gunaydın arkadaşlar .. hepınıze huzurlu ve mutlu bır gun dılıyorum .. aslında içim içime sgmıyor sımdı dr dan geldık .. bebegımızı gorduk . kalp atıslarını gorduk ama ben o kadar telaşlıydım kı dr u bıle strese soktum .. yavas mı atıyor ? yolk kesesı nerde ? kac mılım gıbı sorularla bunalttım adamı .. her sey yolunda dedıkce ben bır turlu sakınlesemedım .. ultrasona gırdıgımızde gozlerımı sımsıkı kapattım .. eşim ultrason goruntusunun yansıtıldıgı plazmaya yapıstı ... cok komıktık yanı .....sonra esım bana seslenıyor ... canan ac gozlerını canım ben gordum dıye .. ama benım telasım gecmedı .. henuz cok kucuk .. 5mm bebegımız .. kalbı yenı atmaya baslamış ... bızı o kadar telaşlı gorunce pazartesı tekrar gelın daha net goruruz dedı ...
....yanı arkadaşlar ne zormuş bebek sahıbı olmak ...koylerde yasıyan kadınlarımız ne kadar rahatlar nerden bılır beta hcg katlamasını , kese mm lerını , kalp atımlarının hangı hafta olması gerektıgını ... aslında rahat olmak lazım .. ama ne mumkun ... dualarım hepımız ıçın ınşallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ..