- Konu Sahibi Prettywomaan
dün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.Günde 2 kullan canım hem sabah hem akşam
18 ekim 188
20 ekim 433
22 ekim 750
az değil mi artış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.Günde 2 kullan canım hem sabah hem akşam
Digerleride ayni yer ayni saat mi cnmdün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.
18 ekim 188
20 ekim 433
22 ekim 750
az değil mi artış
Gayet güzel bence en az %60 olması gerekiyordün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.
18 ekim 188
20 ekim 433
22 ekim 750
az değil mi artış
dün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.
18 ekim 188
20 ekim 433
22 ekim 750
az değil %7
En az %60 artis beklenir cnm seninki %73 artmis gayet guzel bence ve ayni saate ayni yerde vermediysen oda etkilerdün kan vermiştim sağlık ocağından 750 çıkmış.
18 ekim 188
20 ekim 433
22 ekim 750
az değil mi artış
evet 36 saat vardı arası o da etkilemiştir diye düşünüyorum aynı yerde de vermedimEn az %60 artis beklenir cnm seninki %73 artmis gayet guzel bence ve ayni saate ayni yerde vermediysen oda etkiler
çok teşekkür ederim bi kimyasal olunca korkuyo insanGayet güzel bence en az %60 olması gerekiyor
Ama ayni yerde vermemissin ayni saat degil bence gayet iyi stres yapma hicevet 36 saat vardı arası o da etkilemiştir diye düşünüyorum aynı yerde de vermedim
çok teşekkür ederimAma ayni yerde vermemissin ayni saat degil vence gayet iyi stres yapma hic
Bence çok harika inşallah böyle düzenli artışın olur ikiz olabilirmi acaba tüp bebekmiydiKizar gunaydin 20 sinde verdim beta 74 gelmisti 22.sinde birdaha verdim 245 geldi son adet tarihim de 21 eylüliyimj sizce
Amin inşallah cnm hayir tup bebek degilBence çok harika inşallah böyle düzenli artışın olur ikiz olabilirmi acaba tüp bebekmiydi
Tebrik ederim hayırlı olsun canımAmin inşallah cnm hayir tup bebek degiloğluşum tüp bebek 11 aylik suan bu kendiliginden oldu supriz
![]()
Sagol cnm tskr ederim hepimjz saglikla alalim kucagimjza inslhTebrik ederim hayırlı olsun canım
O kadar haklısın ki varsa da yoksa da güzel bir dille ifade edebilirsiniz yani . Onlar için o kadar basit bir şey ki….Küçük olması normal ozaman canım benim 6+0 da 12.5 mm gördü keseyi ama seni çok iyi anlıyorum bu doktorlar bazen gerçekten bizim duygularimizi anlamıyorlar bize stres yapmayın diyorlar ama en büyük stresi onlar yapıyor bize aydınlatıcı anlayacağımız dilden konuşmuyorlar tabi arada istisnalar var doktorlardan ama geneli böyle hep bir dusunceyle kaygıyla bekliyoruz malesef
Aynı doktora gidip görün canım yolk sacı sana gösterdi mi yüzük gibi bir yapı oluyorKızlar Bende bu gün tekrar devlete doktora gittim doktor kesenin boş olduğunu söylüyor diğer gittiğim profesör yolk sac olduğu kesenin sağlıklı olduğunu söylemişti kime güveneceğimi bilemedim
Yok göstermedi kendisi söylediAynı doktora gidip görün canım yolk sacı sana gösterdi mi yüzük gibi bir yapı oluyor
Başka doktora daha görün derim benYok göstermedi kendisi söyledi
Ultrasonum bu işte yolk sac var sağlıklı falan demişti devlet hastanesindeki doktor kafamı bulandırdıBaşka doktora daha görün derim ben
cihazlar eski oluyor bence diğer dr una git.Ultrasonum bu işte yolk sac var sağlıklı falan demişti devlet hastanesindeki doktor kafamı bulandırdı