• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.

Gecen hafta benim bey sorduydu birsey olmaz dediydim.. Yalancı cıktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu sevimli bebek takip günlüklerini nasıl ekliyorsunuz yada adı herneyse??:utangac:

Kardes benim notumun altında bir adres varya, oraya gir, orada hazırla, bitince http ile başlayan adresi kopyala kendi ayarlarından kilo takip kısmına yapıstır...

web sense olmasa sana daha iyi anlatabilirdim ama kendi cizelgemi bile göremiyorum...

Kızlar benim her tarafımı pire ısırmış biliyomusunuz o kabarıklıklar piredenmişmafoldumben
ya şimdi napıcam ben evi ilaçlamam lazım bi fikri olan varmı yada ilaç ismi bilen???

Sizin teftisin özel kalemini tanıyorum... Bekar emekliliği dolmuş bir bayan, cok severeim...

Bir de mustesarın ozel kalemi var adı: Ezgi. Iyyyk ondan da nefret ederim...

müsteşarın bizim burdda işi olmaz ezgi diye biri yok burda öbürünü tanır severim sen nerden tanıyosun s.... cimi?ee bu arada vebsense den değil senin çizelgen yok zati...beknurcum pire nerden çıkmış ya eminmisin? offf her bi şeyi dökmen lazım ilaç mideni bulandırır tek başına yapamazsın onu bütün evi ilaçlattırmanız lazım.

Son düzenleme:
Kızlar benim her tarafımı pire ısırmış biliyomusunuz o kabarıklıklar piredenmişmafoldumben
ya şimdi napıcam ben evi ilaçlamam lazım bi fikri olan varmı yada ilaç ismi bilen???

Canııım :teselli:
İlkokulda, ortaokulda ve lisede okulda bulunan tek bir pire bile beni ama mutlaka beni bulup ıssırırdı... mafoldumbenÇok da kaşınırdı...mafoldumben Allahım köye giderdik okul gezisine pire kapardım, hatta otobüs terminalinden bile kapmıştım....
Kardeş şimdi git hacı şakir büyük kalıp banyo sabunu al, bir de kese...
Sıcak suyu dök ve keselen, kaşınan yerleri sıcak suyla kesele...
En son da sabunla sabunlanacaksın...
Unutma su yeterince sıcak (kaynar) olmazsa, ve keselemezsen bu kaşıntılı tümsekler asla geçemez...

Kardes benim notumun altında bir adres varya, oraya gir, orada hazırla, bitince http ile başlayan adresi kopyala kendi ayarlarından kilo takip kısmına yapıstır...

web sense olmasa sana daha iyi anlatabilirdim ama kendi cizelgemi bile göremiyorum...

deyelim bakalım olacakmı saol cnm...fisfisfis

müsteşarın bizim burdda işi olmaz ezgi diye biri yok burda öbürünü tanır severim sen nerden tanıyosun s.... cimi?ee bu arada vebsense den değil senin çizelgen yok zati...beknurcum pire nerden çıkmış ya eminmisin? offf her bi şeyi dökmen lazım ilaç mideni bulandırır tek başına yapamazsın onu bütün evi ilaçlattırmanız lazım.

S.ciğin ümitköy de oturuyor değil mi?

Canım eminim yaaa..geçen cumadan beridir çekiyorum..Sultanahmete gitmiştik samanlık biyerde oturduk çaybahçesinde bula bula beni buldu heralde...Ve malesef bu sabah eşimdede bendeki kabarıklıkların olduğunu gördüm...Az önce iç çamaşırımda pirenin ta kendisini gördüm canım yaa ama yakalayıp öldüremedimmafoldumben şuan çok huylandım...yarın sabah kalkıp tüm evi ilaçlıycam sonra çıkıcam akşama gelip havalandırırım..sonra süpürür silerim...nevresimleri battaniyeleri pikeleri yıkıyım bari başka napıyım??

canım geçmiş olsun nağalım alalh korusun daha kötü birşey olmasında.sen kendini güzelce keseledikten sonra tabii eşinide evi boşalt iki günlüğüne kayınvalidene yada annenne git marketlerde satıalr raid var pireler içini vardır mutlaka onlardan sıktır eve.

hayda nerden çıktı bu pire şimdi eşimde de var demiştin yataklarınıda iyice havalandır dikkat et kendine
geçmiş olsun canım

bilmemki nerde oturduğunu sormadım hiç?beyle sarışın onumu diyosun?...
lan keselenme sakın ben o hatayı yaptım bi kere derimiz ünce her yerin kanıyo hele memişlerin yara oluyo bir hafta kendine gelemezsin..köpüklen bol bol ama hiç bi yerine kese sürme ha...

Yaşlı bir bayan
Emekliliği geldi...
Saçları kısa kızıl boya...
Hiç evlenmedi... Bekar....
Beyaz ten kısa boy... Genelde de hep kahve giyer...

kendi çizelgeni göremiyormusun yani kimse kendi çizelgesini göremiyormuben yaptım ama göremiyorum şu anda yapamamış da olabilirim tabi:kedi:

Canım eminim yaaa..geçen cumadan beridir çekiyorum..Sultanahmete gitmiştik samanlık biyerde oturduk çaybahçesinde bula bula beni buldu heralde...Ve malesef bu sabah eşimdede bendeki kabarıklıkların olduğunu gördüm...Az önce iç çamaşırımda pirenin ta kendisini gördüm canım yaa ama yakalayıp öldüremedimmafoldumben şuan çok huylandım...yarın sabah kalkıp tüm evi ilaçlıycam sonra çıkıcam akşama gelip havalandırırım..sonra süpürür silerim...nevresimleri battaniyeleri pikeleri yıkıyım bari başka napıyım??

Kardes,
Kese benim ilk-orta lise öğrenimim esnasında kaptığım tüm pirelerde ıssırığa iyi geldi...
Ama şimdi hamileyiz, cildin inceldiyse bilmem...:uhm:

tatlım ben 36 giyiyorum aldıklarım 38,5 sen düşün gerisini...
kışın zor olacak bot lazım bir iki numara büyük sonra bidaha giyemicez kaban lazım çok masraflıyız...

gerçekten sonlara doğru koca ayak olacaksın sırnaşık şey

Hayrına kaban dağıtma mevsimi geçmedi mi???:1shok:

Hayrına bana kabanını verecek kişiyi el üstünde tutar, ayrıcana da itinaylan öperim...Şeniz

Benim ne kabanım vaaar, ne ayakkabımbenneyaptımki

Herşeyimi topuklu almışım. Gören de cüce sanacak... Adam iki çift de düz alır dimi?

Kaban desen dandik dundik garip şeyler, hayatta göbek sığmaz... Adam bir tane de şöyle düzgün birşey alır di mi?

Ben dımdızlağım. Bir kumaş pantolon, bir kot bir gömleğim var :çok üzgünüm:

Hibe kabul ediyorum...sengözlerimebaksanab

ben panço giymeği düşünüyorum bol kabanlarımda var idare etcez artık ya bizim yan tarafta kızılay var diyeyimde bi güzellik düşünsün kaydirigubbakcemile3

Merhabalar canım benim nasılsın???

iyiyim beknur sen nasılsın bebişte hareket yok bişeymi oldu diye korkuyorum sanki önceden pır pır ediyordu

haha bizim kurum 400 kişi 200 ü hatun olsa tanesi kışa denk gelmiştir heralde beşik buldum bazı kıyafetleri buldum kabanıda bulurum diyorum ama emin değilim..

bizde 40 kişi var allah bana acısın :sinifsinif:

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak.

pancuben bence bebeişler aynı anda doğurtturulur

canım geçmiş olsun nağalım alalh korusun daha kötü birşey olmasında.sen kendini güzelce keseledikten sonra tabii eşinide evi boşalt iki günlüğüne kayınvalidene yada annenne git marketlerde satıalr raid var pireler içini vardır mutlaka onlardan sıktır eve.

naber pembe

beknur geçmiş olsun canım ya. ılaçlamayı sen yapma sakın bebeğe zararı olur. Eşin yapsın. Bir de kaynar su hamilelikte zararlı. Hatta sıcak su da. Tenini yakmamalı banyo suyun

kendi çizelgeni göremiyormusun yani kimse kendi çizelgesini göremiyormuben yaptım ama göremiyorum şu anda yapamamış da olabilirim tabi:kedi:

Kardes ben de web sense var,
Hicbir cizelgeyi isten goremem...
Ama beklersen aksam evden girip bakarım seninki olmus mu diye...
Normalde kendi notunun altında bende oldugu gibi gormen lazım...
Herkes her cizelgeyi gorur...
Web sensi olanlar hicbirini goremez...

Canııım :teselli:
İlkokulda, ortaokulda ve lisede okulda bulunan tek bir pire bile beni ama mutlaka beni bulup ıssırırdı... mafoldumbenÇok da kaşınırdı...mafoldumben Allahım köye giderdik okul gezisine pire kapardım, hatta otobüs terminalinden bile kapmıştım....
Kardeş şimdi git hacı şakir büyük kalıp banyo sabunu al, bir de kese...
Sıcak suyu dök ve keselen, kaşınan yerleri sıcak suyla kesele...
En son da sabunla sabunlanacaksın...
Unutma su yeterince sıcak (kaynar) olmazsa, ve keselemezsen bu kaşıntılı tümsekler asla geçemez...

pire konusunu bilmem de..çok sıcak su hamilelere önerilmiyor...açılmaya sebep olduğu için varsa başaka bir yöntemi onu dene bence....banyo suyu ılık ve süresi kısa olmalı diye biliyorum ben...dikkat edin...

bu arada MERHABA arkadaşalar :) inşallah her şey yolundadır :)

Back
X