• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu03
Nergis

eseda bende 17 haftamda gittiğimde doktorum o hissettiklerin bebeğinin hareketleridir dedi ama bu hafta 19un içindeyim hissedemiyorum pazartesi doktoruma muayene gideceğim hemde 3lu testin sonucunu alacağım

Alıntı:

mutlucum ben daha hiç hissedemedim arada gaz hareketlenmelerioluyor bağırsaklarımda sadecedelikafadulden

GUNAYDIN_hhuC.jpg

bizde dün dr gittik dr baktı ben burda bir duduş görüyorum dedi hihoyyytaaaa kızmı içime doğmuştu biliyodum
dedim çok güzel bi duyguymuş artık prensesim diye sevebilcem bu arada kızım 15 haftalık görünüyo ve 109g dr şaşırdı kilosuna sağlıklı çok şükür 1 ay sonra 3 lü test yaptırcaz

bizde dün dr gittik dr baktı ben burda bir duduş görüyorum dedi hihoyyytaaaa kızmı içime doğmuştu biliyodum
dedim çok güzel bi duyguymuş artık prensesim diye sevebilcem bu arada kızım 15 haftalık görünüyo ve 109g dr şaşırdı kilosuna sağlıklı çok şükür 1 ay sonra 3 lü test yaptırcaz

Nazlı kızlarımız yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Hayırlı olsun. :)

Herkese günaydındelikafadulden

Az önce eşimi iş için Ankara dışına uğurladım:gitme:

Bir hafta mercimeğimle yalnız takılacağız...benneyaptımki

Düşündüm de aslında eşler çok gerekli şeylermiş.... Mesela gideli daha yarım saat oldu ama sırtım kaşınmaya başladı bile nasıl kaşınacağımı şaşırdım:1no2: Sonra susadım, naz yapıp su isteyecek birini aradım ama yoktu....:1no2: En son da ışığı söndürecek birini bulamadım:1no2:

Eşlerimiz olmasa bu angaryaları kime yaptırabilirdik acaba?sırnaşık şeysırnaşık şey Düşündüm de, bazen işe de yarıyorlarmışlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae[/Q

Allah kavuştursun...gerçekten işe yarıyolar,şimdi benimkide yanımda msj yazarken gördü diyoki bende angarya işlerini yapmaya gidim bari (sofra toplamak) oluyosırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın şekerler kahvaltılar yapıldı sıra yazışmalarda
7 ekim rendevu tarihim inşallah bu sefer öğrenirim bebişimin çinsiyetini şu an için 14 buçuk haftalık bebğim hayırlısı bakalım burdaki anneler sıra sıra öğreniyor bakalım sıra bizlerde

cnm hayırlı olsun ne güzel kızlar anneye arkadaş sırdaş herşey oluyo ...sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Düşündüm de aslında eşler çok gerekli şeylermiş.... Mesela gideli daha yarım saat oldu ama sırtım kaşınmaya başladı bile nasıl kaşınacağımı şaşırdım:1no2: Sonra susadım, naz yapıp su isteyecek birini aradım ama yoktu....:1no2: En son da ışığı söndürecek birini bulamadım:1no2:

Eşlerimiz olmasa bu angaryaları kime yaptırabilirdik acaba?sırnaşık şeysırnaşık şey Düşündüm de, bazen işe de yarıyorlarmışlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae[/Q

Allah kavuştursun...gerçekten işe yarıyolar,şimdi benimkide yanımda msj yazarken gördü diyoki bende angarya işlerini yapmaya gidim bari (sofra toplamak) oluyosırnaşık şeysırnaşık şey

ARKADAŞIM Allah kavuştursun..öyle valla garibim herşeyime yetişiyo günlerdir yemekleri bile o yapıyo ..
kimsecikler yok anneler,:içelim:anne adayları pazar keyi yapıyolar eşleriyle ohhhhhh..

benimki bugün çalışıyo bizde kızımla ve bebişimle uyumuş bu saate kadar söylemesi ayıp gece geç yatmak zorunda kaldım ..
ben hala cinsiyetlerini öğrenemedim yaw dr um 17. haftaya randevu verdi 1,5 haftam var ölcem meraktan :bbo:

bende öğrenemedim çok merak etmiyorum desem yalan olur....bir kızım var biz 2. yide kız istiyoruz ama erkeğede çok seviniriz sağlıklı olsunda ..

günaydın şekerler kahvaltılar yapıldı sıra yazışmalarda
7 ekim rendevu tarihim inşallah bu sefer öğrenirim bebişimin çinsiyetini şu an için 14 buçuk haftalık bebğim hayırlısı bakalım burdaki anneler sıra sıra öğreniyor bakalım sıra bizlerde

inşallah canım Allah sağlıklı ve istediğin gibi bebek nasip eder...

Heeeyyyy

Tebrik ederim elff; işte martın ender kızlarından biri daha geliyor...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Herkese merhabalar mutlu ve keyıflı pazarlar drdan ıyı haberlerle donen cınsıyetını ogrenen arkadasların gozu aydın bızı merak eden varsa cok sukur ıyıyız 18+1 gunluk olduk oglusumunda keyfı ıyı bende gecn hafta hergun hıssedıodum bu hafta pek hıssedemedım ama normalmıs galıba neyse hepınıze ıyı gunler kızlar

günaydınn
canımcım zaten bizi sinir etmek ve angarya işler için yaratılmışlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle!!

Canım yaa, gerçekleri duyunca biraz bozuluyorlar ve kabullenmek istemiyorlar...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm hayırlı olsun ne güzel kızlar anneye arkadaş sırdaş herşey oluyo ...sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
ARKADAŞIM Allah kavuştursun..öyle valla garibim herşeyime yetişiyo günlerdir yemekleri bile o yapıyo ....

Benimkinde denedim, henüz yemek için programlayamadım... Ama umutluyum, inşallah birgün o da olacak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende annemdeyım esım ankarada her turlu nazımı annem cekıyor
ama onun gıbı olmuyor yaaa allah ayırmasın bogazımdan gecmıyor bence naz yapmak ıcın degılde onun yokluguna alısamdıgn ıçın arıyorsun gıbıme gelıyor
allah ayırmasın

Tabii haklısın eşin farklı bir yeri oluyor... Mesela annem o kadar naz angarya ve istek sonucunda bir temiz paralardı beni:mymeka:
Ama benim gariban kocam, öyle milaelaelaelaelae

Herkese merhabalar mutlu ve keyıflı pazarlar drdan ıyı haberlerle donen cınsıyetını ogrenen arkadasların gozu aydın bızı merak eden varsa cok sukur ıyıyız 18+1 gunluk olduk oglusumunda keyfı ıyı bende gecn hafta hergun hıssedıodum bu hafta pek hıssedemedım ama normalmıs galıba neyse hepınıze ıyı gunler kızlar

Ben henüz hiç hissedemedim... İlk olarak nasıl hissedeceğim merak ediyorum...:sm_confused::sm_confused:

Back
X