- 27 Aralık 2022
- 1.719
- 2.019
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah saglıklaMalesef şu dönemde karbonhidrat içerikli besinleri midede tutmak daha mümkün oluyor umarım bir an önce ilk trimesteri atlatırız![]()
Hayırlı olsun inşallahSat 20 eylül. Bugün Dpo 12 beta 325. Aranıza katılayım. Haziranın sonlarına doğru gösteriyor uygulama![]()
Ah bu mide bulantılarıBugün 6+1 midem bulanmaya başladı bugün, iyiydim aslında ama bugün bi kötü oldu. Ay bide öğrendiğimden beri ekşi çok canım istemişti her gün ekşi yiyordum ama şu an göresim bile yok öyle tiksindimilkinde de cevize karşı öyle bir tiksinmem olmuştu hatta hala bile devam eder
![]()
Bende 6+1 de hem keseyle bebeği hemde kalp atışını duydumÇok teşekkür ederim ozaman ben şuan salı günü gidecem 6+1 olacam ozaman görebilirim demi hiç gitmedim daha doktora
Gözün aydın olsun canım benim inşallahŞükürler olsun
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627![]()
İnşallah, Rabbim sağlıkla devamını getirsinGözün aydın olsun canım benim inşallah![]()
Çok şükür çok sevindimKizlar selam,
Dr dan ciktim kalp atisini duydum binlerce sukur allahim herkesin muradini versin. Hep guzel haberlerle cikmayi nasip etsin.
Adet tarihim degisti 5 eylul yapti.
canim ben gittim bugun 7+2deyim kalp atisini 2 saniyede olsa dinletti bebege zarari varmis galiba cok kucuk oldugu icin fazla dinletmedi ama gosterdi kalp atisini, insAllah sende duymustursunBende bugün duymaya gidicem inşallah duyarız
26 agustos idi 5 eylul e cektiÇo
Çok şükür çok sevindim
Daha önce neydi tarihiniz
Uyku hali hep var ay bide aşırı acıkma yani sürekli yemek yeme isteği ama ne yiyeceğimi bilmiyorum hiç bişey cazip değil ama canım bişeyler istiyorAh bu mide bulantılarıgerçekten zor ya aşırı halsizlik mide bulantısı zor
Canım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem isteKızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var![]()
ben de pcos var çatlama 29 eylüldü ve daha dün testim pozitifleşti. geç değil dimi çok korkuyorum yeniden kimyasal olursa diyeCanım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem iste