Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dünaydınn hayırlı günler bütün güzellikler sizlerle olsun
bende şşimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlar ve ultrason için gidicem doktor tahmimi doğumun 2 mart dedi hihoyyyt
Ezgim gözün aydın canım, çok heyecan verici gerçekten değil mi? ınşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz, ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
canım ben daha önceki listede vardım bunda yokum. sanırım karışıklık oldu.. seninle aynıydı.. % haziran 12 Mart Yaş 35 Kilo 75 teşekkür ederim...
opuyorumnanaktan
Nilüfersahh seninle aynı tarihteyiz. Doktorun tek kan tahlilimi istedi.. İkiye katlanıp katlanmadığını görmek istemedimi benimki hiç bir şey demedi... içim içimi kemiriyor.. Sen keseyi kaç gün sonra gördün canım..
polenss benim sat da 5 haziran.
doktorum iki gün arayla iki tahlil istedi. ikiye katlamıştı ikincide.
ama sonra 2 hafta bekle öyle gel dedi, ben de huzursuzum biraz o yüzden, sabretmeye çalışıyorum.