Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten listeyede bakarsanız çoğu kişi keseyi görmüş,kalp atışını duyamamış,oyüzden içimi ferahlatıyorum,.sanırım haftaya herkes mutlu haberi vericek inş:Saruboceq::Saruboceq:yada bugünlerde
benim randevum çok geç yine, 27 temmuzda...
daha önce geleyim diye çok yalvardım ama kabul etmedi doktorum.
erken oluyor, kalp atışı görünmüyor, sonra boşuna strese giriyorsunuz dedi.
27'sinde 7+3 olucaz allah kısmet ederse...
canım,
göreceksin Allah'ın izniyle, ben bütün kalbimle inanıyorum.
hiç kötü şeyler getirme aklına.
elinde değil biliyorum ama pozitif düşünmeye çalış...
kuzucuklar boşuna stres olmasın...
kalbim dualarım seninle, seninle birlikte çarşambayı bekliyorum ben de inan...
benim randevum çok geç yine, 27 temmuzda...
daha önce geleyim diye çok yalvardım ama kabul etmedi doktorum.
erken oluyor, kalp atışı görünmüyor, sonra boşuna strese giriyorsunuz dedi.
27'sinde 7+3 olucaz allah kısmet ederse...
Ben anladım ki bu hamilelik sabır işiymiş. gün bekle bekle!!! sürekli gün bekliyoruz önce keseyi görmek için, sonra kalp atışı, sonra cinsiyet vs vs. vs. 9 ay nasıl geçecek arkadaşlar!!!! :bbo:
Ben anladım ki bu hamilelik sabır işiymiş. gün bekle bekle!!! sürekli gün bekliyoruz önce keseyi görmek için, sonra kalp atışı, sonra cinsiyet vs vs. vs. 9 ay nasıl geçecek arkadaşlar!!!! :bbo:
demı ?
say say bıtmıyor daha 6. haftamdayım
oldu ya olsun beklerız
ben kalp atımını duymak ıcın 7 hafta 3 gunlukken gıdecegım erken gıdersem kafama takacagım
sızlere dr progeteran kullandırdı mı?
bana 5hafa 1 gunlukken 2 doz ıgne yapıldı 5 hafta 2 gunlukken sabah öğlen akşam gunde 3 sefer 200mg lıktan 3 tane hap ıçmemı ve 10 gun devam etmemı soyledı
bu haplar bas donmesı bulantı yapıyor sızınde boyle mı ?