• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim, merhaba herkese,
izinli günlerimin bedelini ödüyorum, o yüzden pek sizinle olacak vakit yok bugünlerde.
umarım herkes iyidir, cuma günü güzel haberlerle başlamıştır ve öyle biter.
ben iyiyim çok şükür, dünden beri midem biraz rahat.

Merhaba Bosnacım, bugun daha iyi olmana sevindim, kendine dikkat et.

Kizlar,ben duz taban ayakkabi giyemiyorum yaaa.. tuhaf yuruyorum sanki,. Acaba cok azda olsa topuklu giyinmek zararlimidin belimiz icin???

Benim doktorum, çok hafif topuklu giyersem belimin daha rahat edeceğini söylemişti, aklında olsun, çok az topuğun zararı yok yani, ben giyiyorum şu an ve rahatsız etmiyor.

Dilacım, ayakkabılar çok hoş, güle güle kullan, bende aldım geçen hafta, deri ama spor görünümlü, çok rahat gerçekten..

ben hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı.
bebekle ilgili yok sanırım, eskiden de pek rahat edemezdim zaten gün boyu giymem gerektiğinden.
en çok dilanın aldığı gibi ayakkabı ve botları seviyorum.
güle güle giy dilacım...
kış gelse de botlarımızı giysek :)

sağolun canlarım daha iyileri sizin olsun.biri çok düz onu pek önermiyo doktorlar ben tipini çok beğendim...
belimizin desteklenmesi lazım o yüzden çok düz taban ayakkabı almayın hafifte olsa topuğu olsun...alttaki ayakkabı hafif tabanlı olan hamileler için çok kullanışlıymış öyle dediler..düz olanıda inadımdan aldım işe gidip gelirken onu giyiyorum iş yerinde değiştiriyorum babetlerimi giyiyorum ama dediğim gibi hafif topuk olması lazımmış.

ben hafif topuklu bile giyemiyorum.babet giyiyorum şimdilik kış gelince ama mecburen bot alıcam kenidme.geçen seneden kalan sivri uzun topuklu çizmelerim var inşallah doğumdan sonra giyerim.şimdi miz gibi kar botu alıcam.

Simenaycım çok teşekkür ederim canım.
Hepimiz daha iyi olalım inşallah...

Şirkette hala söylemediğim insanlar vardı, bir kısmı bugün anladı.
Yavyum büyümüş anlaşılan :)

günaydın güzel mart anneleri biraz okudum da bazı arkadaşların canı sıkkın üzüldüm allah hepimizin evlerine huzur versin canınızı sıkmayın noluur herşey düzelir yeterki sağlığımız bozulmasın bebişlerimiz iyi olsun..

Simenaycım çok teşekkür ederim canım.
Hepimiz daha iyi olalım inşallah...

Şirkette hala söylemediğim insanlar vardı, bir kısmı bugün anladı.
Yavyum büyümüş anlaşılan :)

Belli oluyor demek ki artık Bosnacım, amin hepimiz iyi olalım evet..

günaydın güzel mart anneleri biraz okudum da bazı arkadaşların canı sıkkın üzüldüm allah hepimizin evlerine huzur versin canınızı sıkmayın noluur herşey düzelir yeterki sağlığımız bozulmasın bebişlerimiz iyi olsun..

Selam Kuju, sana da günaydın, evet malesef oluyor arada böyle üzücü durumlar ama her evde var ve her evde zaman zaman olur, sonra düzelir, önemli olan kendimizi yıpratmamak ve saygı ve seviyeyi bozmamak, Rabbim hepimize huzur versin, amin..

haklısın simenay olmazmı oluyor tabi ama dediğin gibi yıpranan hep biz oluyoruz bakarsan boşveren bi insan olmak lazım bende ilk yıllar çok takıntılı bi hale gelmiştim sonra baktımki kendime ediyormuşum hatta az kalsın şeker hastası olacaktım sınırdaydı şekerim şimdi herşeyi oluruna bırakıyorum kafama bişey takmamaya çalışıyorum daha iyi hissediyorum kendimi şimdide kendimi bebişimle oyalıyorum allah nasip ederse onu kucağıma alacağım günü bekliyorum hepimiz bu dünyaya bi kere geliyoruz ben anladımki biraz vurdumduymaz olmak gerekiyormuş..

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim yavrularımıza da, bizlere de güç kuvvet versin inşallah. Sağlıkla, sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

Sana da hayırlı cumalar Elitu, nasılsın bugun?

Sağol canım iyiyim çok şükür. Yanlız bayramdan beri sol rahim kemiğinde acayip bir ağrı var. Yatakta hareket ederken, yürürken sanki kemik eti kesiyormuş gibi acıyor. Pzts kontrolüm var, hayırlısı bakalım idare etmeye çalışıyorum işte.

Sağol canım iyiyim çok şükür. Yanlız bayramdan beri sol rahim kemiğinde acayip bir ağrı var. Yatakta hareket ederken, yürürken sanki kemik eti kesiyormuş gibi acıyor. Pzts kontrolüm var, hayırlısı bakalım idare etmeye çalışıyorum işte.
canım bu ağrılar normalmiş hatta ilrki aylarda kemiklerimizi batıcak çünkü bebişler yavaş yavaş yukarı çıkıyor.

Cin takvimine nasil baktin canim?

Cinlilerin herseyi anormal oldugu gibi yas hesaplamasida anormal...
Takvime bakarken kendi yasina yaklasik 2 yas daha ekleyip öyle bakacaksin...

Yani 22 yasindaysan 24 diye bakacaksin mesela...
Nette bi cok yerde okumustum ben bunu..

Gerci bence yinede ciddiye almamak lazim o takvimi...

nasıl bakarsan bak hep kız çıktı benim annemede ekşi seviyprum dedim ozaman doktorun yanlış görmüş kızın olacak dedi ya bu kdınlar çok tuhaf profösör bilmeyecek ama annemler bir ekşi yememeizle kız olacağını tespit edecek kaydirigubbakcemile3

dialcım güle güle kullan ayakkabılarını.hamileyken daha iyi oluyor böyle ayakkabılar.benim ayaklar hemen şişmeye başladı zaten topuklu asla giymiyorum ama böyle ortopedik bir ayakkabı alsam rahat olur.

ayakların şişiyorsa tuzu kes canım erkenden şişmeye başlamasın daha çok ayımız var doğuma

yaaa bende arayı açmak istemiyorum ama dr.um öyle demiyor beni 17. haftamda çağırdı 3lü test için şimdi bizim 17. haftamız ne zaman yani ben ne zaman gitcem dr.a offf offf kafamçokkarıştı ekimin ilk hafatası mı ikinci haftamı oluyor dr.a gitmişken sor bi bakalım hayatım a.s.

efecrin 16-20 haftalarda yapılıyor sen doktoruna sor hastanede müsaitse doktorun git benimde pazartesi çıkacak ya ben korkmaya başladım bebeğimi hissedemiyorum akşamlarıda arada alttan kramp giriyır bayramıda bağırsak kramplarıyla geçirdim sizce sorun varmıdır doktora sordum bişey olmaz dedi önceleri karnımda kıpırdanmalar vardı şimdi yok korkuyorum acaba 3lü testin sonucunu alacağım pazartesimi muayene olsam bugünmü doktorum 1 ay sonra çağırdı

Kizlar,ben duz taban ayakkabi giyemiyorum yaaa.. tuhaf yuruyorum sanki,. Acaba cok azda olsa topuklu giyinmek zararlimidin belimiz icin???

mihriban 2-3cm topuk iyiymiş

canım bu ağrılar normalmiş hatta ilrki aylarda kemiklerimizi batıcak çünkü bebişler yavaş yavaş yukarı çıkıyor.

İnşallah normaldir. Dayanamayıp ara ara basarken, kalkarken bağırıyorum resmen. O derece şiddetli yani. Bir taraftan da korkuyorum bebişleri korkuttum mu die.

Bu ağrıların normal olduğunu söylemişti bana doktorum, rahim genişleyip, bebek yukarı doğru çıkıyor diye biliyorum ben, bende 2 gündür çok fena ağrılar var, gece bile zor uyuyorum, yine de doktoruna sor tabiki sende..

Hayırlı cumalar herkese..
Pancuben, Seyyaltaner,Sinpac geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize.
Semahamit gözünaydın canım.Kızlarımız çoğalıyor yaşasın!!
Nilufersahh tatlım kıyamam sana...
Selkie bu dönemlerde hassaslık normal bildiğim kadarıyla ama eşinle başka problemler olduğundan da bahsetmiştin. Bebeğinin sağlığı için daha sakin olmaya çalış canım...
Yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.
ÇatladaPatla bana kız diyen de vardı erkek diyen de ama içime hep kız doğuyodu. Doktor % 80 kız dedi. İnşallah haftaya perşembe cinsiyetini daha net öğrenebilicez. Cinsiyeti önemli değil,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Sinpac bu kaşıntılar vücüt tuzu idrarla atamadığı zaman oluyomuş . Özellikle geceleri artıyomuş. En iyi çözüm yatmadan önce cildini lifle temizleyerek ılık duş almakmış..

evet mutlucum tuzu kesmem lazım biliyorum ama yapamıyorum turşu kesinlikle yasak mesela ayda bir defa bir tane yiyebiliyorum.çok tuz yersem albümde olurum.dediğin gibi daha çok ayımız var.

Back
X