• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de titreyip duruyorum sabahtan beri...
şallara falan sarındım, öyle oturuyorum :)

Benim işyerime gelsene...
Eskişehiryyolu odtü manzaralı,
25.kat
veee günün sürprizi burada manyak bir çekirge var... ve otuyor...
zaten sabahtan tartıştık, bu çekirge buraya zıplayarak mı geldi yoksa....
ayrıca sıcak hem de çoook sıcak...

Benim işyerime gelsene...
Eskişehiryyolu odtü manzaralı,
25.kat
veee günün sürprizi burada manyak bir çekirge var... ve otuyor...
zaten sabahtan tartıştık, bu çekirge buraya zıplayarak mı geldi yoksa....
ayrıca sıcak hem de çoook sıcak...

:dance: gelemem şimdi ta ankara'ya, haftasonunu kayınvalidemle geçirmek için sabırsızlanıyorum.
hatta pazartesi görümcem de gelecek, daha eğlenceli bi hayatım olacak.
çekirgeyi gönder de yataklarına koyayım kötükedihüso

ılk 3 ay bana da alttan bakıldı. Ama dr.um çok hassas bakıyordu. Daha sonra karından bakmaya başladı. Dr.una ve becerisine göre de değişiyor sanırım.

:dance: gelemem şimdi ta ankara'ya, haftasonunu kayınvalidemle geçirmek için sabırsızlanıyorum.
hatta pazartesi görümcem de gelecek, daha eğlenceli bi hayatım olacak.
çekirgeyi gönder de yataklarına koyayım kötükedihüso

Haaa haaa haaaaaaaaa

Sence zavallı masum bir çekirge onlar için yeterli mi?

dila ayakkabılarını güle güle kullan birisini 1 numara büyük alsaydın ayaklarımzıın şişme ihtimaline karşı bende cırtlı topuksuz kışlık alacağım ama ayağı büyür alma dedi arkadaşlarım

tatlım ben 36 giyiyorum aldıklarım 38,5 sen düşün gerisini...
kışın zor olacak bot lazım bir iki numara büyük sonra bidaha giyemicez kaban lazım çok masraflıyız...

tatlım ben 36 giyiyorum aldıklarım 38,5 sen düşün gerisini...
kışın zor olacak bot lazım bir iki numara büyük sonra bidaha giyemicez kaban lazım çok masraflıyız...

He he heee koca ayak olmussun senlülülülülülü
Kaban bana da lazım... Nirden alacaksan soyle, hatta beraber alalım, indirim yapsınlar...sositososito

Haaa haaa haaaaaaaaa

Sence zavallı masum bir çekirge onlar için yeterli mi?

heeee, hiç böyle düşünmemiştim.
yetmez haklısın, ben bile gelemiyorum haklarından :)))

şaka bir yana, yazmadan duramıycam.
bunlar programlarını yapıyorlar, istedikleri gibi gelip gidiyorlar, benim en son haberim oluyor. bir de sinir sinir konuşup çıldırtıyorlar beni.
eşim geçen akşam bebişle ilgili hayaller kuruyordu, ben de eşlik ediyorum tabi. kayınvalidem demesin mi, siz iyice havaya girmişsiniz, yapmayın böyle, önce hayırlısıyla bir doğsun!!! o kadar kötü oldum ki, sanki kötü birşey olacakmış gibi... sonra birkaç defa daha tekrarladı bunu, her seferinde kalbim acıyor benim oysa. bugün dayanamadım, eşime söyledim, ya annenin yanında bunlardan bahsetme ya da annen böyle kötü şeylere hazır olun mesajı veren şeyler söylemesin benim yanımda dedim.
hayır da şer de allah'tan elbette, ne verirse kabulümüz, ama niye kötü olacakmış gibi yaşayalım ki...

İlk 3 ay bana da alttan bakıldı. Ama dr.um çok hassas bakıyordu. Daha sonra karından bakmaya başladı. Dr.una ve becerisine göre de değişiyor sanırım.

anladım cnm ben gata ya gidiyorum o yüzden belirli bi doktor bakmıyor değişiyor sürekli bu biyerde iyi diye düşünüyorum farklı doktorların bakması ayrıca bi kez de özele gittim ayın 7sinde tekrar gidicem 3lü test yapılıcak(hayırlı haberler alırım inş) o arada cinsiyete de bakarlar diye düşünüyorum bakalım...:Saruboceq:

Kaban bana da lazım... Nirden alacaksan soyle, hatta beraber alalım, indirim yapsınlar...sositososito[/Qdu

du bakalım kimse hayrına vermezse sana haber veririm beraber almaya giderik yine kızılay olur başka bi yer varsa senin bildiğin orayada giderik...

heeee, hiç böyle düşünmemiştim.
yetmez haklısın, ben bile gelemiyorum haklarından :)))

şaka bir yana, yazmadan duramıycam.
bunlar programlarını yapıyorlar, istedikleri gibi gelip gidiyorlar, benim en son haberim oluyor. bir de sinir sinir konuşup çıldırtıyorlar beni.
eşim geçen akşam bebişle ilgili hayaller kuruyordu, ben de eşlik ediyorum tabi. kayınvalidem demesin mi, siz iyice havaya girmişsiniz, yapmayın böyle, önce hayırlısıyla bir doğsun!!! o kadar kötü oldum ki, sanki kötü birşey olacakmış gibi... sonra birkaç defa daha tekrarladı bunu, her seferinde kalbim acıyor benim oysa. bugün dayanamadım, eşime söyledim, ya annenin yanında bunlardan bahsetme ya da annen böyle kötü şeylere hazır olun mesajı veren şeyler söylemesin benim yanımda dedim.
hayır da şer de allah'tan elbette, ne verirse kabulümüz, ama niye kötü olacakmış gibi yaşayalım ki...

Bosna,
Sen ne kadar onları takmazsan; onlar o kadar kuduruyor...
Onaylandı, test edildi.sengözlerimebaksanab

Kaban bana da lazım... Nirden alacaksan soyle, hatta beraber alalım, indirim yapsınlar...sositososito[/Qdu

du bakalım kimse hayrına vermezse sana haber veririm beraber almaya giderik yine kızılay olur başka bi yer varsa senin bildiğin orayada giderik...

Hayrına kaban dağıtma mevsimi geçmedi mi???:1shok:

Hayrına bana kabanını verecek kişiyi el üstünde tutar, ayrıcana da itinaylan öperim...Şeniz

Benim ne kabanım vaaar, ne ayakkabımbenneyaptımki

Herşeyimi topuklu almışım. Gören de cüce sanacak... Adam iki çift de düz alır dimi?

Kaban desen dandik dundik garip şeyler, hayatta göbek sığmaz... Adam bir tane de şöyle düzgün birşey alır di mi?

Ben dımdızlağım. Bir kumaş pantolon, bir kot bir gömleğim var :çok üzgünüm:

Hibe kabul ediyorum...sengözlerimebaksanab

inşallah hayırlısı olur yaz ne istersen onu verir Allah sana

banada 20 kişiden 2si kız dedi 18i erkek erkek tuttu genelde tutuyor ama çin takvimi tutmadı

ben hiç kusmadım götürürüm herşeyi

merhaba bosna

arada bendede oluyor kaşıntı sağol artık kaşımam

selam beknur hoşgeldin

Merhabalar canım benim nasılsın???

kuju cum hayırlısı olsun tabi. Bence de belli bir dr olsaydı belki daha iyi olurdu.

ne bilim canımcım bunu doktorlarda söylüyo bazen farklı dr. görünün diye onun için özele gittim bende hatta araştırdım biraz gittiğim dr. burdan giden arkadaşlar olmuş şu 3lü testide yaptırdıktan sonra o doktora gitmeye dvm edicem aslında gata da tanıdık doktorumuz var eşim işinden dolayı tanıyor en son o ilgilendi zaten geldiğinizde bana gelin dedi bilmiyorum bakıcam duruma göre hayırlısı...:sm_confused:

Hayrına kaban dağıtma mevsimi geçmedi mi???:1shok:

Hayrına bana kabanını verecek kişiyi el üstünde tutar, ayrıcana da itinaylan öperim...Şeniz

Benim ne kabanım vaaar, ne ayakkabımbenneyaptımki

Herşeyimi topuklu almışım. Gören de cüce sanacak... Adam iki çift de düz alır dimi?

Kaban desen dandik dundik garip şeyler, hayatta göbek sığmaz... Adam bir tane de şöyle düzgün birşey alır di mi?

Ben dımdızlağım. Bir kumaş pantolon, bir kot bir gömleğim var :çok üzgünüm:

Hibe kabul ediyorum...sengözlerimebaksanab

haha bizim kurum 400 kişi 200 ü hatun olsa tanesi kışa denk gelmiştir heralde beşik buldum bazı kıyafetleri buldum kabanıda bulurum diyorum ama emin değilim..

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.

Back
X