bengusu hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı ansip etsin
benim sat 30 mayis, asilama yolu ile hamile kaldım
sağol canım,amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
benim sat 21 mayıstı en son o zaman regli olmuştum.
canım hamileliğim ii gidio çok şükür kasıklarımda ağrı yapıyo biraz yorulunca
keseyi gördüm dün doktor daha çok küçük dedi 4+5 günlükmüş görüldüğüne dua et dedi şimdilik yaramazlık Allah a şükür
sende korkma bolca dua et ıstirat et Allah ın iznizyle bişiy olmas inş.
opuyorumnanaktan
Allah nazardan korusun seni ve bebeğini
kızlar daha önce konuştunuz öu bilmiyorum ama folik asit veya vitamin ilacı kullanan var mı aranızda?
dün doktora gittim ben. elevit verdi sadece. bir de bir sürü tahlil yaptırdık. demir hapı da gerekebilirmiş belki. ekstra folik asit kullanmam gerekir mi acaba? gerçi henüz elevite de başlamadım :kedi:
doktorum bana folik asit verdi ,onu içiyorum onun dışında başka bir ilaç vermedi :1hug:
hoşgeldin mart annemiss 4.oldun.darısı başımısa inş.
teşekkür ederim,inşallah darısı başına :Saruboceq:
öncelikle tebrik ederim, sonra da çok geçmiş olsun a.s. inşallah bebiş seni bırakmaz...
doktora gittiğinde kaç haftalıktın? ben dün gittim, 4+1'dim. keseyi gördük sadece. küçük siyah bi nokta. kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama 6. haftada kalp atışı göremeyiz gibi geliyo bana. belki de korkularım yüzünden çok olumsuz bakıyorum ama erken diil mi acaba? sen ne zaman gidiceksin kalp atışları için?
çok soru sordum ama keseyi gören birini bulunca içimde kalmasın dedim hihoyyyt
teşekkür ederim canım,şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama tahminen 4 haftayı geçmişimdir,en son regli gördüğüm tarih 21 mayıstı,dünde keseyi gördük ,kalp atışlarını ne zaman görürüz bilmiyorum sanırım 6. haftada duyulor,benim haftaya perşembe tekrar kontrolüm var çünkü düşük tehlikem olduğu için tekrar gitmem gerekiyor,fazla endişelenme,korkma önemli olan sağlıkla gelişmesi ve doktorunu iyi seçmen,inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini opuyorumnanaktan
:1rolleyes: :1rolleyes:hamile arkadaşlara bi sorum olacak,iki gündür acayip ayaklarım aşırı derecede sıcak,birde ellerim,soğuk suya sokuyorum ayaklarımı,banamısın demiyo.bu belirtimi acaba:1shok: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim çok ateşim vardı özellikle sabahları ve ayaklarım yanıyordu,inşallah hamilesindir canım a.s.
ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım evde. ikinci çizgi ancak çoook dikkatli bakınca görülüyodu. sonra kanda baktırdım, 387 çıktı değerim. bu ay erken yumurtladım sanırım ben. bebek de o yüzden oldu, değerlerim de o yüzden erkenden yükseldi.
siz de adetinize 1-2 gün kala şansınızı deneyin, mart bebekleri daha da çoğalsın.
allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla... a.s.
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :Saruboceq:
hangi marka testi uyguladınıs kıslar,o ucuz olanlardanmıydı?
marka önemli değil bence ben eczaneden 5 tlye almıştım testi ve pozitif çıktı,kan testide bunu doğruladı.
selam kızlar bende mart annesi olacağım inşallah...oğlumda mart bebeği,2.de öyle olcak kısmetse...
ben ayın 23 ünde adet görmem gerekiyordu örmeyinde test yaptım çok silik olarak çıktı,dünde dr ye gittim,biraz kanamam ve sancım vardı,
keseyi göremedik henüz,o nedenle kan aldı test yapmak için,bide progestan verdi,
kanama olduğu için düşük ve dış gebelik olmasından şüphelendi bende şimdi bol bol dua edip yarını bekliyorum inşallah bu sefer keseyi görürüz...
canım gözünaydın,seninle aynı durumdayız tek farkımız benim kanamam yok,rahimde kanama başlamış,dün doktorum söyledi ve bana da aynı ilacı verdi,1 hafta yatacaksın dedi,inşallah bugünleride sağlıkla atlatırız :1hug:
bilenlere bir sorum olacak;
dün 4+1 idim. keseyi gördük. 3 mm henüz. doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
keseyi görmüş olmamıza rağmen, dış gebelik veya kimyasal gebelik riskim var mı acaba? bunlardan biri olsa yine de kese görünür müydü?
hamilelikle ilgili hiç bilgim yok. elim ayağıma dolaşmış vaziyette. kafam sorularla dolu :uhm:
hiç bir fikrim yok canım :uhm: