• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haydaaaa hangisi doğru yaww :uhm:
şimdi ben neyi aşermeliyim :roflol: kafam karıştı kafamçokkarıştı

İlk cimck makarna benden çıktı... Hatta dedim ki basit herkesin bulabileceği birşey olsun...
Hazır makarna olsun... Ama olay mantıya doğru yol almaya başlamış...

Bu arada benim canım da ötekini istedi...cokacimcoook

kızlar oğluşuma uyku tulumu örüyorum :hulya:
bakalım modelini beğenicekmisiniz

Eklentiler

• $40435399mk4.webp
    $40435399mk4.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 22
Uzun bir aradan sonra merhabalar kızzzlarrr
Ben baya bir zamandır girmeye fırsat bulamadım..
Dünde çok yoğundum iş yerinde, ama bgn artık tak etti canıma çalış çalış
Ya sizde de oluyormu ben kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum ve bayramda farkettim kalabalıkta gürültüde duramıyorum bana afakanlar basıyoooo..Bir an önce eve gidip kafa dinlemek istiyorummmm
Bu arada Efecrin'cim uyku tulumu hariiikaaa opuyorumnanaktan

selam kizlar....
nasilsiniz? demekki benim karnimde bi haftadir kelebek gibi ucusan seyler bebiklerimmis sagolun kizlar simdi bende bundan eminim ay heyecanlandim :) bende diyorum noluyor bana :) ee kizlar karniniz ciktimi benim ikiz olmalarina ragmen pek karnim yok olsun ama ikisininde sagliklari yerinde önemli olan oo her gece uyandigimda bütün hamislere dua ediyorum Rabbim bebiklerini korusun onlari bize bagislasin saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin diye AMINNNN

efecrin tulum harika keske bende becerebilsem :)

kizlar baska bi problemim var benim kac gündür acayip bi sekilde migdem yaniyor sizinde oluyormu??? Ne denediysem gecmedi süt icdim findik yedim yok gecmiyor...

teşekkür ederim kızlar internetten buldum bende anlatımı yok ama ben elimin yettiğince becermeye çalıştım çok büyük yapmadım zaten martta doğucaklar fazla soğuklara kalmıcak sonra ben yine örerim oğluşuma dimi... :hulya:

kizlar baska bi problemim var benim kac gündür acayip bi sekilde migdem yaniyor sizinde oluyormu??? Ne denediysem gecmedi süt icdim findik yedim yok gecmiyor...
canım o sorun çoğumuzda var.artık bebekler yukarı çıktıkalrı için yavaş yavaş yanmalar çoğalıyor özellikle yemekelrden sonra ben gaviskon kullanıyorum sende dr sorarak şurup yada tablet kullan.ama süt içerekte geçmiyor ilaç alman lazım.

kılzar bu arada atrıntılı ultr.giricekmisiniz.20.hatfada giriliyormuş ankarada oturanlar bilir belki eyüp ekici var çok ünlü bir radyolog ayrıntılı rnkli bakıyor ama 250 ilyon istiyorumuş sonunda cd veriyor.ablam gitmedi eyüp ekiciye onun yerine kendi dr rica eti o baktı renksizdi ama cd verdi oda sonunda.gidicek olan varmı ayrıntılıya.bende kendi dr rica edicem bakalım tamam derse bakar.

İlk cimck makarna benden çıktı... Hatta dedim ki basit herkesin bulabileceği birşey olsun...
Hazır makarna olsun... Ama olay mantıya doğru yol almaya başlamış...

Bu arada benim canım da ötekini istedi...cokacimcoook

valla bu gidişle bende mantıya bağlıcam offf olsada yesek hımmm cokacimcoook

Uzun bir aradan sonra merhabalar kızzzlarrr
Ben baya bir zamandır girmeye fırsat bulamadım..
Dünde çok yoğundum iş yerinde, ama bgn artık tak etti canıma çalış çalış
Ya sizde de oluyormu ben kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum ve bayramda farkettim kalabalıkta gürültüde duramıyorum bana afakanlar basıyoooo..Bir an önce eve gidip kafa dinlemek istiyorummmm
Bu arada Efecrin'cim uyku tulumu hariiikaaa opuyorumnanaktan

teşekkür ederim :1hug:
canımcım hoşgeldin nerelerdesin olmuyo böyle özletme kendini Şeniz
bayram konusu bendede aynı oldu kafam şişti benimde :kedi:

canım o sorun çoğumuzda var.artık bebekler yukarı çıktıkalrı için yavaş yavaş yanmalar çoğalıyor özellikle yemekelrden sonra ben gaviskon kullanıyorum sende dr sorarak şurup yada tablet kullan.ama süt içerekte geçmiyor ilaç alman lazım.

ben pek ilac kullanmayi sevmedigim icin kendi doktorum kendim olayim diyorum ama gecmiyor sanirim sonunda bende doktora gidecem zaten pazartesi randevumuz var. sanki bozagimdan asagi migdeme dogru kiprit cakip atiyorlar öyle bi yaniyor ahh ahh canimin ici su bebikler hayirlisiyla dogsalarda bizde rahat etsek :emir_bebek::emir_bebek:

Canım Gebelikte Gaviscon kullanılabilir mi?

Back
X