2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese

ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktan

beni anlatıyorsun galiba tam 7 kilo aldım korkuyorum çok fazla şişmekten :CüvCüv:

Son düzenleme:
herkese günaydın .. iyi hafta sonları .. bende bugün 20+3 günümdeyim kızımın tekmelerini küçük küçük duymaya başladım..çok heyecan verici... yerim o küçük ayacıklarınıı... kuzu..

Merhaba Kızlar,
bayadır giremiyordum. Benimde kızım olacakmış hani erkek yılıydı :)
Ben erkek hissediyordum ve hala öyle hissediyorum nedense ... Doktor ama kesin emindi kendinden.
18cm olmuş bebüşüm ... Hep erkek ismi düşünüyordum şimdi kız düşünmeye başladım.

Hepinisi Öpüyorum, Görüşürüz....

Hayırlısı olsun ne güsel bir prenses daha oğluşuma kızlar çoğalıyor :)

hadi gözün aydın tatlım,darısı benim ve tüm bekleyenlerin başınadelikafadulden

valla biz bi karar aldık doğuma kadar birlikte olmayı düşnmüyoruz,ben eş ve evlilik yönünden Rabbime şükürler olsun çok şanslı olduğumu düşünüyorum,beni hem sevgil hem küçük bi kız hem de eş olarak çok seven bi eşim var,çok anlayışlı,mükemmel biri,iyi bir arkadaş,iyi bir evlat ve de iyi bir eş,iyi de bir baba olucağından hiç şüphem yok,eşime ben hamileyken seninle birliktelik yaşıyabiliceğimi sanmıyorum dedim,bi acayip oluyo insan soğudum resmen,şöyle söylim,sanki karnımdaki bebişimden utanıyorum gibi bişi,neyse,eşim de hiç itiraz etmedi ve gözünün dışarda olucağını hiç sanmıyorum Allah şaşırtmasında,çünkü her yere birlikte gideriz,jherşeyi beraber yaparız,mesai saati dışında ayrı kaldığımız söylenemez offfffffffffff çok mu uzun tuttum ne yaf

Eşini en iyi tanıyan sensin sen güveniyorsan sorun yok demektir cnm ne güsel oda senin kararına saygılı ..
Bize yasaktı geçen gün doktoruma sordum bana duygusal ilişki serbest tabiki dedi ama ben duygusal ilişkiden neyi kastettiğini anlayamadım siz anladınızmı kızlar ..
Ya zaten insan korkuyor bebeğine bişey olucakmış gibi geliyor.

herkese slm kızlar nasısınız.yaa ben kaç gündür yazmıom
full mesai çalışıom.sbh çıktım 15,30da tekrar işbaşı yaptım 23,30da çıkıcam.bebekiminde hareketleri azaldı.yoruldumu mesailerden neakannehir

merhaba sevgili hamileler; biz de bugün doktorumuzdaydık (artık haftada bir gider olduk, yakınca kovulacağız kaydirigubbakcemile3 ) dörtlü testimizin sonucunu aldık. maaşallah her şey yolunda görünüyor. doktora şu sağlık ocağı skandalını anlattım (hani ebe bana bebeğin kalp atışları çok derinden geliyor demişti ya..) doktor çok güldü. tabii derinden gelecek çocuk derinde zaten dedi. yağ dokun var sonra o sırada gazın olabilir bebek dönük olabilir dedi. gel bi bakalım için rahat etsin dedi. ( tahlil göstermeye gittik ama bebeği görmeden gelmem kaydirigubbakcemile3 ) baktık bebeğe, amanıj teyzeleri nasıl şeker yatmış sağdan sola boylu boyunca. ben hep göğüs kafesimin altında bir atma hissediyorum acaba onu eliyle mi yapıyo ki? pozisyon öyle gösteriyor. suratına baktık böyle büzüştürür gibi yapıyor hanfendi kaydirigubbakcemile2 bir de doktora ayrıntılı ultrason meselesini sordum. bazı arkadaşların farklı randevular aldıklarını söyledim. o da zaten 4d ultrasonla baktığını, 22. haftada daha ayrıntılı bakınca ayrıntılı ultrason olacağını söyledi. başka yere sevk eden doktorların ultrasonları çok özellikli olmadığı için sevk edebileceklerini söyledi. doktoruma bir kez daha içim ısındı :hulya: Allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin. amin. :Saruboceq:

gözün aydın canım...bende çok özledim bebişimi,1 ay oldu görmedim....salı gideceğim inşallah bebişimi görmeye şimdiden heyecanlandım yaaa

gözün aydın bebekini görmüşün gzl gzl zemuszemuskıskandım bak :kedi:özledim bende bebekimi 2haftam var daha off yaaaakannehir erken gidince ben sana şu zmn gel demiştim dio.eşime dedim.başka bi hastaneye daha gidelim.sadece bebekimi görmek için geçici bi dr bulalım diom.yerimsenibenben gittiğimde 22haftalık olcak bebekim.darısı başımıza:lepi:

ben normal sütyen kullanıyorum.bir değişiklik yapmadım...o tek kat kumaş olanlardan değilde digerlerinden böyle kalıp gibi duranlardan...zaten diğerlerini kullanamıyorum

ben 3aylıkken çok rahatsızdım göğüslerim birden 75den 85e fırladı damarlandı dokunamaz olmuştum.lohusa sütyeni aldım damarları fln sıkmasın die çokda rahat ettim.sıkmıo hemde derli toplu duro.acaip özgür hissediom kendimi.ama geçen gün sol göğsumun altında çatlak oluştuğunu farkettim oturdum ağladım.napcam yaaamafoldumben

canım karnını yağlarken gögüslerini kalçanı falanda yağla çünkü oralarda yırtılıyor hamileyken..hani yağlarsan daha az yırtık oluşur...ben ilk oğlumda almıştım o sütyenlerden kullanamadım,anneme verdim:))) sanki hiç giymemişim gibi geliyor bana onlar:))))))))

yağ kullanmıyorum nemlendirici krem kullanıom gün aşırı.bide karnım basenler fln alıştırmıştm kendimi de bunları görünce çok yadırgadım:sinifsinif:eet öle giymemişin gibi ama çok kötü durumdaydım ben mecburdum yani.hala bile giyemiom dierlerini yanları acıo çünkü.umarım hepten parçalanmam doğuma kdr:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…