Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de bir hafta kadar once merhabalar hepinize diyerek aynı ayda dogum yapacagım kişiler olarak hepinizle tanışmak istemiştim..
merhabalar diye yazdıktan sonra sizin cevaplarınızı doğru durust okuyamadan kanamam oldu.. sonra gün aşırı bhcg..
düşük önleyici iğneler..
her gun ultrason..
bir turlu gorunmeyen kese..
kan uyuşmazlığı için iğne..
bir düşükten sonra şimdide dış gebelik şüphesi..
10 gun yatak istirahati..
aciller..
berbat karın sancıları..
ama her seferinde eve girdiğimde içimde bir umut vardı ben de şu listeye ekleneceğim diye..
hala bulamadı gezidigim onca doktor dış gebelikmi yoksa duşukmu karar veremiyorlar..
bu sırada bhcgler cok yavaş olmakla beraber artıyor..
hic kurtulmak isteyecegimi duşunmuyordum ama artık bitsin bu acılar da düşsün bu bebek diyorum..
ALLAH kimsenin başına vermesin.
canımın derdine duştum bebegi duşunemiyorum artık.
ben listeye eklenemeden çıkmak istiyorum.
birkaç haftada bir girip çaktırmadan yazdıklarınıza bakar , şimdi ben de bunları yaşayacaktım der, avunurum artık..
umarım en kısa zamanda durumum kesinleşir ve 2. düşüğümü yapmış olurum diye dua etmekten başka çarem yok.
cunku dış gebelikten cok korkuyorum.
hepinize sorunsuz gebelik dönemi ve hayırlı-saglıklı evlatlar versin ALLAH
canım cok sevındım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. gozun aydın .. bız sesı net duyamadık ama atan kalbını gorduk bu bıle benı endıselendırmeye yettı .. tekrar gozun aydın
Benim ilk bebeğim olacak inşallah. Hiç beklemiyorduk, ummadığımız bir anda sürpriz yaptı. Daha önce de yazmıştım. Benim tek yumurtalığım yok ve doktor bebeğin olmaz dedmişti iki yıl önce. Başka biri de denemeden bilemeyiz dedi. Ben işim nedeniyle hiç istemiyordum bu yıl. Ama öyle bir zamanda doğacak ki, (inşallah) tam işlerim bitmişken.
Sürpriz bebeğim. Umarım bırakmaz beni, artık çok istiyorum...
merhaba kıslarr daha yeni gördüm bu topici biras geç kalmışım :))
listeye benide eklersenis çok sevinirimm.
yaşım 27 sat 15.haziran 2009
keseyi gördük bizde hihoyyyt
beklenen doğum tarihim 22 mart ve hamile kaldığım kilo 57 bizde 3 ağustosta keseyi görmeye gidicez inşallah...
günaydınlar CANLARIMopuyorumnanaktangününüz güzel geçmesi temennisiyle,.HAYIRLI CUMALAR diliyorum:1hug:
sevgili hukukcu canım hayırlısı değilmiş,fazla yıpratma kendini,bol bol sabır diliyorum sana.:1hug:edebiyatçı ne güzel pıt pıtları duymuşsun,darısı artık duymayanların başına:lepi:bu arada tatile çıkan arkadaşımıza da hayırlı yolculuklar diliyorum,inşallah çok güzel bi tatil geçirirzemuszemus
merhaba kıslarr daha yeni gördüm bu topici biras geç kalmışım :))
listeye benide eklersenis çok sevinirimm.
yaşım 27 sat 15.haziran 2009
keseyi gördük bizde hihoyyyt
beklenen doğum tarihim 20 mart ve hamile kaldığım kilo 57 bizde 3 ağustosta keseyi görmeye gidicez inşallah...
Size bir şey danışayım. Nasıl tuvalet kullanıyorsunuz? Ben evimde klozet kullanıyorum. Bugün Eskişehir'e gideceğim ve orada klozet yok normal alaturka tuvalet var. Bunun bir sakıncası olur mu. Açıkçası endişeliyim.
hayır cnm hiç bir sakıncası olmaz hatta eskiden tuvaletlerin öyle olması nedeniyle normal doğum kolay olurmuş kaslar çalıştığı için ama şimdi zor...
Bende klozet kullanıyorum zaten öylesini kullanamıyorum dizlerimde menisküs var çok mecbur kalınca kullanabiliyorum ancak