek dönük olabilir dedi. gel bi bakalım için rahat etsin dedi. ( tahlil göstermeye gittik ama bebeği görmeden gelmem kaydirigubbakcemile3 ) baktık bebeğe, amanıj teyzeleri nasıl şeker yatmış sağdan sola boylu boyunca. ben hep göğüs kafesimin altında bir atma hissediyorum acaba onu eliyle mi yapıyo ki? pozisyon öyle gösteriyor. suratına baktık böyle büzüştürür gibi yapıyor hanfendikaydirigubbakcemile2 bir de doktora ayrıntılı ultrason meselesini sordum. bazı arkadaşların farklı randevular aldıklarını söyledim. o da zaten 4d ultrasonla baktığını, 22. haftada daha ayrıntılı bakınca ayrıntılı ultrason olacağını söyledi. başka yere sevk eden doktorların ultrasonları çok özellikli olmadığı için sevk edebileceklerini söyledi. doktoruma bir kez daha içim ısındı :hulya: Allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin. amin. :Saruboceq:
merhaba sevgili hamileler; biz de bugün doktorumuzdaydık (artık haftada bir gider olduk, yakınca kovulacağız kaydirigubbakcemile3 ) dörtlü testimizin sonucunu aldık. maaşallah her şey yolunda görünüyor. doktora şu sağlık ocağı skandalını anlattım (hani ebe bana bebeğin kalp atışları çok derinden geliyor demişti ya..) doktor çok güldü. tabii derinden gelecek çocuk derinde zaten dedi. yağ dokun var sonra o sırada gazın olabilir bebek dönük olabilir dedi. gel bi bakalım için rahat etsin dedi. ( tahlil göstermeye gittik ama bebeği görmeden gelmem kaydirigubbakcemile3 ) baktık bebeğe, amanıj teyzeleri nasıl şeker yatmış sağdan sola boylu boyunca. ben hep göğüs kafesimin altında bir atma hissediyorum acaba onu eliyle mi yapıyo ki? pozisyon öyle gösteriyor. suratına baktık böyle büzüştürür gibi yapıyor hanfendikaydirigubbakcemile2 bir de doktora ayrıntılı ultrason meselesini sordum. bazı arkadaşların farklı randevular aldıklarını söyledim. o da zaten 4d ultrasonla baktığını, 22. haftada daha ayrıntılı bakınca ayrıntılı ultrason olacağını söyledi. başka yere sevk eden doktorların ultrasonları çok özellikli olmadığı için sevk edebileceklerini söyledi. doktoruma bir kez daha içim ısındı :hulya: Allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin. amin. :Saruboceq:
ben normal sütyen kullanıyorum.bir değişiklik yapmadım...o tek kat kumaş olanlardan değilde digerlerinden böyle kalıp gibi duranlardan...zaten diğerlerini kullanamıyorum
ben 3aylıkken çok rahatsızdım göğüslerim birden 75den 85e fırladı damarlandı dokunamaz olmuştum.lohusa sütyeni aldım damarları fln sıkmasın die çokda rahat ettim.sıkmıo hemde derli toplu duro.acaip özgür hissediom kendimi.ama geçen gün sol göğsumun altında çatlak oluştuğunu farkettim oturdum ağladım.napcam yaaamafoldumben
canım karnını yağlarken gögüslerini kalçanı falanda yağla çünkü oralarda yırtılıyor hamileyken..hani yağlarsan daha az yırtık oluşur...ben ilk oğlumda almıştım o sütyenlerden kullanamadım,anneme verdim:))) sanki hiç giymemişim gibi geliyor bana onlar:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?