• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Bugün 6+1 midem bulanmaya başladı bugün, iyiydim aslında ama bugün bi kötü oldu. Ay bide öğrendiğimden beri ekşi çok canım istemişti her gün ekşi yiyordum ama şu an göresim bile yok öyle tiksindim 😁 ilkinde de cevize karşı öyle bir tiksinmem olmuştu hatta hala bile devam eder 🙈

Bugün 6+1 midem bulanmaya başladı bugün, iyiydim aslında ama bugün bi kötü oldu. Ay bide öğrendiğimden beri ekşi çok canım istemişti her gün ekşi yiyordum ama şu an göresim bile yok öyle tiksindim 😁 ilkinde de cevize karşı öyle bir tiksinmem olmuştu hatta hala bile devam eder 🙈
Ah bu mide bulantıları 😅 gerçekten zor ya aşırı halsizlik mide bulantısı zor

Ben şuan 5+1 inanılmaz iştahım acıldı 2-3 gündür. Bulantı baslamaz inş diğer hamileligmde 6-7 gibi baslamıstı

Mrhb kızlar benimde sat 11 Ekim pazartesi kese için çağırdı doktor en son dün beta verdim 1300 dü rabim hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin midem kazınıyor bu aralar çok acıkıyorum ara ara bulantıda oluyor ama kusma yok yemek yedikten sonra bide bazı kokulara karşı kötü oluyorum tekrarlayan düşüklerim var kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum ha bide folik asit daha çok uzanarak geçiriyorum günümü bende durumlar böyle hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu süreçte birlikte olalım aynı duyguları paylaşmak güzel 🥰

Ah bu mide bulantıları 😅 gerçekten zor ya aşırı halsizlik mide bulantısı zor
Uyku hali hep var ay bide aşırı acıkma yani sürekli yemek yeme isteği ama ne yiyeceğimi bilmiyorum hiç bişey cazip değil ama canım bişeyler istiyor 🤣🤣

Kızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var 😊

Kızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var 😊
Canım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem iste

selamm sanırım buradayım 🙏 dün bat günümdü ve awox test pozitif çıktı. başka testte yapmadım pazartesi direkt doktora gidicem inşallah sağlıklıdır 🌸

Bugün kalp atışımızı duyduk 120 civarında atıyordu :KK28: Sat 26 Ağustos 7+2 olması gerekiyordu ama 6+4 gibi şuanda yarın tekrar bakılıp belli olacakmış. Kese etrafında kanama alanı varmış( fotoğrafta soldaki kanama alanı, sağdaki kese) cinsel ilişkiyi yasakladı ve kendini yorma dedi. Kese şeklinden cinsiyet tahminlerinizi alırız :anneadayı: IMG_8576.webp A627277B-E815-4CE0-BCA5-F2CCDDD52DC4.webp

Canım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem iste
ben de pcos var çatlama 29 eylüldü ve daha dün testim pozitifleşti. geç değil dimi çok korkuyorum yeniden kimyasal olursa diye

Back
X